0 oy
998 göst.
Diğer kategorisinde (14,143 puan) tarafından
Kizlar normalde çocuğa asla dişarda çişini falan yaptimam diyordum ama insan mecbur kalinca yaptirabiliyormuş. Kizimi bugün kurstan aldim gelirken çişimi tutamıyorum diye ağlamaya başladi. Evle aramizda 1.5 km vardi. Mecburen kuytu bir yere yaptirmak zorunda kaldim. Ben yaptirirken kadının biri bağirmaya başladi git şu tarlanin ortasina yaptirsana diye. Kizimin hem çişi var hemde ilk defa dişarda yapiyor diye ağliyordu. Bende iyice gerildim zaten. Çocuklari biraktim gittim kadının yanina. Ne kadar anlayişsiz olduğunu ve mecbur kalip yaptirdiğimi anlatmaya çaliştim. Hala ayni şeyi söylüyor git şu tarlanin ortasina doğru yaptir diyor. Bende artik tutamadım kendimi ağzima geleni saydim. Tamam belki kendince haklidir ama bende mecbur kalmasam zaten yaptirmazdim demi. İnsanları bazen dişardan bakip yargiliyordu nasil yaptiriyorlar dişarda diye. Anladimki mecburiyetten yapilabiliyormuş. 

31 Cevaplar

+1 oy
(1,342 puan) tarafından

Keşke tedbirini alsaydın benimde hoşuma gitmez birinin karşımda çocuğunun tuvaletini yaptırması. Küçük çocuğumuz varsa tedbirimizi alicaz kadın haklı ben 5 dk markete gidip gelirken bile yanıma bunları alıyorum sana da tavsiye ederim 

image

image

(1,342 puan) tarafından
Kedi köpek değiliz sonuçta değil mi insanız çocuk da olsa ortalığa işeyip s*çmiyoruz ayrıca kedi köpek bile işeyip s*ctigi yeri toprakla örtüyor. Ben alıyorum böyle şeyleri çünkü herşeyi geçtim çocuğunuzun tuvaletini yaptırdığınız yerde Allah korusun bir yiyecek kırtığı ve ya başka birşey olabilir.  Sizi bilemem ama ben bu konularda çok hassasım ve para tuzağı olarak görmüyorum benim için böyle medeni şeyler birer  ihtiyaç
(1,342 puan) tarafından
Ayrıca o attıgim erkek çocukları için ama kız çocukları içinde var kız çocuğu pet şişeye yapamaz millete karşı açıp yaptırmak da hoş degil böyle şeylere dikkat edenler için bence çok iyi birşey
(745 puan) tarafından
Bunu alacağıma su şişesi taşıyorum ben:D
(1,342 puan) tarafından
Şişede idrarı gözüküyor hoş olmuyor ben sevmiyorum ve kız çocukları şişeye yapamaz benim bu attığımın kız çocuklarına uygun olanı da var. Neyse en azından siz cocugunuz için yanınızda birşey taşıyorsunuz h*yvan gibi sokağa yaptirmiyorsunuz.
(9,995 puan) tarafından
Tamam sen doğrusun biz yanlış kazandın
-Reklam-
0 oy
(9,995 puan) tarafından
Ay bende yaptırmam diyordum gecen piknik yerinde ağaçların dibine yaptırdım çok utandım kızımda gerildi ama mecbur yani keyfii değildi çocuk bunlar 
(14,143 puan) tarafından
Işte o gergin anda birde ordan biri bağirmaya başlayinca hem çocuk daha fazla gerildi hemde ben. Yapamam diye ağlamaya başladi. Bebek arabasinda diğer kizimda ağladi. Benimde tepemin tasi atti.
(9,995 puan) tarafından
Çok zor insanlar ne kadar anlayışsız  zaten elimizde olsa hiç yaptırmayız
(14,143 puan) tarafından
Anlayışı  beklemek bile hata valla böylelerinden.
(997 puan) tarafından
Ben bu şekilde görüntü ile karşılaşsam gider kadına destek olur önünü kapatirim çocuğun vücudunu kimse görmesin diye . Ne malOğluMal insanlar var ya
(14,143 puan) tarafından
Işte o dengesiz karı yüzünden belkide etraftan birileri gördü.  Kadın bağirmasa kimsenin dikkatini çekmeyecek biryerdi.
0 oy
tarafından
Ayyy ona ne oluyor çocuk bu yani ne olacak evet insan istemez öyle bir şey olmasın ama mecbur kalınca ne yapacaksin
(14,143 puan) tarafından
Ya bunu yapan koca kadin. Yani torunlari falan vardir mutlaka. Anlayişli olmak o kadar zorki. Sanirim hiç başina gelmemiş. Çişini yaptir dediği yerdede hep erkekler vardi. Cuma namazindan geliyorlardi. Azicik vicdan olsa  oraya yaptir demeye utanirda neyse işte.
0 oy
(2,795 puan) tarafından
Bende yaptırmam diyorum çocuğum 3bucuk yaşında çay bahçesine gitik alahtansa duavari. Yanında oturduk oğlum cisim geldi diyince götürdüm köşeye yap dedim kimse görmedi çocuk bu büyük insan da değil tutsun ve dışarda tuvaleti nerden bulacak insan ya 
tarafından
Rahatsızım canım midem ağrıyor ya çok ev işi var nasıl yapılacak acaba
(14,143 puan) tarafından
Erkek çocuğa yaptirmak yine biraz daha kolay. Yanimda 7 aylik kizimda var onubka birlikte tarlaya koşturup yaptiracakmişim. Çocuk alişkin olsa zaten sorun etmez yapar heryere ama alişkin değil işte.
tarafından
Bir daha kine kımsenin görmediği yerde yaptırırsın canım köyde hala çocuklar dışarıya yapyor tualetini
(2,795 puan) tarafından
Bazen bazı insanlar ne kadar geri kafalı oluyor lar
tarafından
Ütü yapyorum kanka yardıma gel
0 oy
(1,211 puan) tarafından

Tarlanın ortasına kadar gidecek vakit olsa zaten evinde yaptırır, çocuk bu çocuk, senin gibi koca karı değil, ayyy ben burdan sinirlendim haaa :angry:

(14,143 puan) tarafından
Çocuğun ağladiğini duya duya birde bağiriyor ya. Kadinin sesine daha fazla gerildi ortalik. Sanki keyif yaparken hadi gel yap demişim gibi muamele ediyor.
0 oy
(2,393 puan) tarafından
Bilemedim ya şimdi biri yolun ortasına yaptırsa bende diyebilirdim az daha şuraya yaptirsaydin ya diye ama senin yerinde olunca da ilk olduğu için bi gerginlik var tecrübe yok nereye yaptiracagini şaşırır insan ikinizde haklisiniz valla
(14,143 puan) tarafından
Yolun ortasi değil parkin yaninda ağaç krnarina yaptirdim. Çocuk gidebilecek olsa eve kadar yaptirmazdim zaten. Hem gidemiyor hemde yapamam diye ağliyor. Bebek arabasinda küçük kizim var oda gerginlikten ağlamaya başladi. O anda gidilebilecek en tenha yer orasiydi mecbur kaldim.
(2,393 puan) tarafından
Ohoooo parkta ağacın kenarına yapılır yaa o da abartmış
0 oy
tarafından
Niye yaptirmayasin altına mi yapsın çocuk.

Kızım yeni çiş öğreniyor. Öyle bekle kızım eve gidince yaparsın desem çoktan altına kaçirir.

Bende dışarda yaptırıyorum bulduğum uygun biryere.

Sen o kadına bakma. Sanki oraya hiç kedi köpek işemiyo. Tek senin kızın işemedi oraya.

İyi yapmışsın bosver
(14,143 puan) tarafından
Kedi köpek yapiyor. Hatta ben koca adamlarin yaptiğina şahit oldum ama dönüp bakacak halim yok çekip gittim. Çocuklu insan anlayiş bekliyor biraz. Başka bir kadin daha vardi, çocuğa kizma birak yapsin falan dedi bana ama diğeri bas bas bağırıyor.
tarafından
Hadsiz sanki kendisi dışarda hiç isetmedi
0 oy
tarafından
Yapmam yaptırmam dememek gerekiyor büyük asla konuşmamak lazım 
(14,143 puan) tarafından
Ben hep asla dişarda yaptirman diyordum ama öyle bir durumda kaldimki mecburiyet insana herşeyi yaptirirmiş bunu anladım.
0 oy
(10,643 puan) tarafından
Kız koca adamlar yapıyor ya şok oldum çok yerde arkasını dönüp yapıyor 

Bende hiç sevmem dışarıda yaptırmak ama mecbur kalıyor insan 
(14,143 puan) tarafından
Ya işte bende adamlarin yaptiğini gördüm. Içimden dedimki heralde prostat falan var, yazik Allah yardimcisi olsun falan diyorum. Sanki eve kiyamadim çikarip dişarda yaptirdim gibi konuşuyor. Diyorumki  mecbur kaldim yatırmaya, git evinde yaptir diyor. Evim uzak diyorum o zaman tarlanin ortasina götür diyor. Şaka gibi valla.
0 oy
(8,975 puan) tarafından
Yakınında Cafe restoran falan hiç mi biyer yoktu cnm 
(14,143 puan) tarafından
Yok canim sadece evler vardi. Müstakil ev olsa belki rica edip wc kullanılabilir ama apartman.
(8,975 puan) tarafından
Bu devirde kimse kimseye kapısını açmaz etraf kötü çünkü normalde olsa bende kizarim dağdan mi geldin diye hem çok kötü bi görüntü hem medeniyetsizlik zaruri durumlarda oda sadece küçük çocuklar için insan anlayış gösterebilirdi akıl var mantık var etrafında Bi Cafe vs olsa zaten oraya götürürdun kör mü o kadında etrafı gormemis
(14,143 puan) tarafından
Çocuk 4 yaşina gelene kadar başima böyle bişey gelmedi. Bende hep yaptiranlari eleştiriyordum. Keyfi olmadiğini şimdi anladim.
0 oy
(2,830 puan) tarafından
Tamam yaptirmamak gerek, benimde oglum var ona ragmen yaptirmam zorunlu olmadikca ama sikisinca yanimda ped sise yoksa yaptiriyorum mecbur. Kizlar icin daha zor bi durum bu ki bu cocuk onun cisinden nolcak. Kadinin cikisi da yersiz, belki iyilikce uyarsa sende boyle tepki vermezdin.
(14,143 puan) tarafından
Kadin zaten gerginliğimizi göre göre bağirdi. Kakasi falanda değil çiş. Ben çocuğu zorluyorum hadi diye o yapamam burda diye ağliyor birde onun bağirmasi iyice tansiyonu yükseltti.
(2,830 puan) tarafından
Ben olsam gelirsem oraya senin agzina isetirim kes sesini derdim kadina :D bosver takma bi daha olursa ki cocuk bu normal hic cevreyi umursama yaptir hafif su dokersin.
(14,143 puan) tarafından
Dedim zaten bir daha gelip senin oturduğun yere yaptiracam diye. Sinirden neler saydim ya.
0 oy
(14,028 puan) tarafından
Cocuk tutamaz o kadar yol ne anlayışsız insanlar var 
(14,143 puan) tarafından
Ilk defa gördüğü bir insanin verdiği terbiyeyi bile değerlendirdi iki dakikada. Ben terbiye verecekmişim dişarda yapmayacakmiş. Zaten bu çocuk sağda solda yapmaya alişkin olsa kuzu kuzu yapardi. Direniyor burada yapamam ben diye.
0 oy
(120,190 puan) tarafından
kiz ne gereksiz insanlar var bak bi cogu gereksiz oksijen tuketiyo vallaha
(14,143 puan) tarafından
Oturmuş parka, sabahtan akşama  kadar orda  duruyor belli. Oturduğu yeri leş gibo yapmiş birde ordan bana bağiriyor. Resmen gel beni yol dedi ama tutmak zorunda kaldim kendimi. Sadece saydirdim biraz.
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Kız insanalr çok anlayisiz ben hamileydim bırinci kata oturan bı kadın vardı yürüyüş yapıyordum bahçesinde böğürtlen vardı abla hamileyim sadece bitane alabilirmiyim dedim ki hayata istemem olsemde istemem o an onu canim çekti ne dediysek vermedi yok pimsmemis yok olmamış yok bilmem ne ya abla bı tane dedim sadece bı tane bebekte iz kalmasın diye yok dedi vermedi almadık eve gutik 
(14,143 puan) tarafından
Yuh ya ne biçim bi kadinmiş o. Hamilelere ve bebekli insanlara anlayiş gösterilmemesi beni çileden çikariyor. Kimse keyfinden yapmiyor bazi şeyleri ama keyfinden yapiyormuş gibi muamele görüyor.
(1,198 puan) tarafından
Aynn ya ben yolda hamile görsem elimde bişey varsa veririm gözü degmistir diye hata çocuklara bile veririm o yüzden genelede dışarda bişey yemem çocuklarıma bile saklayarak yiyin diyorum
0 oy
(49,004 puan) tarafından
valla disarda iki araba arasina yaptirani da gördüm insaata girip yaptirani da bende sinir oluyorum . parklarda yaptiririveriyorlar 

evden cikmadan yaptir yakinda wc varsa oraya gotur 
(14,143 puan) tarafından
Olsa yaptirirmiyim canim. Bende bugüne kadar senin gibi düşünüyordum. Bugün öyle bir durumda kaldimki mecburiyetten yaptirdim. Ha benim çok mu hoşuma gitti , rahatça yaptirdim mi. Tabiki hayir. Zaten kizimin ve benim gerginliğimizin sebebi ne yapacağimizi bilmemek oldu. Alişkin olsak pişkin pişkin yapardi.
(49,004 puan) tarafından
olur oyle arada ben rahatca yaptıranlara kiziyorum. sende cikmadan yaptir cisini cok gelmis demek ki ondan tutamamistir
0 oy
(7,280 puan) tarafından
Geçen sene kızım üç yaşına yakın zamanda iken  eltimden kendi evime gelene kadar 8 yerde durup yaptırdım hep köşeleri kimsenin geçmeyeceği yerleri buldum . Napayım yani evden yaptirip çıkıyoruz yine de geliyor. Bakkala gidip gelene kadar 2-3 sefer yaptırdigim oldu . Allah'a çok şükür şimdi eskisi kadar yapmıyor. Doktora da götürdüm normal dedi . Şimdi benim çocuğum evden dışarı mi cikmasin napsin bütün bir ömür ? Ama kesinlikle parka falan yaptırmadım hep koştur koştur boş arsalara gittik ondan rahatsız olanında başına gelsin ne diyeyim.
(14,143 puan) tarafından
Kadinin bana yaptir dediği tarafta erkekler vardi hep. Cuma namazindan çikmiş geliyorlardi. Bende bulabildiğim en tenha yere yaptirdim ama nerdeyse dayak yiyecektim.
(7,280 puan) tarafından
Boşver çocuğun mahremiyeti her şeyden daha önemli yavrum zaten nasıl mahcup olmuştur . Sen keşke duymamazlıktan gelseydin çocuğun yanında bu konudan dolayı tartışmak onun için travma olmuştur konussaydin senin bir suçun yok mecbur kalmasan buraya yapmazdin . Eve kadar tutmayı denesen bu sefer üzerin kirlenirdi . Bazı yaslilar huysuz olabiliyor bunun seninle benimle alakası yok sen sakın huzursuz olma diye .
0 oy
(9,626 puan) tarafından

Bizde gecen dışarıdan eve gelirken parkın orda oglum tutturdu tuvaletim geldi diye bende oglum biraz sabret eve gidiyoruz dedim bu diyalogun arasinda yanimdan iki kadın geçti o kücücük çocuk eve kadar nasıl tutsun yaptır şuraya biyere bise olmaz heryer toprak cimen agac bi ağacın dibine yaptır dedi :D Yani böyle insanlarda var :D 

(8,975 puan) tarafından
Bazılarına cidden gerekiyor böyle şeyler:)))) gayet iyiyim berk beyfendide iyi keyfi yerinde sünnet acısını atlatınca etrafa gülücükler saçmaya başladı:))))
(9,626 puan) tarafından
Ay masallah ya sünnet mi oldu post açtın mı ben görmedim,Rabbim damatligini askerliğini de görmeyi nasip etsin inşallah  ❤️  en hafif şekilde tamamen atlatır inşallah  :)

Evet ya bazıları onu hakediyo :D
(8,975 puan) tarafından
Amin cnm inşallah postu vardı sorun değil herkes her zaman herseyi gorcek diye Bi kural yok :))))
(9,626 puan) tarafından
Daha cok entrika postları dikkatimi cekiyo kaos seviyorum demekki :D valla görmedim göreydim bi nazar boncuğu atardım gerçi burdan da her emoji atılmıyo :D ama attım say :D
(8,975 puan) tarafından
Saol cnm :))))
0 oy
(131 puan) tarafından
Ne olmuş sanki çocuk yA o ! Ne gaddar insanlar ya anlayışsızlar 
(14,143 puan) tarafından
Koca kadin ya anlayiş sıfır.
(131 puan) tarafından
Dengesiz çok
0 oy
(193 puan) tarafından
Kimseyi takmayın yani çocuk altına mi yapsın bende dışarı gittiğimde yaptırıyorum 
(14,143 puan) tarafından
Normalde kimseye sert tepki vermem ama resmen çildirtti kadin beni.
0 oy
(1,084 puan) tarafından
Keyiten yaptirmiyorsunki kadının anlaması lazimdi
(14,143 puan) tarafından
Anlayiş olsa anlardi ama düşüncesizin teki.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 372 göst.
14 Kasım 2021 Aile kategorisinde selinocalan (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 369 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Selimin annesi (9,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 794 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (18,303 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 376 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Gunani (13,860 puan) tarafından soruldu

385,967 soru

11,538,838 cevap

35,211 kullanıcı

...