0 oy
127 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar haşlama yaptım ama et çok sert tekrar kaynatacağım suyuna ne koysam eti yumuşatır biraz acil cevap verir misiniz

7 Cevaplar

0 oy
(9,620 puan) tarafından
Az mı tuttun süresini canim gecen bende haşladim yarim saat 40 dakika falan haşlandı pamuk gibi olmuştu bise koymadım içine 
tarafından
Yok canım ya ben bayramda evde değildim eşimden k validen benim düdüklü tencereyi istemiş daha hala vermedi bende normal tencerede az hasladim sanirsam
(9,620 puan) tarafından
Normal tencere de daha fazla beklemesi lazım canim en az yine 1 buçuk 2 saat kalması lazım
-Reklam-
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Yumusasiya kadar haslamaktan başka bisey bilmem canim
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Düdüklüde yapıyorum ben 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Sade soda dök pişir 
0 oy
(8,093 puan) tarafından
Tuz sertleştirir. Azıcık süt ya da sirke koyabilirsin suyuna değil aslında marine edebilirsin onunla.  Onlar eti yumuşatır
0 oy
(1,578 puan) tarafından
1 çay kaşığı kadar karbonat at bak nasıl yumuşacık oluyor :)
tarafından
Tamamdır atiym hemen teşekkür ederim
0 oy
(1,892 puan) tarafından
Tuz eti sertlestirdigi için hep en son atarım belki bundan sebep sertleşmiş de olabilir. Afiyet olsun.
tarafından
Teşekkür ederim yok daha tuz atmamistin
(1,892 puan) tarafından
Tamamdir☺️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 163 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hale01 (1,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 462 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
20 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde heygirls (838 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 61 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,037 puan) tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,591 cevap

40,942 kullanıcı

Kategoriler

...