+1 oy
145 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (46 puan) tarafından

Anneler bana yardımm. Düdüklüm artık sizlere ömür ne alacağımı edeceğimi bilemiyorum hiç düdüklüsüzde yaşanmıyo biliyosunuz varmı şöyle kaliteli güvenli güzel bi düdüklü önerisi??

5 Cevaplar

+1 oy
(2,390 puan) tarafından
En iyisi fissler
(46 puan) tarafından
biraz pahalı geldi bana o marka
-Reklam-
+1 oy
(20,026 puan) tarafından
https://ty.gl/nx0t2sr3py 

Benim kullandığım bu. Çok memnunum. 
0 oy
tarafından
Emsan innocook kullaniyorum 3 yildir memnunum
0 oy
(66 puan) tarafından

Benim düdüklü kendini salmadan ben değiştirmeye karar verdim bayadır bakıyordum zaten karaca yeni model çıkardı quick safe diye onu aldım memnunda kaldım hem çift kulp dolaba kolay sığıyor hemde yandan kapananlardan daha güvenli olması beni çok mutlu etti ya fisslere dünya para vermekten kurtuldum daha ucuza resmen daha iyisi hemde Türk markası

(46 puan) tarafından
Karaca mutfakta hep ilk tercihim zaten ya buna da kesin bakıyorum o zaman teşekkür ederim harika oldu bu bilgi
(66 puan) tarafından
Ben memnun kalacağına eminim hem fiyatı uygun hemde piyasadaki en iyi düdüklü kesinlikle
(46 puan) tarafından
Karaca yaptı mı en iyisini yapıyor zaten ya hamur yoğrma makinasını falanda kullanıyorum hep memnun kaldım yarın ilk iş bi koşu karacada alıcam soluğu
(66 puan) tarafından
Koş koşşş kaçmaz valla
0 oy
(109 puan) tarafından

Walla bunca zamandr nrdeymiş dedim aldığm düdüklüye gçen karacada gezinirkn aldm bnde quick and safe patlama şansı yok çeliği aşıırı kaliteli üstelik karaca bzim kızlarada söldm hatta onlarda alıck

(46 puan) tarafından
Sitesinden baktımda çok güzel bu kadar kullanılıp sevildiğine göre ben buldum tenceremi heralde??
(109 puan) tarafından
Kızlra dedmi sanada diorm iki günde mutfkta elm ayağm oldu iyi ki almışm  aşırı prtaik
(46 puan) tarafından
Aynen öyle yaa et haşlaayım desen 2 saat pişmesini bekiyosun düdüklü yoksa çok teşekkürler canımm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
3 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 165 göst.
2 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (832 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 127 göst.
29 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Greyy (1,550 puan) tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,605 cevap

40,944 kullanıcı

Kategoriler

...