0 oy
817 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba arkadaslar sizinde varmı akrabanızda erkek kız  cocuk ayrimi yapan . Burda eşiçin akrabaları ölüyorlar erkek diye birde kadın hep doğursun en az  üçünü doğr diyolar . Üç erkek cocugu olan rekor kırmış aferin iki  3kzı olanın bahtı kara . Boşuna doğruyor. Anlayişları böyle. 6aylık bir oğlum var daha hastanedne yeni çıkmıştım ardından bir oğlan yine olsun kız olmasın aman amana Diyolar Allah kız vermesin estafirullah haşa ben doğurmak istemiyorum sırf onlara inat qıcık oluyorum elimde deyil. Şimdi 3aylık hamileyim gizliyorduk eşimle şimdi oyrenmişler öyle havalara girmsilerki buda erkek olacak kardeş gelecek diyerine birinide yine doğrursun tam olr 3 yeterli benim işime oyle karışıyorlarki zaten hormonlaırm tavan ediyor günlerdir. Hamile kaldığma pişmanim inşşAllah kız olur doğurmayacam artık hele ilk bebeyimde cinsiyet belli  deyildi eyer bu kız olursa arkasındanda kız olursa aldır diyordular

25 Cevaplar

0 oy
(2,208 puan) tarafından
Canım benşm oğlum var 6 aylık eltimin kızı var 3 yaşında elime herkes doğur hadi erkek olsun diye badkı yapıyor bana da seninki erkek zaten otur oturduğun yerde diyorlar aşırı zoruma gidiyor inşallah bir gün bir kızım olur erkek ve kız çok farklı Allah'ın gücüne gitmesin şuan bir oğlum var bir de kızım olsun çok istiyorum
tarafından
Aynen bend einşAllah benim bebeyimde erkek . 6aylık . Üç bucuk aylıkda hamuleyim cimsiyeti bilmiyorum daha
(2,208 puan) tarafından
Ya canım bence her insan ikisinin duygusunu tatmalı bence ya
-Reklam-
0 oy
(14,825 puan) tarafından

Babamın teyzesi kızım olacak dedim olsun demişti 

0 oy
tarafından
Eşinin ailesi nereli 
0 oy
(4,439 puan) tarafından
Sizin akrabalar mağara devrinden kalma mi???
0 oy
(1,725 puan) tarafından
Bana.oyle bisey deselerdi oğlun becerememiş erkek yapmayı derdim 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 535 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 318 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Asilomm (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,251 göst.