0 oy
163 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (124 puan) tarafından
Merhaba sevgili anneler bebeğim 3 ay 10 günlük geçtiğimiz günlerde bir tanıdık aracılığıyla mama aldım mamayı açıp baktıktan sonra daha doğrusu kutusunu açtıktan sonra son kullanma tarihinin bitmesine 2 hafta kaldığını gördüm aldığım kişiye durumu izah ettim fakat kendine savunmaktan başka hiçbir şey yapmadı aldığım yer bir market bir eczane tarzı bi yer olmadığı için de tabii ki hakkımı fazla arayamadım bu benim suçumdu şimdi sorum şu SMA mamadan aldım üzerinde 3 hafta içerisinde bitmesi gerektiği yazıyor ürünün 2 haftalık son kullanma tarihi kalmış sizce kullansam sorun yaşar mıyım Bir de bebeğim reddetmiyor ama tam olarak mama yemiyor da nasıl alıştırabilirim mama kullanma sebebim bebeğimin tek göğüs emmesi

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum ne kendine nede kızıma tarihi geçen bişe yedirmem ne olur ne olmaz der atarım . Yazık olmış parana çok üzüldm
(124 puan) tarafından
Gözde derin çok teşekkür ederim canım dolaba koyacağım İnşallah bir sıkıntı yaşamam bitiremezse de yapacak bir şey yok artık
tarafından
Kuzum kaç saatte bir mama veriyosn mesela geceleri uyurken mama veriyomusun benm kızım geceleri lukur lukur içiyodu mamayı mesela . Kendi sütünü sağıp süt torbasına doldurup buzluğa koyabilirsin mamayı bitirene kadar mesela. Aklıma bunlar geldi canm
(124 puan) tarafından
Ben köyde yaşıyorum süt torbasını şu an bulma ihtimalimiz sıfır vallahi çok sık vermiyorum yani düşün Bir ölçek 30 ml yapmama rağmen onu bile bitiremiyor günde 2 kere içiyor içmiyor
tarafından
Rica ederm canm keşke elimizden bişe gelsede yardımcı olabilsek sana mama olmş kaç para atmakta insanın içini cızz ettirir valla çok üzüldm inanki inşallah çöp olmaz
(124 puan) tarafından
Hiç sorma benim 4 tane çocuğum var yani masrafım çok fazla hepsi de küçükler düşün en büyüğü 8 yaşında karşı taraf da benimle aynı konumda 5 çocuğu var onunda yani insanın insanın halinden anlaması gerekirken kendisi parasını haram karıştırdı resmen çünkü ben hakkımı kesinlikle helal etmeyeceğim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım 2 hafta varsa son gunden 1 gün öncesine kadar kullanabilirsin merak etme ayrıca bebeğin sma sevdiyse al sana link hem uygun fiyat hemde skt 2024

https://ty.gl/80jlxlsou5
(124 puan) tarafından
İnşallah da o zamana kadar bitirebiliriz çok içmiyor çünkü teşekkür ederim link için
tarafından
Cnm aklında olsun  mama bez tarzı seyleri mutlaka internetten yani trendyol n11 hepsiburada gibi sitelerden al hem uygun fiyatlı oluyor hemde bi sorun olduğunda iade ediyorsun yada karşında muhatap buluyorsun ilk deneyimindi bundan sonrası için aklında olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
28 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 368 göst.
24 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nilsu83 (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
13 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 939 göst.
25 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,498 soru

24,386,807 cevap

349,050 kullanıcı

...