+1 oy
146 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (42 puan) tarafından
Merhaba hanımlar evliliğimin 4.yılındayım,gurbetteyim  eşim ve 2 kız kardeşi toplam üç kardeşler, kayınvalidem çok bariz evlat ve torun ayrımcılığı yapıyor örneğin çok zor bir doğum sürecim oldu asla ufacık yardımda bulunmadı mecbur değil diyeceksiniz ki doğru ama kızları mevzu olunca kendini parçalıyor, bir gün çocuğumu bırakıp bi işimi halledeyim dedim ama reddetti şimdi kızının çocuğuna 3 ay bakacak okullar tatil olduğu için, sorum şu ki  siz böyle bir ayrımcılık karşısında ne yapardınız ve sizden birsey istediğin de şunu bunu yap diye nasıl cevap verirdiniz

5 Cevaplar

0 oy
(993 puan) tarafından

En İyi Cevap
Ben hicbirsey yok gibi davranamam içimdeki aynı zamanda dışımdadır gayette bozulur ona göre tavır takınırdım. Hiç kimseye bakmasa kendi bilir tabiki haklı uğraşmak istemiyor derdim ama ona ayrı sana ayrıysa mutlaka bozulurdum
-Reklam-
+1 oy
(8,118 puan) tarafından
Başlarda aranızda problem olduysa bunun inadını ve kinini hala devam ettiriyor olabilir. Tek taraflı değildir belki de 
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Yaptığı ayrımcılık benim pek umrumda olmaz kendi insanlığını belli eder sadece,eşin ne diyo bu duruma yani farkında mi annesinin tavırlarının 
(42 puan) tarafından
Farkında az da olsa görüyor artık
0 oy
(711 puan) tarafından
Boşverrr. Takılmamaya çalış. Hiç güzel aklını bunlara yorma. Bu tarz olayların sonu yok çünkü. 
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Valla herkes oluruna birak demiş ama ben kinciyim bee bacisi aslaa gelemem ayrimciliga bakmam ki yuzune banane işinden gucunden cok sevdigi kizlari yapsin bana mi paraladi sanki kendini derim onlar torunda bu ney diş kapi mandalimi derim yapiyosada ben gormeden duymadan yapsin kaynanama diyorum zaten napiyosan esit yapma yada hic yapma 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
6 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 300 göst.
3 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilara16 (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 717 göst.
25 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 339 göst.
19 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde ZeynApp (727 puan) tarafından soruldu

412,987 soru

12,434,153 cevap

45,763 kullanıcı

Kategoriler

...