Kızlar şimdi benim oğlum 7 buçuk aylık kilosu da gayet yerinde. Ama eşimin teyzesi her ama her gördüğünde ay bu çok zayıf neden kilo almıyor bizimkiler (kendi torunları) topaciklardi vs vs diyor. Bir iki kere hareketli ondan kilosu iyi takip ediyorum ben dedim sonra bir keresinde de şişko olupta napcam obezite olur yoksa ilerde sağlığı gayet yerinde dedim. Ama hala ısrarla her gördüğünde çocuğun kilosuna takmış vaziyette.
Bana şöyle bi kapak cvp önerebilecek olan varmi. Sussun artık dinlemim onun saçma yorumlarını
Eşimin annesi nerdeyse her geldiğinde aynı şeyi söylüyordu birde benimle doğum yapan kardeşinin kızını örnek gösterip onun sütü yarıyo onunki kilolu diyodu bi gün eşime ağladım dedim 3 doktor gezdim gelişimi iyi annene begendiremiyorum diye yardıma da gelmesin bundan sonra istemiyorum o bunları söyleyince bütün gün moralim bozuk geziyorum daha çok yoruluyorum dedim yaklaşık 3 hafta falan ne gittim nede gelmesine musade ettim annemde oldugum bi gün eşimi çağırdılar beni şikayet etmiş ne geliyo ne de bizi çağırıyor gelelim diyorum gelmeyin diyor demiş eşimde sağolsun açmış ağzını yummuş gözünü o gün bugündür sağlıklı olsun yeter diyo kaynanam bu yöntemi tavsiye ederim
1,492,858 soru
24,392,390 cevap
349,401 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın