Eşimle tartışıyoruz bu ara ben evde yokken açık giyme eve melekler girmez diyor şimdi baktım baş açık kollar kısa ama dizden aşa açık olmalıymış en fazla ben şort falan giyiyodum dikkat etmek gerek demekki eş eve gelene kadar bu şekildeymiş eve geldikten sonra istediği gibi giyebilirmiş kadın siz ne düşünüyosunuz bu konuda eşim gelince masayada o şekilde oturmamı istemiyor mesela şort giyince git üstünü giy gel sofraya saygı duyalım vs. Der doğruymuş demek akşam eşim geldikten yemek yedikten sonra özgürüm istediğim gibi giyiyorum dikkat edeceğim artık ama sizde bu konuda bilgi sahibiyseniz dinlerim mutlaka
Ay herşeye muhalefet olan yorum yapmasın lütfen
Çıplak olmaktan sakınınız, zira yanınızda kişinin helada bulunduğu ve hanımıyla cinsel ilişkide bulunduğu zamanın dışında sizden hiç ayrılmayanlar var." buyurmuştur. (Tirmizî, Edeb 42)
Yukardakine göre konuşun ! Bizde biliyoruz kitaptakileri elbet bazılarınız gerçekten kaostan besleniyor. Şurda pusuda bekliyosunuz nasıl saldırsak diye eşim bana evde çarşaf giy demiyor başınıda ört demedi bazı şeylerin sınırı var dikkat etmem gerektiğini söyledi haklıda evet işin dini boyutunu ele aldım sadece isteyen çıplak da dolaşabilir banane!! Bilmiyorsanız yorum yapmayın bazı şeylere sizin aklınız ermez hadi!