0 oy
759 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından

image

Arkadaşlar lütfen bilgisi olan bakar mı allah rızası için eşim dün yolda yavru bı kedi bulmuş il ve ilçeden çok Uzak olduğumuz için veterinere götürmek imkansız arabama çarpmış insanlar mı anlamadik görünürde bi yara yok aşırı sıcak güneşte kalmış banyo falan yaptırdık ama burun aşırı kapalı ağzından nefes alıyor burun ara ara leke kan görünüyor süt veriyoruz şırınga ile ama sanki direk nefes borusuna gidiyor gibi iyice nefesi kesiliyor lütfen bilgisi olan bizimle paylaşsın lütfen çok günah Allah rızası için veteriner arkadaşı eşi dostu olan sorabiliyorsa

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ayyy inşallah doğa görür postunu çok üzüldüm yaa :(

-Reklam-
0 oy
(86 puan) tarafından
Cnm numara cerimmi veterinerimizin sır 
(12 puan) tarafından
Çok iyi olur gerçekten
(86 puan) tarafından
Yorumda verdim cnm üst yada altta banada haber verirmisin benim bekarken buldum hasta edilesi götürüyorum sehir dışına gelin geldim resim ile bilgi veriyor abimiz
0 oy
(7,357 puan) tarafından
Öncelikle süt vermeyin verecekseniz de sulandırın :) uyanık olduğunda hafif hafif vücudunda ayaklarına karnına dokunun tepki veriyorsa büyük ihtimalle çarpma sonucu zarar görmüş olabilir. Birde dediğinize bakılırsa cigerlerinden hasar görmüş gibi. 
0 oy
(86 puan) tarafından
0531 347 50 68 Niğde yavuz veteriner abimize dersin numarayı zeynep zuku diye bir arkadasın verdi diye kedinin detaylı resmini çekin wagatsaptan yazın sonra arayın abi wahatsaba bir bskarmısınız sehir dışındayım Zeynep zuku verdi numaranızı de lütfen bilgi verin de numaralardan klinik yok ilçedeki de
(86 puan) tarafından
Canım hiç önemli değil ben burda eski kullanıcıyı dü uzun süre ardından tekrar giriş yaptım ne yapman gerekirmiş cnm kediye o abi vallahi cok  iyi onun üstüne veteriner tanımam gece 3 Dr bile arar bilgi sorardım anlatırdı Allah razı oldun ondanda sizdene hepimizden numarayı kaydedin abinin herzaman bilgi ala bilirsiniz tmmı cnm çok geçmiş olsun
(12 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim vala antibiyotik tedavisi yapılması gerekiyor.dedi çok şükür rabbime daha iyi şimdi en azından burnu biraz daha iyi
(86 puan) tarafından
Cnm süt içirme içireceksen su kat biraz eger imkanın var ise tavuk filan hatalar isen sırıngs ile suyundan 5 CC yani 1 igne normal boyu kadar ver hatta bizim kediler hep hasta olurdu bizde yemek yeme dillerinde annem hemen toz tarhana yapardı onunla iyilesirlerdi
(12 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Zeynep ya iyi maşallah şimdi ama bir türlü kendi beslenemiyor yani dilini kullanmıyor hala şırınga ile besliyorum neden sence birde etrafında baya dönüyor
(86 puan) tarafından
Etrafında dönüyorsa kedi cnm benim bir kedimdd dönüyordu cnm öldü 3 gün sonra ama önemli birsey  diyeceğim kedi etrafında döndükten sonra hiç sana sola koşmayı deneyip denge kaybı yasıyormu basını carpıyomu
0 oy
tarafından
dığa var ya burda ona mesaj at canm o veterinerdi
(12 puan) tarafından
Bilmiyorum ki nasıl bulacam ismi tam olarak ne yazarsam çıkar
0 oy
(299 puan) tarafından
Burundan akan kanı nemli bir bezle nazikçe silin.

Mama olarak yeni doğan bebek maması ( ılık su ile karıştırılarak)veya laktozsuz süt vereceksiniz.

****** yaşamaya devam ederse, gözlerine günde 2'şer defa genta gibi göz damlası dökeceksiniz yoksa gözleri çapak alır. 

Hayvanın yine boşaltım sistemini günde birkaç defa veya her yemekten sonra zeytinyağlı bir bezle sileceksiniz yoksa kabız olur içindekileri çıkaramaz yine ölür.

Şırınga olarak varsa ili sülün iğnesi şırıngası kullanın. İnsülin şırıngası daha hassas zerk eder. 

Yalnız hayvanın burnundan ve ağzından gelen kanama pek hayra alamet değil iç kanama olma ihtimali yüksek. 

Kalktınız bu kanama da muhtemelen ölüme götürebilir maalesef.
0 oy
(2,418 puan) tarafından
ayy çok üzüldüm:(( burada veteriner bir arkadaş var nicki Doga_DVM , ona özelden yazsanız yardımcı olur belki.
(12 puan) tarafından
Allah razı olsun kızlar gerçekten dünden beri elimizden ne geldiyse yaptık rabbim yardım eder inşallah
(12 puan) tarafından
Vala ismi girdim ama yok çıkmıyor
(2,418 puan) tarafından
bak canım sayfanın en ustte üç beyaz çizgiler var ya sol tarfta oraya tıkla,sonra kullanıcılar a gir ,orada yaz ismini
0 oy
(873 puan) tarafından
Pet şişeye sıcak su koy canım karnına koy sonra ilik olsun. Birde kaynar su yap içine tuz at buharını çeksin yani başına koy burnu açılsin
(12 puan) tarafından
Teşekkür ederim kızlar rabbim razı olsun hepinizden

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 622 göst.
7 Ekim 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde 1310. (323 puan) tarafından soruldu
+2 oy
31 cevap 1,302 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 967 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,829 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 791 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,829 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,363 soru

23,816,683 cevap

318,095 kullanıcı

...