Biraz uzun oldu sikilacaklar okumadan geçebilir.
Yeni evlendigim zamanlar hamile kalmak istemiyordum. Yani sorumluluk fazla geliyordu. Evlenince eşimin arkadaslarinin küçük coxuklari vardı birkaçıda hamileydi. Onları gördükçe fikrim değişti.
Burun ameliyatı olacktim. Ameliyatı Olayım sonra gebelik dusunurz dedik eşimle.
Neyse 9 aylık evliyken ameliyatı oldum. Burnum 15 günde iyileşti. Korunmasız ilişkiye basladik
Sonra ben kadın doğum doktoruna gebelik düşünüyorum kan değerlerine baktirayim diye kontrole gittim
Kadın dogumcu kan aldi işte. Ultrasonla baktı kontrol amacli o an ben kese gördüm ama doktordan iyi mi bilcem. Sonra kan testim negatif çıktı doktor folik asite basladi. Neyse folik asit kullan dedi. 23 temmuzdu o gün.
en son adetimi temmuzda olmuştum.2 ağustosta tekrar olmaya başladım ama hafif hafif geliyodu.
Sonra olayın can alıcı noktasına geliyorum☺️☺️☺️
Arkadaşımda tabağın vardı. Tabağı getirmis. Eşimle yemek yiyoduk. Açtım kapıyı. İşte sohbet ettik biraz.
Sonra bana dediki sen hamile falan misin yoksa. Sana bı güzellik gelmiş ay dedi. Bende yok canım ne hamilesi adet oluyorum ben. Hemde bı kaç gün önce doktor kontrol amaçlı bakınca negatif çıktı dedim. Sonra neyse o gitti. Eşime dedim arkadaş böyle böyle diyor diye☺️ ama ciddiye alarak söylemiyorum. Eşimde e yapsana test dedi ama oda öylesine söyledi. Söyledi sonra unuttu gitti.
Eşim aşağı arkadaşlarının yanına inmişti.
Bende bir test yapıyım dedim yani yapıyorum ama inanin öylesine yapıyorum diye yapıyorum. Çünkü adet oluyorum ve negatif kan sonucu.
Neyse testi yaptım ben şokk. İki çizgi. Yani elim ayağım titredi bu nasıl olur diyorum. İlk denemede hamile kalacagimida düşünmüyorum çünkü bende polikistik över vardı. Tiroid vardı. Prolaktinim aşiri yuksekti. Doktor bana kendisi çocuğun olmayabilir demişti 1 sene öncesinde. .
Yani ben nasıl hamile kaldım diyorum şok icerisindeyim.
Neyse bana sana bı güzellik gelmiş diye arkadaşıma msj attım. Bu hamile demekmi oluyor diye oda en az 5 haftalık gel bı kan verelim dedi..
Eşime söylemedim oda asagidaydi. Biz arkadaşla bir carisya gidip gelcez dedim. Bindik arabaya acilde test verdik. 1 saat sonra betahcg poztif. Ben tabi ne hossedecegimi bile şaşırdım.
Neyse eşimin doğum gününe 6 gün var ama hep hayalimdi. Eşimin doğumgünü hediyesi olarak hamile olduğumu söylemek.
Arkadaşıma söyledim. Oda dediki ayın 12 sine kadar sen bekleyemezsin gel pastasını şimdi alalım dedi.. aldık birde zıbın aldık paketledik eve geldik Allah'tan hala aşağıda oturuyormuş. Ben eve girdim 5-6 dk sonra o geldi o gelene kdr pastayı hazırladım . Pastanın üstünde iyi doğdun babacim yazdirmistim. Nasıl guzeldiya nasıl mutlu olmuştuk.
♥️♥️♥️♥️