0 oy
329 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,483 puan) tarafından
Babam zamanında beni durduk yere çok dövüyordu, tuvaleti yıkadığım hortum çeşmede kaldı diye, ne bileyim dolapta domates çürüdü diye v.s şuan melek gibi bi adam oldu, kız kardeşime o kadar ters konuşsa dahi kızmaz bile. Bu gün kızım biraz hırçın davrandığı için kızdım ona, babam da bana kızdı çocuğa kızdım diye. Anneme dedim, babamın dediği zoruma gitti beni durduk yere döven adam, bunun için bana kızdı diye. O da sen ne kincisin, demekki sana hiç iyilik yapmamışız, bu adam sana hiç mi iyilik yapmadı da hala bunları unutmadın v.s diyo. Sizce bu kincilik mi, içimdeki kapanmamış bi yara kin tutmak mı oluyo

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aslında kin değil de kırgınlık, kızgınlık var sende. 
(5,483 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum.  Olanları hak etmediğim için hazmedemiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,657 puan) tarafından
Kızlar en çok babalarına kırılır derler doğruymuş seninki de o hesap 
(5,483 puan) tarafından
Evet maalesef
0 oy
(7,374 puan) tarafından
Hayır kin değil babanın yüzüne bakmasaydin konuşmuyor olsaydın öyle olmuş olurdu. Yapılan kötülüğü unutmamışsın kaldı ki nasıl unutabilirsin 
(5,483 puan) tarafından
İsterse dünyaları önüme sersin şimdi gecelerce ağladığım günlerim geri gelmiyo işte. Kaldı ki o yüzden çok fazla hataya düştüm. Gençken ya arkamda da babam var benim dağ gibi diyemedim. Şuan iyiyiz çok şükür ama bazı olaylar işte sürekli kendini hatırlatıyor
(7,374 puan) tarafından
Keşke yasanmasaydi:(( daha da iyi olun inşallah bu saatten sonra ❤️
(5,483 puan) tarafından
İnşallah inşallah çok teşekkür ederim yorumun için
0 oy
(6,708 puan) tarafından

İçinde kalmış bir yara kesinlikle cocukken yaşadıklarımızı büyüyünce unutcaz zannediyorlar benimde annmle alakalı böyle bir kaç anım var babam cocukkende çok iyiydi büyüdüğümde de ama annem öyle değildi şuan annem de çok iyi ama gel gör ki ben bazı şeyleri unutamıyorum

Ve annemin bana davrandıgi gibi azarladigi kızdığı gibi asla kizlarıma yapmıyorum aklıma hep geliyor çünkü onlarında benim yaşadığımı yaşasın istemiyorum 
(5,483 puan) tarafından
Elimden geldiğince kızıma yumuşak davranmak istiyorum ama bazen içimdeki deli damarım tutuyo. Bilmiyorum bu konu aklıma geldikçe hep ağlarım
(6,708 puan) tarafından
İşte dikkat et canım ilerde sıkıntı yaşarsın çocuklarım büyüyünce beni sevsin isterim ben
(5,483 puan) tarafından
Tabiki ama durduramayınca mecbur bağırıp kızıyorum
0 oy
tarafından
Nasıl bi anne lafa bak. Travmadır bunlar. Annenize hiçbi lafım yok ama babanız için şunu diym yaşlanınca yumuşuyolar bazıları  kendi babamdan biliyorum 
(5,483 puan) tarafından
Öyle evet ama annem de aşırı derecede koca aşığı. Ben olsam çocuğuma hak verirdim
tarafından
Ne kadar aşık olsada koca evlat değil konu empati yoksunıyuz ya insan kendini yerine koyar annenin yerinde olsam evladım bu duygılarla mı yaşamış diye üzülürdüm kaldı ki dediğine bak
(5,483 puan) tarafından
Yok canım ben de onları üzmüşüm hep, ondan öyle yapmışlar. Hiç kabul etmemişim
tarafından
Dayağı mı kabul edecekmişin Allah Allah.
0 oy
(10,489 puan) tarafından
Kin bu değil bence. Senin içinde kanayan yaran yada çocukluk tranvan. Kin tutmak çok farklı bence ama yani zamanında yaptığı hataları telafi etmek yada sen onun yaptığı hataları yapma diye kızmıştır sana. Benim kayınpeder de eskiden çok sinirliymiş astigjm aştık kestigim kestikmiş. Eşimi gorumcemleri zamanında evden kovup ahıra attığı olmuş :D ama şimdi eşim oğluma kizsa sesini yukseltse kayınpederim kızar eşime :D eşimde bana geçen gün bizi ahıra kitleyen adama bak çınara kızdım diye bana kızdı diye güldü 
(5,483 puan) tarafından
Bende aynı eşin gibi düşündüm. İşte annemin böyle tepki vermesi anlam veremedim
0 oy
tarafından
Evet benim babamda 9yleydi kaç defa dövdü beni kafamı ayağının altında ezdi annemide çok döverdi gözümün onunde
(5,483 puan) tarafından
Anneme dokunmazdı babam, beni döverdi genelde
tarafından
Annemi gözlerimin önünde kafasını tutup duvara vururdu babannemde beni tutardı gidip annemi kurtarmayim diye yani ben hep şiddetle buyudum
(2,797 puan) tarafından
Kiz sen postu niye kapattın
(5,483 puan) tarafından
Şimdi eşinle nasılsın
0 oy
tarafından
Kin tutsaydın babanin suratına bakmazdin bu kapanmayan yara 
(5,483 puan) tarafından
Evet maalesef öyle
0 oy
(51,957 puan) tarafından
yok kincilik bambaska bisey
(5,483 puan) tarafından
Ben de öyle düşünüyorum
(51,957 puan) tarafından
ben kinci degilimdir ama kirildigim seyde icimde kalır.
(5,483 puan) tarafından
Kesinlikle bende öyleyim
0 oy
tarafından
Bendede var o kızgınlık maalesef. Çocuklukta yaşanan şeyler unutulmuyor onlara basit geliyor
(5,483 puan) tarafından
Evet maalesef
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Bence kincilim değil, babanın zamanında yaptığı sende tramva olarak kalmış. Bı olay olunca da hatirliyorsun illaki, çünkü bunu yasadin
(5,483 puan) tarafından
Evet keşke annem de anlasa
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Annen de kocaciymis 
(5,483 puan) tarafından
Evet evet, babamın anneme de onca yaptığı şeylerden sonra, evlenemediği sevgilisinin adını kız kardeşime koymasına rağmen, hatta kadını sürekli anar, bahsi geçer 2/3 cümle sonra kocam da kocam
(4,431 puan) tarafından
Kendi ezilmeye alismis ve bunu kabullenmis bi kadın kizlarina karsi koymayi hakkini savunmayi cesur olmayi ogretemez yani benim görüşüm boyle. Bide seninki kin değil icindeki cocugun izi gecmeyen yaralari var
(5,483 puan) tarafından
Bu gün annemi savunmadım diye bana kızdı, şaka gibi ya
(4,431 puan) tarafından
Senden gormedimki ogreneyim deseydin. Buraya her baktigimda ne insanlar ne hayatlar var diye hayret ediyorum biliyo musun cok ilginc geliyo bana
0 oy
(2,797 puan) tarafından
Hayir kin değil tabiki ama kin tutsaydın da bence hakkın. 

Bende bugün babama kırıldım 
(5,483 puan) tarafından
Hiç de umurlarında değil ki, ben de yapmışım onları üzmüşüm de öyle demişler, savunma bu
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Unutmamak kin sayilmaz nasıl unutacaksın ki konuşmasan etmesen tamam bende asla unutmam yapılanı konuşsam dahi bu normal bence
(5,483 puan) tarafından
Aslında içindekini atmak için konuşmuştum, evet kızım zamanında seni de çok kırdık deseler işte böyle olmayacak
(4,589 puan) tarafından
İşte napcan bacım konu komşu olsa dersin konuşma mesafe köy ana baba
0 oy
(18 puan) tarafından
İçindeki o kız çocuğu kırgın kin değil bu. Keşke size sarilabilsem kalbinizde ki o yaraları kapatabilsem. Eminim ki siz mükemmel bı anne olacaksınız çocuklarınıza 
(5,483 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 275 göst.
6 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde handekaracabey (68 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 221 göst.
+1 oy
4 cevap 130 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (711 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 356 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Derince (71 puan) tarafından soruldu

411,615 soru

12,391,348 cevap

43,811 kullanıcı

Kategoriler