Fikir amaçlı soruyorum neyse kayinvaldemler şehir dışında aramızda 4 saat mesafe var ,torunu çok özledik dediler onların ısrarı ile bir haftaligina kayinvaldemlere geldik amma velakin eve geldik dolap vs her şey kuru bakır ,bir domates bir peynir var ,yani bankada paraları var biliyorum 300 binden fazla maaşlarindan da paraları olduğunu biliyorum neyse geldik, hicbirsey yok evde eşimle aylık alışverişe girer gibi markete girdik 3bin TL harcadık evin hala çok eksiği var ,biz meyve yemeyiz meyve suyu icmeyiz vs vs diyip ev bomboş ,siz yemeye bilirsiniz ama torunu cagiriryorsunuz sonuçta insan bir elma da mı almaz eve bir yeşillik salatalık malzeme vs temel şeyleri insan almazmi ,bize diyor bazlama var peynir var ,biz öyle yiyoruz , sonuçta misafir sayılırız ne yiyeceğiz kadının umrunda değil baktık dolap boş olunca alışveriş yaptık neyse dün oğluma karpuz kestim çocuğun önünden aldı tabağı kayinvaldem.yedi vermedi oğluma çok sinir oldum akşamda mısır almıştım işte çocuk yer diye dedim ya toplu alışveriş yaptık diye gece uykudan kalkmış kayinvaldem mısırları yemiş bize gelince biz yemegiz gereksiz masraf vs diyip hepsini yiyor en sinir olduğum çocuğun önünden çekip yiyor ya çocuğun karpuzunu aldı yedi bir buçuk yaşındaki oğlum baktı kaldı siz olsanız bir daha gelirmiydiniz sözde çok ozluyorlar torun torun vs diyorlar gelince babasının aldığı karpuzu çocuğun elinden alıyorlar