Merhaba. Çok çok isteyerek ve bekleyerek hamile kaldım. 7 haftalık tam. ancak meğer ne cahilmişim. zararının olacağını aklımdan bile geçirmediğim şeyler zararlıymış meğer. bunaldıkça kolonya sürüp duruyorum aslında sürmemem gerekirmiş ve çok zararlıymış onu da az önce doktoruma "sivrisinekler ısırıyor çok, koruyucu kullansam zararı olur mu?" diye sorduğumda "içinde alkol olmasın" cevabından ötürü dank ettim. adamı da bunalttım o endişeyle. bi de başıma sivrisinek ısırıkları çıktı tabi... ***** gibi her şeye internetten bakıyorum yok işte sivrsinek ısırığı zika virüsü çocukta şunu yapar bunu yapar, alkolu zaten çok sıkıntı yaptım kendime zırt pırt niye sürdüm o kolonyayı allahım niyeeeee. Deliriyorum ((
Bumuydu kızhic Bir şey olmaz bu kadar pimpirikli olma
Tabiki takiosun hasta degil hamilesin normal yasantinda yasiycaksin. Alkol icme
Sigara icme cig et cig yumurta yeme bukadar. Gereksiz takintilarla 40 haftayi kendi kendine zehir etmeye etrafindaki insanlari amaaaaan sanki bi tek bu cck doguruo baska kimse hamile kalmamis kainatta sanki dedittirmeye gerek yok)) normal standart hayatta devam
Bende çok agır bırsey tasıdın falan sandım Allah ıyılıgını versın tatlım bu kadar takma kolonya alkolu ucar gıder zaten bırsey olmaz toprak beton yıyen var Allah askına
1,486,346 soru
24,299,925 cevap
343,998 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın