0 oy
919 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kendimi elmalitutti su gibi hissettim bu soruyu sorunca ama

Normalde utaniodum bugun gina geldi kendimden sormam lazimdi
dogumdan once guzel kokardim guzel kokmasam bile kokmazdim en azindan :) ama severdim kendi kokumu

Simdi kokmaya basladim sanki ya esimden falan cekiniyorum kendimden igrendim surekli dus aliyorum ama yok yarim saat sonra sanki bir hafta yikanmamis ustumu degismemis gibi koktugumu hissediyorum 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben lohusayken öyle hissediyordum. Eşim yok öyle burşey desede hep çekiniyordum kokuyorum diye. Geçti sonra ama bende alışkanlık kaldı hergün banyo yapıyorum.
tarafından
Ne kadar surede canim
tarafından
75 gün falan sürdü benim lohusalık sürecim. O süreç uzadıkça benim psikolojimde bozulacaktı. Hep kokuyorum diye düşünüyordum. Bitince rahatladım.
tarafından
Lohusalik kanamaylami alakali soyledigin psikolojiylemi dogum yapali 60 gun oldu ama benimde
tarafından
Kanamayı diyorum ben canım kanama devam ettikçe kendimi kokuyor gibi hissediyordum ben.
-Reklam-
0 oy
(437 puan) tarafından
Benim de öyle olmuştu canım aslında süt kokusu bi yandan bi yandan hormonlar bi yandanda halen hassas burun olunca öyle oluyor sanırım ben artık güzel kokmaya başladım sanki geçici bir süre oldu geçti bende 
tarafından
Aynen hem sut kokusu hem kotu bi koku
0 oy
tarafından
ayni dert bendede var canim hormonlardan diyorlar da nasil bi hormon bu arkadas :)))
tarafından
Hehehe saglam hormonmus
0 oy
tarafından
Emziriyorsan ve sütün iç çamaşırı a geçip kuruyorsa koku üstüne siniyor olabilir 

Benim göğüslerim terbiye olduktan sonra koku falan kalmadı 
tarafından
Ya konuscam simdi tiksincez ama terli rolon kokuyo ya buseferde benki asla dayanamazdim baskasinda allahim sinadi iste ya yikiyorum keseliyorum zaten epilasyon yaptirmistim diger konuda sıkintim yok bilemedim
tarafından
bende lazer yaptırdım lazerden sonrada koku olmaya baslamisti nedense. bende baskasina sarilinca gelen ter kokusuna dayanamam hic :))) gercekten basina geliyo :)
tarafından
Gülme komşuna gelir başına:D
tarafından
Insallah gecer ise baslayacagim arkamdan konusurlar valla iy ya :)
tarafından
kokarca diye lakap takmasinlar :) benim o kadar asiri degil :) su terleme olayıda azaldi bitecek insallah
0 oy
tarafından
Bnde öyle sütüm akiyo terliyom kendimi çok pis hissedyom ne kadar yikansamda
tarafından
Demi ya bendede oyle
0 oy
tarafından

Üstüne süt akıyorsa o kokuyor ekşi eksi:D

tarafından
Hehehe ne yapsam ne etsem uzun sure gogus pedi takamiorum orda bakteri olu bebegin agzi enfeksiyon olur pamukcuk olur diye takintim var
En azindan penye olsun diye gunluk degisiorum ama
tarafından
Emzirirken diğer göğsünü de çıkart akmasın tut onu da elinle o zaman koku olmuyor
tarafından
Tamm canim deneyeyim
0 oy
(704 puan) tarafından
Bn çok terliyorum lohusalıyım o yüzden ter kokuyorm gbi hep kndi kokum değişti blmiyorm 
tarafından
Benimse oyle iste dogumdan sonra oldu
0 oy
(5,516 puan) tarafından
Elmalittuti su hahahahahah ☺️☺️☺️ gormemezlikten geliyorumm☺️☺️☺️☺️☺️
tarafından
Hahahah kim anlarda takilir diodum tebrikler :)
0 oy
(1,373 puan) tarafından

Ekşimiş süt kokusu:D özellikle göğüs altları:woot:

0 oy
(3,024 puan) tarafından
Anne kokusu canim :)
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Benim adet öncesi ve adetliyken bi koku oluyo sanırım o süreçlerde hormonlar daha mi fazla ter salgiliyosa banyoda bi adet öncesi ve adetliyken oluyor.. hatta bebişim o süreçlerde daha nazlı emerdi
0 oy
(667 puan) tarafından
Süt kokuyorum teneke peyniri gibi:)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 318 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 367 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Fatmastl (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 475 göst.