Sadce siz olsanız bu durmda neler yapardınız eşim sürekli kavga ediyor sürekli boş sebleplerden tartışıyor oğlum piskolojisi çok bozluyor evde hiç bir şey yapmio eşim gece işe gidiyor gündüz bütüngün koltukta filim izliyor ne dışarı çıkıyor ne bişi hep evde hep kavga ediyor evni temizle dışarı çıkma çocuğuna bak hep baskı yapıp kavga ediyor ben ne desem onu yapın dio oğlum 4 yaşına gircek hale tuvalet öğretemedim babası yüzünden çocuk kreşe verelim en azından daha sağlıklı ilerisn hep kavga ediyoruz bana senin yüznden sen pisin çocugda bakamiyorsun diyor başından at raht rahat yat diye yapiosun diyor okar yoruldum ki ben bu kadr şeyi hak edcek naptım annemlerde hep bi surat asık hep oğlun durmuyor kocan yine iyidir seni aldtmıyor harçlık veriyor dio ama inan burunmdan getieyor diyor ye iç yat pardan başka bişi sevmiosun diyor annme gidemem boşansam elimde avcumda bişi yok yeni hayt kurmak için okadr bitim ki hep vicdanınma merhametime yenik düşüyorum ya diyorum olsun harçlık veriyor içikisi karı kız ortamı yok ama okadr içten yıpratı üzdükü arrk tiksinme derecesine geldim