Kızlar eltim hamile 4 aylık
Bende her şeyden iki tane var evde 2 ana kucağı biri otomatik biri Manuel
Bebek arabası 2 tane var biri nuna travel sistem diğeri baston bebek arabası gibi gibi
Sebebi annem babam ayrı bu yüzden ikişer adet var söylemden hediye alınınca böyle oluyor
Neyse ben eltim bebek arabamı travel olanı verme teklifi yaptım ve şunları söyledim bak bende iki bebek arabası var ben bastonu kullanıyorum bunlar demirbaş ve pahalılar direkt kala satıyorsun dedi satmadığımı bizimde ikinciyi düşündüğümüzü söyledim yok sağol dedi
Süt sağma pompalsrım vardı onu söyledim ben senin gibi sağmadım 6 ay emzirdim sen sağdığın halde 1 ay emzirdin dedi o kadar zoruma gitti ki anlatamam bende dönüp senin gibi intihar etmek için içtiğim avuç avuç ilaç yüzünden brbeğimi memeden kesmedim kendiliğinden kesildi dedim
Bu iki bebek arabamı 3.5 yaşındaki kızı için istediğinde her seferinde verdim işini gördükten sonra ay ne biçim brbek arabası yaaa dedi bende dönüp en sonunda sinir olup çünkü her seferinde yapıyor o zaman kusura bakma kendi tekerleği kırık bebek arabanı kullanıcan o zaman dedim
Eşya kıyafet mevzuları da var eşime dönüp oğlunun bir adet boklu bezini verdiğini görürsem ibreti alem için yakar yırtarım hepsini hele o bebeğin üzerinde bulayım onun üzerinde iken makas takar keserim dedim
Ama hala daha herkeste böyle bir beklentisi var siz böyle birine verir misiniz
Daha neler neler var oğlum için dediği kızı bebeğim 15 günlükken kafasına telefon fırlattı ve şakak kısmı içine göçtü hastane hastane beyin cerrahlarında gezdim ve o sırada herkese bebeğinin kafasında sorun var diyebilecek kadar art niyetli biri