Eşim piskiyatri hastası artık kaldıramıyorum gerçekten beni çok sıkıyor pantolon giyme uzun farece altına bile pantulon birakmaz makyaj yasak zaten bacilarimin evine gitmem yasak halalarima gitmek yasak evden cikmiyim istiyor annem lere bile kavga gürültü gidiyoruz en ufak kavgamizi bile aylem bilmek zorunda kaliyo babamdan korkuyor diye sürekli mecbur babami arayıp şikayet ediyorum babam onla konuşuyor öyle düzeliyor iki 3 gün sonra yine aynı eski hamam eski tas olur olmaz sinirlenip bağırıyor dışarıda olsak bile bağırıyor bende karşılık veriyor um öyle susuyor ben susam o daha çok erkeklenecek komşular ila sesimi duyuyor dur boşanmak istiyorum desem kendini parçalıyor ayeleme gelip saatlerce ağlıyor kiyamayip geri dönüyorum onu seviyorum ama yasiyamiyorum da onla dışarıya çıktığımız da benle tartışmasa bilete sataşiyor ve ben çok yıprandım rezilik çıkıyor resmen dışarı çıkınca çok iyi bir baba çocuklarıma çok düşkün bizi hicbirseyeden mahrum bırakmıyor ne istesek alir getirir beni sevdiğine de eminim ama çok sıkıyor çok bunaltiyor beni tek sağlık ocağına bile yolamaz 12 yıldır evliyiz çok çabaladım düzelsin diye çok şükür eskiye göre çok iyi ama bana bu yetmiyor hamileyim bebeğim etkilenmesin istiyorum artık sinirlenmek istemiyorum onu düzelteyim iğleşsin derken ben hasta oldum ben sinir kirizleri geçirmeye başladım yani biraz beni sikmasa dört dörtlük adamdır bana harçlık bile birakmaz ne isteseniz bana de alırım diyor artık umudum kalmadı bu düzelmez hayatıma çocuklarım la devammi edeyim yoksa ömür boyu bunu mu çekeyim bilmiyorum aylem seni seviyor altan al görmezden gel diyolar ama kaldıramıyorum ne onsuz ola biliyorum nede onla yaşaya biliyorum 12 yıldır evliyiz 15 yaşımdan beri onlayim acaba benimki aşk değilde artık ona alışmışım diyemi gidemiyorum ondan ne yapmalıyım bilmiyorum artık