Oglum 32aylik ve gercekten aşiri inat huysuz bi cocuk hep dusunuyodum.napcam napcam 10gn once deneyim dedim sabah cikarttm iste bezini artk lazimlgina yapcan dedm tabi nerdeeee dinlemiyo bile tam konusmuyor ama derdini anlatiyor baya baxer fln aldim sizdirma kilodu fln almadim ben iyikide almamsm lazmlk aldm her yolu denedm ama otrmak istemedi cok zor gercekten bolca sabir lazim yapti altina ogun hep koltuga haliya heryere isedi bi an gece oldu uyuyunca bezi taktm cunku gece cok isiyor sabaha kdr ful dolu bezle kalkiyom 2.gun oldu ben daha oglen pes ettim:D taktim bezi iyce sinirim.bozlmaya basladi lazmligina otrmadi.nyse annem koye gel dedi burda deneyelm ya cok sukur iki gunde alisti orayada lazmlk gotrdm korku korku dedi hep ordada yapti iki gun boynca altina donuna haliya sicti hatta bi ara kendimi bagrrken bile buldum yalan yok valla her yolu denedm dondrma alcam iste oduller vercem bzm avantajimiz bahce olmasi yap bahceye cikartcam fln dedm 2gun boynca hep donuna yapti 3.gunun sabahi cis var dedi ama yapmiyo korkuyo bi yapti bikere yapsa cidden devami geliyo oyun flnda actim bide otrsn yeterki diye yapnca ben tabi bi ciglik:D beraber vc dokttuk kakada yapti lazmligina yani bence pes etmeyp kararli oldgnu gornce annneinde yapiyolar ama annemn de cok yardimi oldu iste benim suan ben sadece uyudugu zaman bezliyom oglend gecede cunku gece uyandrrsam uykusu cok hafif dikilirz sabaha kdr valla bi gece kaldi iste smdi suan 5.gunumzdeyz sukur masallah iyi gidiyo yani bide annemde gazladi yani bana kalsa ben coktan baglardm gercekten sabrsiz ve sinirli biriym iyki annemi dinlemşm:(