Kızlar başta seviyordum öyle çok büyük birebir sorun yaşamadık ama yavaş yavaş hareketleri ile soğudum. Bu duruma çok üzülüyorum eşim çok iyi bir insan çok seviyorum ailesini sevemedigim için ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum o yüzden ne yapicam bilmiyorm bu durum çok canımı sıkıyor. Başta çok iyiydik ben de onları seviyordum çok iyi davrandım sürekli gittik evlerine sesimi cikarmadim ama baktım ki biz akşamları birlikte yiyoruz artık... Her akşam bekler oldular bir gün gitmesek ağlama moduna geciyolardi kaynanam babanızın gözleri yollarda kaldı dün akşam gelmediniz ağlamaklı balkonda otrudu bütün akşam falan diyip hep duygu sömürüsü yapiyolardi. Kayinpederim yemeğe gittiysek yarın balıkları matine ettim öbür gün için nohut ıslattım öbür gün börek yapcam yufka hazır ona göre birlikte yicez plan yapmayın diye emrivaki yapiyodu çoğuna sesimi çıkarmadım ama baktım önünü alamıyorum. Zaten temiz değiller banyo yapma huyları yok yaptıkları yemekleri kayinpederim ellerini yalaya yalaya yapiyo yemeğe dokunuyor yaladigi eliyle peynir aliyo tabağıma koyuyo vs midem almaya almaya sürekli onlarda yemek yedik sırf kötülük olmasın dedim ama soğudum yavaş yavaş köye taşındılar şimdi eşimin zoruyla geliyoruz arada bir ama köy diyince buutn moralim bozuluyor onları görmek evlerinde kalmak istemiyorum bir gitsek çünkü obur hafta da onlar bize geliyorlar yüz buldukları için eminim içten içe ve bu duruma eşim adına çok üzülüyorum nasıl bir çözüm bulurum bilmiyorm kızlar eşime haksizlik ediyorum gibi geliyor... Linclemeyin lutfen