Biraz uzun olucak ama okuyup yanıtlarsaniz cok sevinirim 6 yıllık evliyim bir çocuğum var başından beri eşimin ailesiyle yıldızlarının barışmadi beni hep sevmediklerini istemediklerini hissettim ama bunu hiç dile getirmediler bazı şeyler zorlamayla oldu isteme Nişan vs vs . Ve üstlerine düşen hiçbir şeyi tam olarak yapmadılar hep geri durdular biz eşimle ailemin evinde yaşamaya başladık evlenince benim ailem.maddi ve manevi her seyimize koştular eşimi oğulları gibi sevdiler onun ailesi her konuda geri durdu yani kötü günü gectim iyi günde bile neyse ben hamile kalmadan kısa bir süre önce eşim kumara başlamış haberim yok çocuk doğdu 5 6 aylik oldu öğrendim yüksek bir miktar bu arada brn hamile kalmadan 5 ay önce falan da babası vefat etti eşimin neyse ben öğrenince ayrılmak istedim ailem istemedi ve eşimin borcu olsun ev geçimimiz olsun çok fazla destek oldular haddinden fazla kayinvalidem hep geri durdu benim param yok dedi ve 1 kuruş vermedi bu da yetmez gibi manevi olarak da asla yanımızda olmadı hep kendi sorunlarini öne sürdü cok büyük dertleri olduğunu soyleyip durdu bu arada benim çocuğum da aşırı zorlu bir bebek ti onun yanına bile toplasan 4 5 kez geldi ve görümcem çocuğumu hiç gormedi ama ben hamileyken ve ondan öncesinde eşimle anne oğul değil de anne kız gibi telefonda saatlerce konusurlardi günde 6 7 kez birbirlerini ararlardi ve bu konuşmalar benim yanimda yapılmazdı gizli saklı yani kumar ortaya çıkınca yine araları mükemmel ama hiçbir destek yok ben böyle anlatıyorum ama yaşarken tüm bunları aşırı kavgalar gürültüler oldu kaç kez boşanmak istedim vazgecirildm eşime cok cok ağır konuşmalarım oldu yalan değil ama dediğim gibi başımda sanki bir erkek yok gibiydi herseyimi ailem karsiliyodu en son kalan bir miktar borcunu da ödediler ailem ve ben artık ailemden destek almak istemediğim için kiraya çıktım buraya gelene kadar da ama eşinle annesinin arasını bir nebze bozabildim diyeyim tepki göstermeyi öğrendi eşim az da olsa eskisi gibi gorusmuyolar konuşmuyorlar ama ben artık eşimi sevmiyorum cok soğudum her kavgada eskiyi açıp duruyorum yaptıklarını unutamıyorum onun ailesini ve kendi ailemi karsilastirmaktan kendimi alıkoyamıyorum artık eşimi sanki sadece arkadaş olarak seviyorum affedersiniz öpünce bile midem bulanıyor ama eşim beni hep çok sevdi hala çok seviyor ayrılmak asla istemiyor benim ailemde eşimi cok seviyor bunun sebebi hiç saygısızlık yapmamış olması iyi bir baba olması ve beni çok sevmesi fakat üstüne bir de şimdi kirada geçinemiyoruz ve onun destek olacak hiç kimsesi yok ben de artık ailemden istemek istemiyorum zaten sevgim bitmis ve ailemle birlikte kendimi kullanılmış görüyorum ama eşim o kadar hakaretime lafıma hiçbir tepki vermeyip hep beni sevdiğini söyleyip asla ayrılmak istemeyen bir adam şimdi Allah var kumar falan bitti oynamıyor ne kazaniyorsa görüyorum biliyorum ama benim neyim.var anlamıyorum cok mu kötü bir insanım evde eşime cok da iyi davrandığımi soyleyemicem dengesiz davranıyorum napcam bilmiyorum kafam çok karışık