0 oy
305 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (415 puan) tarafından
Kızlar benım kızım suanda 32 aylık 3ay once tuvalet egitimine basldm 10gun kadr boyunca basarılı olamadım erteledim. Şuanda tekrar basladık 5.gün bugün ne lazımlıga ne tuvalete asla yptıranadım. Konusarak guzelce defalarca anlattm hediye oyuncak hpsnı teklif ettım asla yptramdm. Üstüne yapıyor yaptıktan sonra gidip lazmlıga oturuyor. Ustu ıslansa ble asla soylemıyor. Lazımlıgada oturup basnda beklıyorum konusyorum cısımı yotm hadı ustumu topla deyıp klkıyor. Sonra br bktım yıne halıya işemiş. Bugun ıkı kere koltuga 3kere halılara işedi. Kac kere soruyorm çişin varmı dye hadı yplm deyıp asla ypmıyor. Kac gundr eve işemekten baska ilerleme olmadı. Ben artık şasrdım ıyıce. Braz ciddi bir sekılde konustgmda hemen anbe kızmıs deyıp aglıyor. Ne yapmam gerekiyor bna akıl verin. Ben hiç ilerleyemıyorum  5gündr brkere ble çişim var demedi. Masallah kızım cok uyumlu cok konuşkan bşr cocuk ama bu konuda asla dedırtemedim. 

6 Cevaplar

0 oy
(19,923 puan) tarafından
Hemen pes etme canm 5 gün neki benimki 2 hafta hep eve işedi onu geçtim s.ıçtı salonun ortasına, kızın artık büyük pes etmeden devam et 
(415 puan) tarafından
Bnde pes etmek istemiyorum cnm ama hiç ilerlemıyorz ya snırlenıyorm bazen sabrım tukenıyor snkı
(19,923 puan) tarafından
Aynı yaşta tanıdığınız varsa belki ondan görüp daha çabuk yapar
(415 puan) tarafından
Var cnm aslında ama erkek onlarda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sabırlı ol canım hemen pes etme inanki büyüdükçe daha çok inat ediyorlar öğrenir zamanla 
tarafından
İşte korkmuş ama kızma ona bir de benim postum duruyor istersen bak benim de büyük tuvaletinden korkuyordu burda post açtım bir arkadaş sağolsun bir bezini ser Lazımliğinin üstüne oyle dene dedi denedim çok şükür yaptı gösterdim de korkmasin diye öyle alıştı tek seferde
(415 puan) tarafından
O yöntemi brde bn deneyeyim bklm ya blkı olır lazımlıgın içine sereyım degılmı
tarafından
Evet evet öylece ser üstüne düz bir şekilde otursun bakalım inşallah yapar öyle ikna olur
(415 puan) tarafından
İnsallah cnm bklm brde, yarın öyle deneylm
tarafından
Dene canım inşallah yapar Allah kolaylık versin inşallah
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Bende bu aşamadayım suan iyi gidiyor cok şükür. Kendisi gidiyor geliyor alisti sanki 
(415 puan) tarafından
Kac aylık acaba kacıncı gunde lazımlıga yptı
(2,299 puan) tarafından
2 buçuk yaşında .lazimlik almadm normal lavaboya gidiyor canm.
0 oy
(40 puan) tarafından
Benim kızım da 31 aylık bir hafta oldu eğitime başlayalı..aylar öncesinde ben tuvalete gittikçe merak ediyordu zaten lazimlik vardı evde tuvalet kağıdı sifon olayı çok ilgisini çekiyordu..klozetten önce lazimliga oturttum korkusu olmasın diye sirf heves etsin diye ..eğitime geçtiğimde apartlar  klozete oturtmaya başladım tuvalet kağıdı ile poposunu silmek sifona basmak çok ilgisini çekiyor ..çişini yaptığında sesini duyuyorum diyorum evet yapıyor kızım diyorum gülüyorum oda gülüyor...Pepe'nin ve kukulinin şarkılarını dinleyeyim birkaç defa onlaroda söylüyorum bazen..tuvaletin mantığını da anlattım tekrarlıyor sürekli ..işte yemek yiyoruz midemize gidiyor midede karışıyor karışıyor sonra çiş oluyor kaka oluyor dedim..tuvalete alıştı ama bizde de çişini kakasını tutmadığı bulunduğu yere yaptığı oluyor ..bazen saatlerce tutuyor teklif ediyorum yapmıyor bazen kendisi elimden tutup cisim geldi anne gidelim diyor..bugün kakasını iki kez çamaşırina yaptı kakası geldiğini çiş yaptim diye söyledi ..böyle böyle alışacak ...zor oluyor gerçekten ama ilgisini zorlamadan çekmek gerekiyor 
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Benimki de yaptıktan sonra oturuyor ya
(415 puan) tarafından
Ylnz degılmsim:)
0 oy
tarafından
Benimki bir ay korktu yapmam dedi ağladı şimdi koşarak gidiyo
(415 puan) tarafından
Hep mı korktu cnm o br ay boyunca snrm bnmkıde oyle olck
tarafından
Evet hep korktu alıştı
(415 puan) tarafından
Bklm bugun de terliklerni gıydrıp tuvalete çömeltiyorum ypmasada alıssn dye korkmasn tuvaletten dıye
(415 puan) tarafından
6.gün bugun brkere yptk lazımlıga cok şükür rabbim devamida glsın insallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 272 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 218 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 217 göst.
0 oy