0 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (1,669 puan) tarafından
Şuan konuşmuyorum biyere giderken haber verir misiniz yoksa hiçbirsey söylemez misiniz 

14 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Küste olsam mesaj atarım ben şuraya gidiyorum diye 
tarafından
Kankama katılıyorum.
tarafından
❤️❤️❤️Bal böceği❤️❤️ seni
tarafından
Uyuyup kalktın mı kankaaa
tarafından
Uyumak için yattım kız kalktı kanka ya bu kız beni çıldırtçak gece 4 te uyudu sabah 8 de uyandı öğlen  3 te uyudu 4 te kalktı saçımı başımı yolucam artık beni herif gelsin kapıdan üstüne atıp uyucam
tarafından
Ahahhaha bu bebekler böyle kanka yaa hava sıcak benim kız benden acısını çıkarır o derece
tarafından
Kanka birine çatıcam şimdi çok sinir bozucu bir yorum yapmış birine zaten heyheylerim tepemde zor tutuyorum kendimi böyle kendilerini birşey sananları gördükçe deliriyorum ağzının payını veresim geliyor
(13,869 puan) tarafından
Kim üzdü seni güzelim
tarafından
Beni değil kuzum ya biri post açmış zaten çaresiz kadın kürtaj demiş doktor kadın bir ümitle beklemeli miyim falan yazmış altına biri yorum yazmış sen 2 ay bekle diye resmen acıyla dalga geçmek bu ya :(
(13,869 puan) tarafından
Var oyle insanlar uğraşmaya değmez boşver takılma büyük ihtimalle mutsuz herkese bulaştırmaya çalışıyor
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Onunla kusken hiç biyere gitmedim denk gelmiyor:D 
0 oy
(790 puan) tarafından
Ben kus te olsam konuşsam da bir yere gidince haber veririm. Filan yere gidiyorum haberin olsun diye mesaj atar öyle çıkarım doğru olan da bu bence
0 oy
(4,313 puan) tarafından
İzin almam gerekir. Küs olup konuşmadığım için haliyle gitmem hiçbir yere hayat memat meselesi değilse 
0 oy
(5,495 puan) tarafından
Bence aynı evi paylasiyorsun küste olsan haber vermelisin Allah korusun yolda vasina birssy gelse nereye gittiğini bilir herşey oluyor bu devirde kazası var belası var
0 oy
(9,640 puan) tarafından
Dil ucu söyler yada msj atarim
0 oy
tarafından
Haber veririm 
0 oy
(13,869 puan) tarafından
1 küs kalmam hiç bir zaman

2 normalde nasıl davranıyorsa oyle devam ederim uzatıp araya soğukluk düşmesinin büyütmenin bi manası yok 
(1,669 puan) tarafından
Çok kirildiysan da mi ailesinin yanında beni svaunmadi onlar beni ezerken
(13,869 puan) tarafından
Oyle durum yaşamadım canım ailesi hep beni tutar öz ailemden daha iyiler. Herkesin evliliği ilişkisi düzeni farklı tâbi ama uzatınca daha da uzaklaşirsınız olay bıraz soğuyunca sakin kafayla anlat kırıldığını dahada etkili olacak
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Küs ol yada olma haber verilmeli eş olmanın gereği budur bence kimse kafasına göre hareket etmemeli ben veririm genelde zaten eşim olmadan dışarı çıkmıyorum market bizim evim çarşıya uzak beraber gidip geliriz 
0 oy
(5,456 puan) tarafından
Bizde küslük olmaz. 10 yıldır hiç olmadı 
0 oy
tarafından
Söylerim yoksa  sonra onun  içinde  kavga ederiz 
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Tabiki habersiz asla gitmem 
0 oy
(2,786 puan) tarafından

Eşim sorun yapmaz giderim 1 Ay sonra öğrenir :D

0 oy
(1,343 puan) tarafından

Geçen küstük bizden ayrı yattı sabah miniklerimi aldım hazırlandık arabanın anahtarı aldık anneme gittik kahvaltıya akşama kadar gelmedim beyefendi bizi araç kamerasından hep takip etmiş :P nereye gittim nereye ugradım izlemiş :D

(1,669 puan) tarafından
Ahaha çok iyiymiş

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 266 göst.
5 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,598 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 357 göst.
8 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 522 göst.
1 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mlknkrc (301 puan) tarafından soruldu