0 oy
70 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bebeğim çok gazlı bir bebek. 3 ay fena halde gaz sıkıntısı çektik. 

Geçenlerde ishal oldu. Doktor reflor yazdı. İshal kesici. Bu ilacı kullandıktan sonra kaka yapmamaya başladı. Ama tam tersi kendi kendine hiç gaz çıkaramayan bebek çok güzel gaz çıkarmaya başladı. Öksürürken bile gaz çıkarıyordu. Çok sevindim gaz sorunu çözüldü en azından diye. 

Kaka yapmadığı gün sayısı 6 gün olunca iyice endişelendiriyor. Doktora gittik. Doktor bu sefer de kaka yapmama için ilaç yazdı. Ve bugün fena halde kaka yapmaya başladı. Saat 4ten beri 3 kere. 

Ama o saatten beri de gazı kesildi. Sürekli gaz çıkarmaya başlayan bebek hiç gaz yapmamaya başladı. Şu an yine taş gibi karın. Gaz ilaçlarını de kesmiştim. Çok sevinmiştim gaz sıkıntısı bitti diye. Bir haftadır çok mutlu olmuştuk. 

Kaka yapamadığı için mi gaz çıkarıyordu? Çocuk 6 gündür kaka yapamadığı halde çok keyifliydi. Şimdi kakasını yaptı ama hiç keyfi yok. Gazı çok fazla. Çıkaramıyor. Ağlıyor. Resmen kakasını yaptı diye sevinemiyorum. 

2 Cevaplar

0 oy
(8,937 puan) tarafından
Cnm 10 gün eğer huzursuz değilse kaka yapmamasi çok normaldir neden dert ettin ki 
tarafından
Ya aslında randevu aldım doktordan 9. Gün cuma günü. Kendim için doktora gittim. Kapıdan soralım demiştim sadece hani cuma günü geleceğiz 9 gün olacak sıkıntı olur mu diye. Doktor da şansımıza randevumuz olmadığı halde bir bakayım dedi. Kaka çıkardığı yerde yara varmış. Ondan tutuyordur dedi. İlaç verdi. Çok güzel yaptı ama gaz çıkarmayı bıraktı. İkinip duruyor ama gaz yapamıyor. Eski düzene mi dönmem lazım şimdi
(8,937 puan) tarafından
Tekrar doktorla gorus bu durumu en doğrusunu o bilir
-Reklam-
0 oy
(1,850 puan) tarafından

Hahahaj :Dne desem bilemedim

tarafından
Ben de ne diyeceğimi bilemiyorum ya. Cidden oturup ağlayabilirim. AYlarca hiçbir şey yiyemez içemez olmuştum gaz yapiyor diye. Sürekli kimyon çayı gaz ilaçları saatler süren masajlar.  1 haftadır hepsini kesmiştim ne güzel gaz çıkarıyordu. Başa mi döndük anlamıyorum mümkün mü böyle bir şey:(

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 404 göst.
0 oy
6 cevap 88 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
4 Nisan 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 242 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,317 puan) tarafından soruldu

380,998 soru

11,406,099 cevap

34,944 kullanıcı

...