0 oy
730 göst.
Aile kategorisinde (70 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
kızlar ben 3 senelik evliyim 4 aylık bebeğim var kaynanam kaynatam bu güne kadar torun hasreti çektikleri için çok düşkünler torunlarına sorunum şu düğünüm bohçam çeyizim vs hepsinde kaynatam bir huysuzluk çıkardı hepsi burnumdan geldi şimdi ise amcamın oğlunun düğünü vardı kaynatamlarda geldi bende eşimle gittim filan bebeğimi onlardan asla esirgemem istedikleri kadar severler vs düğüne girerken kaynatam çocugu alıp masaya oturdu filan neyse 2 saat boyunca onlar ilgilendi ler ben fotoğraf çektim oyun oynadım filan arada annemler masaya gidip bebeğimi seviyodular neyse düğünün bitmesine 1 saat filan var eşime dedim ki bebeğimizide alıp fotoğraf çekilelim çekildik neyse kaynatam da sürekli bizi izliyor çocuğu arada kucağıma alıp ablama götürüyorum gözlerini açıp bakıyor çocuğu takip ediyor resmen  neyse resim çekildik bitti oyun havası çaldı tüm kuzenler pistte oynarken benimde bebek kucağımda piste gittim biraz bebeğimle eğlenmek için eşime söyledim sesten rahatsız olur filan dedi bişey olmaz hoperlörün uzağında dururuz dedim gittim 3 dk ya oynadım çocuğumla ya oynamadım çıktım pistten masaya doğru gidiyordum kaynatam koşar ayak gelip sinirle benden çocuğu almaya kalkıştı bende niye veriyorum vermiycem dedim oda benim kulaklarım dayanmıyor onunki ler nasıl dayansın diye bağırdı bende çocuk benim çocuğum sana noluyo dedim bunun üzerine kaynatam bana sinirli bir şekilde dişlerini sıkarak sen çok şımardın demek senin çocuğun he dedi evet dedim tamam dedi gitti neyse sonra köpürmüş bi şekilde yarı yoldan dönüp ne dediğini hatırlamıyorum bişey dedi ve yüzüme tükürdü tüm akrabalarım gördü tabi annem babam vs sonra gitti kaçarak yengem geldi köşeye çekti beni bebeğimi kucağımdan almış sinirli olduğum için eşime  vermiş eşimde çocuğu alıp direk uzaklaşmış salondan neyse kayınvalidem köşede beni sakinleştirmek için gelmiş sarılıyodu o sırada kaynatam tekrar geldi kaynanamı çağırmaya hadi gidiyoruz diye ordada annemin üzerine yürüdü siz nasıl çocuk yetiştirmilsiniz diye halbuki bu zamana kadar asla saygısızlık yapmadım o kadar şey yaşamama rağmen torunlarını gram esirgemedim öbür eltim çocuğunu ilk doğduğunda bile vermedi kucaklarına ben doğum yaptığımda hatırladı hastanede ağladı üzülmesin diye al dedesi sev diye ben verdim kucağına kaynanam daha çok tutmak istiyor o da sevsin diye kaynanamdan alıp ona veriyordum torununa doysun diye çocuk benim çocugum dememe kızmış ayrı yerde eşim arkamda durması gerekirken çekip gitti babasına fırsat verdi siz olsanız nasıl tepki verirsiniz hem kocanıza hem kayınpederinize 

27 Cevaplar

0 oy
(993 puan) tarafından
Herkes farklı ama ben konusmazdim bidaha içim almazdı herkesin icinde olmasını geçtim yalnizkende asla böyle birşey yapamaz ve gidip anneme de asla böyle bir laf edemez tamm çocuğun sağlığını düşünüp etkiler demiş ama bu kadar yani daha sonrası ana babaya kalmış sizin evladinizla ilgili karar sizde. Kendi ailenin sülalenin içinde böyle birşey yaşadığın için ayrıca üzüldüm hem geçmiş olsun hem de Allah yardımcın olsun. Bunun dışında da eşin ne olursa olsun kim olursa olsun karşısında durup senin yanında olmaliydi böyle birşey olmasına hem müsade etmemeli hem de olduysada tepkisini koymaliydi
(70 puan) tarafından
adam benim çocuğum olduğunu sindirememiş senin çocuğun öylemi diyodu en son bana leylekler getirmedi bana dedim... sildim hayatımdan artık cehenneme kadar yolu var...
-Reklam-
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Şuan neredesin? Kocanın yanına mi gittin annenlerle ki döndün? Ne demek herkesin içinde yuuzne tükürmek. Gırtlağını sikivermelik tam. İyi sabretmissin. Bundan sonra muhattap dahi olma. Sil hayatindan hepsini
(70 puan) tarafından
kendi evimdeyim canım bırakmadım evimi eşime tavırlıyım uzun sürecek belli oda hatasını anladı tabi iş işten geçti bir anlamı kalmadı ayrı kayınpederim le de görüşmeme kararı aldım eşimde söyledim şeytan görsün yüzünü büyük ahımı aldı onunda suratına tükürecek birilerini çıkarsın karşısına rabbim bende şahit olayım inşallah benden daha beter duruma düşsün
...
0 oy
(1,754 puan) tarafından

O hareketi yapacak ve bizimkilerin içinden sağ saglim çıkıp evine gidecek öylemi :D  bence çok fırsat vermişsin bence eltinin yolundan git ve bu saygisiizliginin bedelini uzak durarak ödet gerekirse ömür boyu konuşma :ermm:

(70 puan) tarafından
görüşmeme kararı aldım şeytan görsün yüzünü Allaha havale ettim...
(1,754 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın
0 oy
(163 puan) tarafından
Kayinbabanin karaktersiz olduğu kesin ama senin sorunun esinle canım öyle bi harekette nasıl çocuğu alıp o adamın g.tünden gider demekki sizi ailesi olarak görmüyo orda sahip çıkması gereken sizdiniz. Valla büyük konuşmuyorum ama ben olsam boşanmaya kadar giderdi o kadar insanın içinde rezil olcam o hale düşcem bide arkasından Kocam gidecek cehennemin dibine kadar yolun var der gittiği yerde bırakırdım. Şimdi noldu o anı siz unutmaya çalışsanız üstünü kapatsanız bile gören kimse unutmayacak sen akıllarına geldiğinde hep onu hatırlayacaklar cahil esssek bi halt etti sanki o yüze tükürüp laf söyleyerek. Benzer durumu bende yaşadım bu arada teyzemin oğlunun düğününe eniştem kayinbabamları da çağırmış geldiler oğlum 1 bucuk yaşındaydı sesten biraz korktu filan baktım çocuğu uzaklaştırmaya çalışıyorlar eşime dedim ki annenlerin durduğu yeter bana soldan soldan gelmeye başladılar kalkıp gitsinler o da babasına gitti gelmeniz yeter yorulmayın daha fazla eniştelerle de görüşün de çıkın siz dedi onları düşünüyormuş gibi yaptı sonra kalkıp gittiler. Sonra kayinbaba durur mu tabi birgun konuyu açtı çocuk da rezil oldu orda çok ses vardı gitmemesi lazimdi küçük filan yaptı bende oraya gitmemesi gereken benim oğlum değildi dayısı sayılır tabiki gidecekti fazlalık olanlar başkasıydı dedim çenesini kapadı. Kayinbabam kaynanadan beterdir çenesi asla durmaz ilk zamanlar susup sonra kendi kendimi yerdim çok ağladığımı bilirim birgün eşime rest çektim bak ya bunlar düzelecek yada ben boşanmak istiyorum diye cok sorunlar yasadik o günden sonra eşim dediğime yaptığıma hiç karışmıyor. Bana ne derlerse ne yaparlarsa ben 10 katını söyleyip yapıp birakiyorum 
(70 puan) tarafından
benimkide işte kayınpeder görünümlü kaynana malesef Allah ıslah etsin... evime geldim ama eşimde tavrımı koydum canım
0 oy
(15,988 puan) tarafından
Valla çocuk benim çocuğum kaldı ki bizim tarafta eşin elini çekmesi lazım üstünden gittik babaevime eşim bıraktı bizimkiler yeterince sevsin şu an eşimin ailesindeyiz yemeği bakımı dışında oğluma yapışmıyorum gidiyor onlarla oynuyor acıkınca bana geliyor kayınpederin baştan saygısızlık yapmış zaten bence hiç umursama üstüne gelirlerse de siz kimin çocuğunu kimden esirgiyorsunuz bu çocuğun annesi benim ben ailesiyim siz akrabalarısınız herkes yerini bilsin de
(70 puan) tarafından
Bende onlara gittiğimde kucağıma bile almam sevsinler doysunlar diye hatta kayınvalideme al sen bezle filan derim istediği için.. ama bazı insanlar hakrtmiyormuş bunları malesef kötü olursan senden iyisi olmuyormuş birdaha görüşmeme kararı aldım..
0 oy
(413 puan) tarafından
Benimde aynı katinpeserjm öyle çocuklar üzerinden hep Bi bahane buluyor Allaha havale et
(70 puan) tarafından
Allaha havale etmekten başka yapabileceğim birşey tok canım ömür boyu yüzüne bakmam o net birşey büyük ahımı aldı...
(413 puan) tarafından
Benimde ile yapti 25 gün evimden uzak kaldım 10 çocuklarından uzak kaldım Allah belalarını versin utanmadan çekinmeden hala gelip bizde oturuyor halada laf. Söz ediyo bana Allaha havale etmekten başka Bi çare yok
0 oy
(165 puan) tarafından
Eskilere göre çok ayıp benim çocuğum demek. Kaynatam sırf kavga esnasında benimde çocuğum dediği için büyük gelinini sildi
(70 puan) tarafından
benide silse kurtuluşum olur sanırım
(165 puan) tarafından
Yüzüne tükürme olayı çok terbiyesizce gerçekten yani

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 412 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kadriyetaycur (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 199 göst.
31 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Ilkalp (711 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 221 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Arzem34 (2,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 281 göst.
23 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Mh. 2606mt (153 puan) tarafından soruldu

401,007 soru

12,000,144 cevap

36,182 kullanıcı