kızlar ben 3 senelik evliyim 4 aylık bebeğim var kaynanam kaynatam bu güne kadar torun hasreti çektikleri için çok düşkünler torunlarına sorunum şu düğünüm bohçam çeyizim vs hepsinde kaynatam bir huysuzluk çıkardı hepsi burnumdan geldi şimdi ise amcamın oğlunun düğünü vardı kaynatamlarda geldi bende eşimle gittim filan bebeğimi onlardan asla esirgemem istedikleri kadar severler vs düğüne girerken kaynatam çocugu alıp masaya oturdu filan neyse 2 saat boyunca onlar ilgilendi ler ben fotoğraf çektim oyun oynadım filan arada annemler masaya gidip bebeğimi seviyodular neyse düğünün bitmesine 1 saat filan var eşime dedim ki bebeğimizide alıp fotoğraf çekilelim çekildik neyse kaynatam da sürekli bizi izliyor çocuğu arada kucağıma alıp ablama götürüyorum gözlerini açıp bakıyor çocuğu takip ediyor resmen neyse resim çekildik bitti oyun havası çaldı tüm kuzenler pistte oynarken benimde bebek kucağımda piste gittim biraz bebeğimle eğlenmek için eşime söyledim sesten rahatsız olur filan dedi bişey olmaz hoperlörün uzağında dururuz dedim gittim 3 dk ya oynadım çocuğumla ya oynamadım çıktım pistten masaya doğru gidiyordum kaynatam koşar ayak gelip sinirle benden çocuğu almaya kalkıştı bende niye veriyorum vermiycem dedim oda benim kulaklarım dayanmıyor onunki ler nasıl dayansın diye bağırdı bende çocuk benim çocuğum sana noluyo dedim bunun üzerine kaynatam bana sinirli bir şekilde dişlerini sıkarak sen çok şımardın demek senin çocuğun he dedi evet dedim tamam dedi gitti neyse sonra köpürmüş bi şekilde yarı yoldan dönüp ne dediğini hatırlamıyorum bişey dedi ve yüzüme tükürdü tüm akrabalarım gördü tabi annem babam vs sonra gitti kaçarak yengem geldi köşeye çekti beni bebeğimi kucağımdan almış sinirli olduğum için eşime vermiş eşimde çocuğu alıp direk uzaklaşmış salondan neyse kayınvalidem köşede beni sakinleştirmek için gelmiş sarılıyodu o sırada kaynatam tekrar geldi kaynanamı çağırmaya hadi gidiyoruz diye ordada annemin üzerine yürüdü siz nasıl çocuk yetiştirmilsiniz diye halbuki bu zamana kadar asla saygısızlık yapmadım o kadar şey yaşamama rağmen torunlarını gram esirgemedim öbür eltim çocuğunu ilk doğduğunda bile vermedi kucaklarına ben doğum yaptığımda hatırladı hastanede ağladı üzülmesin diye al dedesi sev diye ben verdim kucağına kaynanam daha çok tutmak istiyor o da sevsin diye kaynanamdan alıp ona veriyordum torununa doysun diye çocuk benim çocugum dememe kızmış ayrı yerde eşim arkamda durması gerekirken çekip gitti babasına fırsat verdi siz olsanız nasıl tepki verirsiniz hem kocanıza hem kayınpederinize