0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Kızlar ikinci evliliğim eşimin iki oğlu var benim bir kızım var bir kızımda ilk eşimde babasında şuan hamileyim doğuma bikac hafta kaldı bende aşırı stres sıkıntı var hatta öyle sinir varki ta ayaklarima vuruyor baktığımda sinirlenmek gerekecek birşey yok gibi ama içim içimi yiyor günlerdir. Evde üç çocuk ev işi temizlik vs bunaldım sanırım. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim. Psikolok psikiyatri hepsine gittim hepsinin dediği tek şey fazla sorumluluktan boyleymisim aslında mutluyumda evcimenim çünkü evim eşim çocuklarım olsun tamam benim için. Ama bir buçuk aydır içinden cikamadihim iç bunaltim var namazi mi bile bıraktım herkesten uzaklaştim 

4 Cevaplar

0 oy
(8,150 puan) tarafından
Asıl şifayı O'nda bulmak varken sen başka arayışlara girmişsin. Doğumun yakınmış zaten. Bol bol Kur'an oku
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızınız neden babasında sizinle değil 
(26 puan) tarafından
Benim inadım yüzünden aldatildigim için boşandım ve iki kızımı birden alıp ona rahatlığı bırakmak istemedim sorumluluk alsın istedim yazları bende okul zamanı babasında.
(14,159 puan) tarafından
Sebeplerinj bilemem ama ben de okuyunca dedim bir o yok annesini ozluyordur:(
(14,159 puan) tarafından
Neeee nasil yani
(14,159 puan) tarafından
Ilk esinden iki kizin var dpgrumu anladim
(26 puan) tarafından
Yok suan yanımda zaten babasına gittiği zamanda hergun görüntülü konuşuruz normal konuşuruz özlemeye fırsat vermem yani ben bile dayanamazken o nasıl dayanacak diye düşünürum hep
(26 puan) tarafından
Evet canım
(14,159 puan) tarafından
2 kizin mi var yani ilk esinden bir kiz sen de bir kiz babasinda oylemi
tarafından
Kendimi sizin yerinize koyuyorum kendi evladım yanımda yokken başkasının çocuğuna bakamazdım herhalde hergün aynı evde üstelik te 2 tane oğlan siniriniz birazda bu yüzden olabilir mi
(14,159 puan) tarafından
Eger dogru anladiysam yargilamiyorum ama bben de cocuklarimi birakamazdim yaninda olmak gibi olur mu goruntulu ...sorumluluk alan baba her turlu aliyor zaten
(8,150 puan) tarafından
Bir de aldatma filan diyorsunuz. Kesinlikle kızımı da yanıma alırdım her ne olursa olsun. Hem kardeşleri ayırmışsınız böyle. Babasında duran kızınız annem beni sevmiyor hatta benim yüzünden boşandılar diye bile düşünür
(26 puan) tarafından
Allah aşkına moral bozmak için mi yazıyorsunuz anlamadım. Ben evimde cocuklarimda gayet mutluyum ayrıca çocukların annesi vefat etmiş hastalıktan ayrıca başkasının cocugu değil eşimin çocukları haliyle benim çocuklarım ve yaşları oldukça küçük. Bununla hiç bir ilgisi yok....
(8,150 puan) tarafından
Hayır moral bozmak değil ki yazdığın şeye karşılık sinir stres gayet normal.
tarafından
Hamile olduğun için kalbini kırmak istemiyorum o yüzden susuyorum
(14,159 puan) tarafından
Ben evdeki cocuklarinla ilgili bir sey demiyorum ama hepsine bakarken bir kizinin senden ayri olmasi cok uzucu bur baba isterse bosaninca da cok guzel sorumliluj aliyor her an yaninda olmak gbi asla olmaz buyuyunce eminim o da uzulur bu duruma
(8,150 puan) tarafından
Büyüyünce değil sadece. Her çocuk içinde benim yüzümden boşandılar duygusunu yaşarmış zaten. O kızını öyle yalnız bıraktığı için gerçekten beni sevmiyor diye düşünebilir. Sonuçta kardeşlerden biri yanında diğeri yok. Çok üzücü. Rabbim yardımcısı olsun bu arkadaşın da o ayrı kalan küçük kızın da
(14,159 puan) tarafından
Amin demek boyle memnun hayatindan diyecek.bir sey yok
tarafından
Ben diyorum dicemde elbetteki senin çocukların değil kendi çocuğum yanımda yokken sırf inat uğruna kendi çocuklarımdan vazgeçip onlar için üzülmeyip eşimin çocuklarının annesi ölmüş alemin çocuğu değil eşimin çocuğu dicem yok öyle bir dünya ya herkes aklını başına alsın şu durumun tek sebebi senin o çocuğu babasında bırakman tokat var tokat
(14,159 puan) tarafından
Rabbim basa vermesin de iki oglum var ikisi de canim.insanin icinde huzursuzluk olur belkide odur sebep dicem ama halinden memnun bize saldirdigina gore
tarafından
İnadım için bıraktım dediği için bunları bir anneye söylüyorum maddiyat falan deseydi gidecek yerim yoktu o zaman çocuklarım ziyan olucak tı sokakta benimle falan deseydi asla böyle demezdim
(8,150 puan) tarafından
Kınamak değil. Yaptığın çok yanlış bir de beddualar küfürler. Ayıp gerçekten. Sen de onun çocukları annesiz kalırsa sevineceksin herhalde. Beddualar, küfürler geri sana döner o zaman. Ayıp ya helallik istemen lazım
(8,150 puan) tarafından
Sakin ol canım. Boşver tamam. Psikolojik sorunları olmasa zaten sinirden stresten dolayı burada post açmazdı. Rabbim gönlüne şifa versin de kötülüklerinden arınsın
(14,159 puan) tarafından
Hamilesin bir de insan Allahtan korkar hamile hamile nasil da diline geliyor bu sozler neyse Rabbim akil fikir versin ben gittim
tarafından
Ay bu nasıl konuşmalar şok oldum. Tabi ki kimse kimsenin ne yaşadığını hissettiğini bilmez. Ama bir kız çocuğu söz konusu ve burda kadınlar kötü bir şey dememiş. Ama sen beddua edip saldırıya gecmissin ayıptır ya. Çocukların annesiz kalsın demek ne demek yahu.
Haksız beddua sahibinindir bunu unutma. Tevbe et ve helallik al bence. Bak hamilesin bide
tarafından
Ettiği beddualar dönüp dolaşıp kendini bulmuş zaten
tarafından
Yanii kuyrugunuz sıkışınca yaptığınız hataları bi başkasının evladının yaşamasını istemek anca sizin gibi cahiller geri kafalılar ister böyle beddualar ederek insanlara içiniz rahat oluyor sanıyorsunuz ama o beddua elbet sizden çıkacak bunu unutma sakın
tarafından
Oyssss canım boşver yazılanı anlamayacak kadar hasta ruhlu birine anlatmaya değmez
tarafından
Aynn knk sende bosver :))
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Ev de mutlu olabilirsin bende evci biriyim ama kendine özel zaman ayirmadigjn kendini hep 2. Plana attığın için bu durum da olabilirsin sonuçta hayat çocuk du ev di koca dan ibaret değil 
0 oy
(4,439 puan) tarafından
Hormonlardandir sanirim lohusaligi filan atlatinca azalir gecer insallah. Yeni evlendin hemen mi cocuk oldu bilmiyorum da eger oyleyse daha alisamamis ustune de hamilelik geldiyse daha cok etkilenmissindir. Cunku en gamsiz insan bilr hamilelikte paranoyak olabiliyo misal ben :) o yüzden dedim. Allah ferahlik versin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 143 göst.
12 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Lale5616 (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde merica87 (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 451 göst.
20 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ela1306 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,336 göst.