0 oy
151 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından
Yapı olarak zaten zayıf biriydim 8 aylik bebegim emziriyorum ve git gide çökmeye başladım 40 kiloya kadar düştüm 158 boy kötü hissediyorum yok mu takviye kullanıp kilo alabilen yardımcı olurmusunuz

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Diyetisyene git :) kilo alman için liste verir 

Bu arada keşke bende kilo versem allahtan daha ne isterim 
(1 puan) tarafından
Öyle demeyin kilo almakta vermek kadar çok zor diyetisyeni denedim verdiği listeyle anca kilo verilir
(6,068 puan) tarafından
Keske bizden beser onar takviye verebilsek sana:)) ben 58 kiloyum boyum 160. Ama 48 olsam 49 olsam kainatta benden mutlusu olma:)
-Reklam-
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Imkanin varsa eger ara öğünlerini ceviz kuru kayisi findik badem gibi kuru yemislerle yap. Kahvaltinda kaşaru bolca tuket sut yumurta peynir bol proteinli beslen yemeklerde kuru bakliyatlar varsa eger et balık sık tuketmeye calis canim hem sütün icin hem bebegin icin hem kilo alman icin bu sekilde saglikli kilo alirsin makarna ekmek yiyerek sagliksiz almazsin enerjini dusurmezsin
(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim sabahları kaşarlı tost haşlanmış yumurta bal bu şekilde kahvaltı ediyorum öğlenleri abartı yiyemiyorum ama akşam ve gece yatana kadar sürekli tıkınıyorum helede enerji düşmesiii resmen gücüm kuvvetim kalmadı artık
(1,224 puan) tarafından
Istersen sen yine diyetisyene git o da zaten enerjini dusurmeyecek bol proteinli dengeli bi liste vericektir. Onemli olan alcagin kilolari karbonhidrattan almaman
(1 puan) tarafından
Ona da gittim kuzu bebekle o kadar da planlı olunamıyo 6 öğün 3 ana 3 ara nerdee o kadar vaktim olsa şimdiye alırdım sanırım karbonhidrat tozuna taktım kafayı bebege geçmezse araştırıp onu kullanmak istiyorum
(1,224 puan) tarafından
Yani bebegini emzirirken kuruyemis ve meyve tabagi alsan hem emzirsem hem yesen o bile iyi gelicektir eminim
0 oy
(883 puan) tarafından
Aynı dert bendede var normal kilom 60 75 ile doğumum oldu 3.5 ay oldu doğumum 52 kiloydum en son git gide kilo veriyorum yememe rağmen ve gerçekten aşırısı çok kötü. Elim ayağım güçsüzleşti azer bülbül gibi geziyorum ortalıkta
(1 puan) tarafından
Ay evett çocuğum büyüdükçe ağırlaşıyo evin işi yemek derken bide sürekli evde didiniyorum sanırım fazla kalori de yakıyorum bol su içince de iyice eridik sanırım güç kuvvette kalmadı
(883 puan) tarafından
Aynen öyle benimkide kucakcı taşıdıkca ağır basıyor bazen malak gibi yatmak istiyorum ama malesef
(1 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun emmeyi ne zaman bırakırlarsa sanırım toparlarız böyle teselli oluyorum
0 oy
tarafından
Takviyeler genelde uyku yapiyo bacım küçük bebekle de uyuyamayinca çok zorlnirsin bende senin gibiyim 153 boyum 41e kadar düşmüştüm valla asildim yemeğe midemi genişletmek için uğraştım şuan ağzım hiç boş durmuyo ancak 44 kilo olabildim 
(1 puan) tarafından
Bi toz kullanıyorum yemeklerden önce iştah açıyo gerçekten ama aklım karbonhidrat tozunda araştırıyorum bebegime yan etkisi olur mu kullanabilir miyim diye
tarafından
Yani bilmiyorum bu tarz şeyleri ben pek bence tek çare yemek
(1 puan) tarafından
Emmemiş olsaa neler denerdim de şimdilik bu kadar bebeyle de sürekli yiyemiyo insan onun karnını anca duyuruyorum
tarafından
Allah yardımcımız olsun bacım
0 oy
(239 puan) tarafından
Valla seni o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten herkes zayıflık güzel saniyo ama bende bu konuda muzdaripim 155 boyum kilom 52 aşırı zayıf değilim ama senin kilonda olduğum dönemde de oldu ikinci çocuğumu 3 ay önce doğurdum 2 ay önce tartildiğimda 52 kiloydum ama hâlâ zayıfım böyle bi 60 olmayı çok isterdim internette bitkisel kilo aldıran bişey gördüm de emzirenler kullanamiyo sanırım gerçi içeriği tamamen bitkisel ama bilemiyorum ismi promass baya iyi yorumlar var bi araştır istersen canim
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Ya bende öyle oldum işte 160 boy doğuma 64 kilo ile gitmiştim hadi çocuktu suyuydu desen 60 kilodan 46 kiloya düştüm 2 ay içinde ve kızım 14 aylık bem 47 buçuk kiloyum alamıyorum malesef. Geceleri yemek.yemeye başladım 1 kilo bile almamışım bayadir devam ediyorum :(
0 oy
(697 puan) tarafından
Darısı isteyenlerin başına insallah
0 oy
(6,068 puan) tarafından
Yav su emzirme bi beni kilo verdirttirmio mubarek millet emziriyorum eriyorum dio ben. Erimeyip hepten vogaliyorum. Ki gece gunduz de emziriyorum bil bol

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 239 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 285 göst.
0 oy
5 cevap 125 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Defneee (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu