0 oy
1,007 göst.
Diğer kategorisinde (294 puan) tarafından
Benimkileri eşimin babası zincirimi istedi o zaman yeni evliyiz bi ay sonra sana yapıcam dedi şuan 5 senelik evliyim 2 tane borç bilezigim babamda geri kalan altınlarımı eşim boş yere yok etti bazen helall etmek istemiyorum zoruma gidiyor aklıma geldikçe

84 Cevaplar

0 oy
(17,959 puan) tarafından
Bozdurup ev peşinatına yatırdım. zaten kendim almıştım o yüzden kimseye vermedim. Bir ara toki peşinati için yokladılar altınları gözden çıkartsam kendime ev alırım demiştim 
-Reklam-
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Hepsi enkazda kaldı 
(294 puan) tarafından
Olsun canım bak sen iyisin en azından dilerim kaybınız yoktur
0 oy
(3,680 puan) tarafından
15 günlük gelindim 90'lık zincirim vardı Halep hint setim vardi götürdü Bana dedi ki sana yemin olsun yapıp getireceğim şu borçları biraz bitireyim beraber iş yapıyorlar eşimle diye ben de verdim geçen yazıda iki tane bileziğimi götürdü ben kaldım 4 bilezik yüzüklerim sebepsiz yere gitti altınlarım
(294 puan) tarafından
İşte böyle boş yere gitti mi insan çok üzülüyor
(3,680 puan) tarafından
Coook agladim
0 oy
(481 puan) tarafından
Ev aldık bir buçuk yıllık evliyim ama esim bu sene 60 gram bilezik bozdu yine kolun boş kalmasın diye 
(294 puan) tarafından
Yinede gönlünü hoş etmiş  olsun en azından bak evin var bana göre altın olmasada olur
0 oy
(643 puan) tarafından
Biz bozdurup arsa aldık 
(294 puan) tarafından
Ya böyle degerlendigi zaman insanın zoruna gitmiyor ama boşuna gitti mi kahroluyorum
0 oy
(14,122 puan) tarafından
Duruyor birgun ev alirsak ozamana sakliyoruz ins 
(294 puan) tarafından
Hayırlısı kuzum gönlündeki ev nasip olsun inşllah
(14,122 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(13,585 puan) tarafından
Merak etme gönlün razı değildiyse Allah soruyor biz birazını arabaya birazını ev yapcaz dire arsaya yatırdık gerisi de ineklere gitti 
0 oy
tarafından

Hepsi duruyor elbet birgun satılacağı kocama benimkisi altin satılmaz mantığında:ermm:

0 oy
(790 puan) tarafından
Babam bes bilezik istedi iki tane getirdiler daha fazlası yoktu iki tanesi de 9 binlik yani geçen sene incecik ve berbat bileziklerdi. Eşimi çok seviyordum tüm para ondan çıktığı için kıyamadım. Diğer 3 tanesini kardeşinin bileziklerini getir dedim onu getirdiler. Nisan da gelen altınları bana verdiler yaklaşık 20 altindi eşimin borcu çoktu eşime verdim eşim götürüp bozdurmadi bir süre o süre icerisinde çalındı. Bende o iki bileziği de eşime verdim borcu kapatsın diye çünkü asla kredi karti kullanmiyorduk ve mecburen kredi cekecekti buna müsade edemezdim o ikisini götürüp borcunu kapattı o sırada iki sahte bilezik aldım bizimkiler anlamasın diye. Yani sadece bir setim iki yüzüğüm vardı birde çeyrek bilekliğim. 

Düğünde gelen tüm altınları kayinpederim aldı altın para hepsini bize bir TL bile vermedi zehir zıkkım olsun. Babam gilin verdiği birkaç altınım vardı kocamın düğünden sonra borcu olunca onları da verdim. 

Düşündüm de ben ne kadar salakmisim :D 

Şuan halen bir set iki yüzük bir bileklik ile devam :D
(294 puan) tarafından
Olsun en azından setin yüzüklerin var bizde oda yok .dd
(790 puan) tarafından
Bacım benim daha 1 yılım bile dolmadı :D ona göre hesapla :D
0 oy
(1,536 puan) tarafından

Pufff oldu gitti :D

(294 puan) tarafından
Hahah bunlar benimkiler olmalı .ddd
(1,536 puan) tarafından
☺️☺️ ilk evlendiğimiz sıralar maddi durumumuz yoktu evlenmeden bir hafta önce de eşim işten çıkmıştı valla bozdurduk tatil yaptık ☺️☺️
0 oy
(248 puan) tarafından
Bizimkileri kayinvalidem istemisti kaynima ev almak icin ama vermedim ev aldik uzerine bi miktar kredi cekip 
(294 puan) tarafından
En güzelini yapmıssın inanki
0 oy
(1,804 puan) tarafından
Hepsini verdim ev aldık 
(294 puan) tarafından
Güle güle oturun kuzum
(1,804 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm
0 oy
(1,307 puan) tarafından
ceyrekleri eşimin kız kardesinin. borcu yüzünden yok yere bozduruldu . güya çalışınca verecek . diğerleri duruyo ev alınca kullancaz
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Bnmkiler bende duruyor beklemedeyim bende ev için 
(294 puan) tarafından
Aman kimseye verme giderse geri gelmiyor bu arada isimlerimiz aynı adaşız
(5,781 puan) tarafından
Yaaaa memnun oldum cnm vala artık evde uçtu kiradayim rabbimin merhametini bekliyoruz hergun . 4 . Yilima grdim şuan isteyen olmadı istemezler inşallah;)
(294 puan) tarafından
İnsllah istemezler kuzum öyle bir hataya düşmezwin insllah
0 oy
(210 puan) tarafından

Arsa aldım borçları kapadım altın falanda sevmem almiyorumda bir alyans birde rahmetli babamın taktiği kelepçe var oda hatırasi var diye okadar...:D

0 oy
tarafından
Bende duruyor ama. 25 bin sadece toplam hepsi gerisi yok :)
0 oy
(366 puan) tarafından
Hepsini eşim aldı bozdurdu sözde gelinin olur takılar ama olmadı bir hafta on günlük evliydim sadece yüzük kalmıştı elimde ne altın ne takı parası hiç bişey görmedim çok şükür artık çalışıyorum kimsenin parasına ihtiyacım yok üzücü bir durum 
(294 puan) tarafından
Keşke bende çalışsam ya
(366 puan) tarafından
Kızım küçük dört yaşında ayrılmak çalışmak zor geldi ama birinin eline bakmak sürekli birine muhtaç olmak daha zor canım inşallah sen de çalışıp çok güzel bir hayat yaşarsın insanın kendine güveni geliyor
0 oy
(15,640 puan) tarafından
Evlenirken yok denecek kadar azdi altinim. Çok şükür daha iyisini daha fazlasini ekledik. 10 sene boyunca 1 kere bile takmadiğim bilezikleri satip yenisini aldim. 
(294 puan) tarafından
Güle güle tak canım benimde eşim nereye boş yere altın bozarım diye yok etti hepsini
0 oy
(5,188 puan) tarafından
Bankada kasada duruyor  cnm
0 oy
(413 puan) tarafından

Satıp evet aldım yinede pişman oldum altınlarını bazen özlüyorum :'(

(294 puan) tarafından
Olsun kuzum evin var işte güle güle ev altın degerinde şuan evim olsa altın umrumda olmaz inanki
(413 puan) tarafından
Öyle inan ama işte biz kadınlar altınlara meraklıyız seviyoruz

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 452 göst.
+1 oy
62 cevap 1,749 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Memur anneee (3,130 puan) tarafından soruldu

408,522 soru

12,274,956 cevap

37,710 kullanıcı

Kategoriler