0 oy
829 göst.
Diğer kategorisinde (282 puan) tarafından
Benimkileri eşimin babası zincirimi istedi o zaman yeni evliyiz bi ay sonra sana yapıcam dedi şuan 5 senelik evliyim 2 tane borç bilezigim babamda geri kalan altınlarımı eşim boş yere yok etti bazen helall etmek istemiyorum zoruma gidiyor aklıma geldikçe

84 Cevaplar

0 oy
(63 puan) tarafından

Valla düğünde altın kiraladılar sıkmak istemedim eşimi çünkü yardım etmiyorlardı ona onda 4 yıllık evliyim birikim yapıp kendi kendine ajda 7 tane bilezik kolye gram çeyrek vs aldım azar azar 2 ay önce eşim istedi araba almak için ona verdim :) inşallah borcu bitince alır hiç sanmıyorum ama :D almasada olur çünkü o aldıklarımı da hiç takmadım 

-Reklam-
0 oy
(337 puan) tarafından
6 tane 20 Gr 22 ayar bilezik bitane 10.gr bilezik bitane Nisan bileziği bitane 22 ayar yüzük eşimin beyqz altın yüzüğü hepsini bitcoin de batırdı salakkk o kadar söyledim istemediğimi zaten altın yatırım zaten sürekli üzerine zam geliyor ama.kayinbabam dedi bizi olursa ben yaparım dedi batırdı eşim kayinbabam bitane yaptı daha devamı gelmedi bakalım üzüldüm ben yemeğe kiyamazken kenrada dursun zaten birikim  diye düşündüm elde avucta bişi kalmadı neyseki evimiz kira değil aile arabamız var  iş yeri var bide kiracı olsaydık kafayı yerdim yeminle 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 429 göst.
+1 oy
62 cevap 1,558 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde 23072020 (2,974 puan) tarafından soruldu

403,407 soru

12,084,624 cevap

36,369 kullanıcı

...