0 oy
218 göst.
Aile kategorisinde (349 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Oğlum nerdeyse 2 yaşına girecek doğru dürüst konuşmuyor TV ye çok bağlandı sürekli kucak istiyor bende ilgisini çeksin diye cırtlı etkinlik kitaplarından aldım ama sağa sola fırlatıyor okumak bakmak istemiyor parka gidiyoruz sıkılıp yanıma geliyor. Konuşması için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor sinirden oturmuş ağlıyorum diğer anneler gibi olamıyorum öğretemiyorum

6 Cevaplar

0 oy
(7,753 puan) tarafından
Bunu her anne düşünür zaman zaman hep kendimizi sorgularız üzülme tavsiyem bol bol kitap oku ona gerçekten faydalı dil gelişimi için.
(349 puan) tarafından
Okuyorum ama elimden alıp atıyor okumamı istemiyor çoğunu yırttı
-Reklam-
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Tek başına olunca işler böyle oluyor maalesef ki ben de 2 aydır ailemin yanındayım çocuğum biraz daha açıldı tv tamamen kestik ama hala hircinliklari oluyor 
(349 puan) tarafından
Ben kayınvalidemle yaşıyorum TV hiç kapanmıyor çocuk için kapatıyorum biz izliyoruz diyorlar konuşmasını etkiliyor diyorum konuşur daha küçük diyorlar iyice psikolojim bozuldu
(1,052 puan) tarafından
Hic mi konuşmuyor bide havalar sıcak alin başka odaya gidin yada bahçeniz varsa oraya çıkın Bende kayinpederlwre gidince aynı şeyi yaşıyordum ikinci bebeğim olduğu için de bırakıp.cikamiyordum o yüzden de orda az kalmayı tercih ettim
(349 puan) tarafından
4 5 kelime anca o da anlamsız dairede oturuyoruz kendi odama götürünce burda niye oturuyorsunuz odaya gelin diyorlar hep bıktım valla bende bu huylarından anlamıyorlar ya
0 oy
(6,687 puan) tarafından
Hiçmi konuşmuyor?
(349 puan) tarafından
4- 5 kelime anca var doktora götürdüm konuşması lazımdı dedi ama yok işte
0 oy
tarafından
Bende tek başıma büyütüyorum da çocuğunu hiç ekran karşısına koymadım 21 aylık. bilmiyorum ki konuşma da onun etkisi olur mu, normaldir belki de doktora gittiniz mi
0 oy
(4,221 puan) tarafından
Bi de ogluna sor sen onun icin en yegane siginak ve tek kahramanisin ben kucukken annemin ipi igne deliginden geçirmesine bile buyulenmis gibi bakardim cunku benim icin imkansiz gibi biseydi dusun igne iplik yani. Cokta abartmayin buyutmeyin zamani gelince herseyi ogrenir yapar hatta herseyin kurdu olur yani. 
0 oy
(7,375 puan) tarafından

Canım TV den uzaklaştır sürekli konuş ve kitap oku istemese de sen oku TV den uzaklaşınca illaki dinler dikkatini çeken kitaplar al mesela resimleri Büyük büyük olan aaa bak resimde bunlar var gibisinden 

Bizimde tek başıma gayette güzel konuşuyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 93 göst.
0 oy
28 cevap 1,220 göst.
11 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Asel_asena (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,012 göst.
1 Mart 2020 Aile kategorisinde Damlasafis (111 puan) tarafından soruldu

405,986 soru

12,169,353 cevap