Hayırlı günler kızlar komşunun 24 yaşında bir kızı var bekar evlerinin önünde oturur hep eşim oğlumu sokağa indirdiği zaman sürekli gözü üzerindeymiş eşim markete felan giderken eve girene kadar bakıyormuş bunu eşim söyledi rahatsızlığını dile getirdi bende o günden sonra gozlemledim eşim işten gelmeden 1 saat önce oğlumu indiriyorum evin önünde oturduğu zaman eşim yanımıza gelene kadar bakıyor yanındakilere eşime bakarak birşeyler diyor bugünde komşum kahveye geldi sana birşey dicem ama kimseye deme benim kız farketmiş anne bu kız hep ablanın eşini takip ediyor gözleri sürekli adamın üzerinde diye komşuda kızı öyle söyledikten sonra oda gözlemlemiş esin sen yokken balkonda sigara içiyordu kızda tam çaprazına oturdu kahkaha atarak eşine bakıyordu sürekli ama eşine helal olsun kafasını kaldırıp birkez bile bakmadı o kadar kahkhasina bakışlarına dedi kızın annesini uyarmış anneside gözleri bozuk seçemiyor ondan dikkatli bakıyordur demiş neden sadece benim eşime odaklı o halde anlamadım çokta samimi değilim bir bakış içinde zanda bulunmak istemiyorum ama çok canım sıkıldı bu duruma Allah şaşırtmasın ama hamd olsun eşimden yana sıkıntım yok ama bu kız bu şekil yaptıkça şeytan dürterse benimkini diye düşünmüyor değilim erkek nefsi sonuçta ne yapsam sizce