Kayınvalidem annemin evime gelmesini istemiyor. Eşim ne zaman arabayla eve bıraksa eşimin burnundan getiriyor. Kayinvalideme yakın oturuyorum haftada 2 gün onu görüyorum. Kendi annemi ayda yılda bir. Zaten 2 aracla gidiliyor anneme. Kayınvalidem öyle yapınca bir de işim evime uzak olunca taşınma kararı aldım. Kayınvalidem rahatsız oldu . Her laf arasında ben torunumdan ayrılmam diyor. Bu arada 5 aylık hamileyim. Oğlunu da sapur şupur öpüp seviyor sırf taşınmayalim diye. Eşim ikimizin arasında kalsın da istemiyorum. Eşimi nasıl ikna etsem bilemiyorum. Bu gidisle kayınvalidem eşimi ikna edecek.
Allah Allah bu kadarda olmazki. Kendi anada senin annen ana degilmi. Cok ayip yani. Bence esinle acik acik konus gerekirse tercih yapsin. Arada kalmasin diye kaynananin esini ikna etmesini bekleme derim.
Esinle konuştun mu peki annemi istemiyor diye sizde kayinvalidenize gitmeyin esinizi göndermeyin bir süre inşallah düzelir.
Canim ewin ble ayri senn ewne kmin gelp gtmesinden kaynanana ne ki kaldiki bu gelen el arkadas kmsu degl annen ne munasebet tek kelime etmeye hakki yok ilk duzgunce knus anlamiosa o zmanda oda gelmesn snde onu kbul etme ewine
Allah aşkına kayınvaliden ne diye karışırmış buna ? Senin evine senin annen elbetteki gelecek. Oğlunun evi miymiş orası sadece ? Sinir oluyorum böyle insanlara.. Eşin hiç tepki göstermiyor mu bu duruma ?
Ne demek istemiyor ya o kimki böyle bisey istemesin eşin ne diyor canım? Ağzım açık kaldı şuan valla.
Valla eşin arada kalsın o zaman biraz canım. Taviz tavizi doğurur. Benimki köye giderdeki şehirdeki evde çiçeklerini sulasın diye her gün eşimi arardı. Ya da evden çıkar ocağın altını açık unuttum galiba deyip eşim işteyken arar anahtar sende git kapat derdi. Ben bayağı mücadele verdim ve kazandım eşinde anlayışlıysa hak verir ve durumu senin lehine çözer
Bir an once tasi taragi topla canim sahsi fikrim. İse uzak ev zaten cile. Bunu dile getir kocanla yavrunla mutlu mesut yasa.
Anlamiyorum onun ne haddine ki senin evine gelen misafirden.belliki ogluna duskun. Onunki evlatta senin annenin ki ne. Bosver canim hamileymissin boyle gerilim iyi degil senin icin Allah akil feraset versin ne diyeyim
Ne gıcıklar ya o neden karışıyor sende agaç kavugundan cıkmadın ya kendi oglu kıymetliyse sende bir evlatsın annene göre istememek nedir ya o da ogluyla gorusmesin oyle kolaysa tepkini belli et bence herkesin ailesi degerli gelin alıyorlar kendilerine köle değil
Canim o nebiçim kaynana ya sen onu oğlundan uzak tutuo muşunda o seni annenden uzak tutuyor ikna konusuna gelince deki taşınınca annendende ayrılmıyoruz ya yine sürekli gelir gideriz ozlemene bile musade etmeden geliriz de biraz huyuna gitmeyi dene
1,492,931 soru
24,393,571 cevap
349,480 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın