0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kilo problemim yok kızlar. Sadece minnak bir ayva göbeğim var. Ayva tatlısını baklavaya çevirmeye çalışıyorum :))) hep baslayip bırakıyordum bu sefer kararlıyım inşallah. Var mı benim gibi evde tepinen? Bir de çalışıyorum akşamları çok yorgun oluyorum yine de yapmaya çalışıyorum :) bazen kızıma diyorum gel beraber yapalım diye. Beraber yapıyoruz bazen :) 

2 Cevaplar

0 oy
(2,051 puan) tarafından
Ne gibi spor yapiyorsun canm,bende evde tepiniyorum,eşime diyorum 40 im çıktıktan sonra spor salonuna gideyim yok diyor
(2,051 puan) tarafından
Maşaallah canm ne güzel vermişsin kilonu
tarafından
Daha erken ama. 3 ay falan sonra spora basla. Şimdi yavaştan yürüyus yap bence. Kızın 2-3 aylık olunca spora başlarsın. Sana belki diyet de gerekebilir ama kafana göre yaparsan sütun de azalabilir. Diyetisyen yardımı ile destekleyebilirsin bence. Diyetisyene dei izin vermez eşin? Beni spor değil emzirmek zayiflatti canım. Spor sadece şekle soktu kilo verdirmedi hiç
tarafından
Teşekkür ederim canım ama dediğim gibi beni emzirmek zayiflatti sanırım. Sporu 1 ay yaptım sadece. Sonrasında diyette yapmadım spor da
(2,051 puan) tarafından
Kiz bize emzirmek işlemiyor sanırım bizim aile yapısı hemen alıyoruz daha çok, abur cubur yemiyorum hamur işi sadece sabah ve öğlen ekmek yiyorum okadar 3 litre su içiyorum spor da yapiyorum ama olmuyor gitmiyor
tarafından
Hamur işi sıkıntı tabi ben de yedim ekmeksiz de doymak asla. Sabah kahvaltıda en az 1 ekmek-1.5 ekmek arası yerim mesela. Makarnayı ekmekle yerim ama yememek lazım :))??
-Reklam-
0 oy
(903 puan) tarafından
Göbek gitsin baklava gelsin istiyorsan.chole ting yap 2 hafta
tarafından
Instagram da vücutlu kadınları görünce kıskanıyorum ben de istiyorum :)))
(903 puan) tarafından
Bende diyetteyim iki gündür ara verdim pazartesi son gaz devam gidecek o kilolar göbekler fit mom olacağım
tarafından
Hahah inşallah :))
(2,051 puan) tarafından
Haha ınşaallah kiz ınşaallah hepimiz öyle oluruz
(903 puan) tarafından
İnşallah inşallah ❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 106 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,219 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 227 göst.
26 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde __&__Aysima (194 puan) tarafından soruldu

411,662 soru

12,392,705 cevap

43,894 kullanıcı

Kategoriler

...