Yaklaşık 1 ay olacak konu kahvede babam arkadaşlara bağırmış kocamda uyarmış böyle yapma ayıp millete karşı diye sonra da daha da kahveye gitmedi eşim soran olduysa da kayınbabanın hareketlerine kızdım demiş babamda beni aradı o kimki bana kızıyor kimki beni uyarıyor ben ona yüz verdim filan bana çocuğu al gel burnu sürülsün dedi ben 1 hafta sonra gittim ama konuşmaya baba böyle yapmayın dost düşmana karşı sakinleşti beni aranızda bırakmayın kendiniz hal edin dedim
Neyse iki gündür eşime babamın hatası varsa da senden büyüktür gel gidelim daha fazla uzamasın dedim kızıyor bağırıyor neymiş babam ona ileri geri konuşmuş kendi babasına bile gitmezmiş o zaman herşeyi alttan alalım ben gitmem soğudum ondan bende dedim ortada birşey yok ayıp baktım daha da sinir oluyor sustum o eskiden peşimden koşan adam babam.vermem diyordu 4.5 kez gelen adam şimdi bir damla hatrım kalmamış beni sevse bu kadar uzatmazdı çünkü babama da ısrarla sordum başka birşey yok dedi arkadaşlar da yok bir şey dedi boş meseleyi bu kadar inada kine dönüştürdü kocam da benden saygı beklemesin bundan sonra