0 oy
527 göst.
Diğer kategorisinde (1,438 puan) tarafından

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Bence damat tarafı doğru olanı yapmış

image

30 Cevaplar

0 oy
(7,982 puan) tarafından
Ben 1 kişiyi bile kabul etmedim. Ne kapı basma parası ne sandık parası hiç birini kabul etmedim. Yonulacak kaz olarak görmedim eşimi çünkü. Hayat zaten pahalı bir de saçma sapan şeylere ek para mı harcanır. 
-Reklam-
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Bu konu saçma geliyor ama keşke düğün zamanı aksilik yaşasaydım da dönseydim. 
0 oy
(2,744 puan) tarafından
Evleneceğin insanı dogru seçmek çok önemli işte. Ben evlenirken kuaföre bile gitmedim. Başıma düzgünce esarbimi örttüm makyaj yok. Düzgün beyaz bir elbise. Efendi gibi adabimla altinsiz düğünsüz evlendim. İnsanlar hayranlıkla bakmislardi. Hala da gurur duyarım bu konuda kendimle. Ve rabbimin rızasına uygun olan evlilikte buna yaraşır şekilde ilerleyip gidiyor. Allah Müslümanım diyen herkese böyle evlilikler nasip etsin
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Yuh ya böyle şeyler duyunca gerçekten hayattan nefret ediyorum ne kadar görmemiş insanlar var bu hayata ya 
0 oy
tarafından
Kesinlikle haklılar. Düğün günü damadı yürüyen atm olarak görüyorlar. Onca yükü damada ve damat tarafına yıkıyorlar sadece evlenmek isteyen erkekmiş gibi. Bana çok tuhaf geliyor. Evlendiğimiz zaman evi eşimin ailesi, benim ailem birlikte yaptık. Evin bütün herşeyiyle eşimle birlikte ilgilendik. Kimseyi borca sokmadık. Kayınpederim Ankarada ki eve geçin oturun dedi, sonra babam İstanbulda otursunlar birşey olursa birlikte üstesinden geliriz dedi. Bu sefer babam ev verdi. Eşyaları birlikte aldık. Düğün günü sade nikah istedim. Gelinlik bindallı satın aldık özel dikim 5 bin tlye geldi. Kuaföre de tek gittim. Kayınvalidem ve annemin zoruyla kına yaptım. İsteme söz nişan hepsini bir evde yaptım. Bir kere evleniyorum diye masrafa sokmadım hiç. Bilezik ne kadar istiyorsun dediler altın meraklısı değilim siz ne kadar yaparsanız dedim. Mihir dediler istemesem olur mu dedim en düşük hangisiyse onu istedim. Kimseyi zora sokmadım. Şimdi ise çok şükür mutlu mesut gidiyor hayatımız. Gerek eşimin ailesi bana karşı benim ailem eşime karşı olsun ne sevgiyi eksik ederler ne saygıyı eksik ederler. 
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Ben goturmedigim halde goturdu diyen erkek tarafi teroruuu bak simdi anilarim depreşti gene 
0 oy
tarafından

Ahahhaha tek iyi yapmışlar diyen benim herhalde

Ben evlenirken kuaför paramı Bile kendim ödedim şuan keşke 26 kişiyi toplayıp götürüp erkek tarafına kitlesrydim diyorum bazıları iyiliği haketmiyor :) 
0 oy
(8,964 puan) tarafından
Bizim tek düğün diğil Sünet düğünde karşılanıyo ama bukadar çok sayıda diyil 
0 oy
(5,300 puan) tarafından
Ben kuaföre sadece çok yakın kuzenimi götürdüm o da şehir dışından geldi diye. Ablam bile başka yere gitti eşime fazla masraf olmasın diye. Görmemişlik başka bişey 
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Yuh oha çüş 

İlgili sorular

+3 oy
24 cevap 486 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,600 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 124 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anneymben (1,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 248 göst.