Kesinlikle haklılar. Düğün günü damadı yürüyen atm olarak görüyorlar. Onca yükü damada ve damat tarafına yıkıyorlar sadece evlenmek isteyen erkekmiş gibi. Bana çok tuhaf geliyor. Evlendiğimiz zaman evi eşimin ailesi, benim ailem birlikte yaptık. Evin bütün herşeyiyle eşimle birlikte ilgilendik. Kimseyi borca sokmadık. Kayınpederim Ankarada ki eve geçin oturun dedi, sonra babam İstanbulda otursunlar birşey olursa birlikte üstesinden geliriz dedi. Bu sefer babam ev verdi. Eşyaları birlikte aldık. Düğün günü sade nikah istedim. Gelinlik bindallı satın aldık özel dikim 5 bin tlye geldi. Kuaföre de tek gittim. Kayınvalidem ve annemin zoruyla kına yaptım. İsteme söz nişan hepsini bir evde yaptım. Bir kere evleniyorum diye masrafa sokmadım hiç. Bilezik ne kadar istiyorsun dediler altın meraklısı değilim siz ne kadar yaparsanız dedim. Mihir dediler istemesem olur mu dedim en düşük hangisiyse onu istedim. Kimseyi zora sokmadım. Şimdi ise çok şükür mutlu mesut gidiyor hayatımız. Gerek eşimin ailesi bana karşı benim ailem eşime karşı olsun ne sevgiyi eksik ederler ne saygıyı eksik ederler.