0 oy
139 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar 24 yaşındayım ancak 40 gibi hissediyorum 2 çocuğum var ve namaz kılıyodum biraktim zayflamaya ugrasiyodum bıraktım yani bana ne oldu bilmiyorum hep oturmak uyumak istiyorum biyere çıkınca hemen eve gelmek istyorum çocuklarla pek ilgilenemiyorum sadece yemeklerini verip banyo üst baş ilgileniyorum başka bi şey yapmıyorum bide evleri tiooplayip yemek yapıyorum sadece onu bile zorla yapıyorum hevesim yok hicbiseye kilomdan dolayı kendimi sevmiyorum zaten yaşımdan da buyuk duruyorum giyimimden kilomdan dolayı çok mutsuzum napcam ben

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum erken yasta erken yasadıgın ıcın herseyı, benım kendı dusuncem ÖZNEL DUSUNCEM, sımdı gelırler 20de 3 cocuk yapanlar bız cok hayat doluyuz derler ama ben 24 yasımda yenı evlenmıstım mesela, suan yasım 30 tek coxugum var hani herseyı zamanında yasadım herseyden yasadım gezdım tozdum ne bıleyım kucuk yasta omuzlarına cok sorumluluk yuklendıgı ıcın
tarafından
Bekarken de güzel bı hayatım yoktu çok baskıcı bı ailede yetiştim hergun dayak küfür bagriş kıstlama yani evliliği kurtuluş olarak gördüm şukur eşim çok iyi insan evlatlarımıda çok seviyorum ama sanırım modumu düşüren şey kilolarim
tarafından
Kac kılosun kuzum maddı durumunuz ıyıyse mıde botoksu vs yaptır
tarafından
Diyetsyene bile gidemiyorum 80 kiloyum 164 boyum var fazla zayifta değildim 74 falandim ama iyi hissediyorum kendimi bı 5 kg daha versem bana yetyor aslinda
tarafından
Kız deli ben 68 kıloyum bende zannettım 90-95 kılosun gozunu seveyım 1 hafta dıyet yapsan 2-3 kg anında gıder
tarafından
Kız ben zaten 100 e yakindim 3 ay sktim dişimi 80 oldum başlayınca hemen veriyorum ama motive etmek bâya zamanimi alıyor kendimi motive edemiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Napcan önce hemen namaza geri baslamani tavsiye ederim cunki bir vakit için seksen yıllık cezası var sonrada bı diyetisyenle motive olup diyete baslicam yaşın çok genç ne o öyle içi geçmiştik filan sanırım birazda havalardan filan ama salıverme kendini 
tarafından
Diyetsyene gidemem canim durumumuz belli diyetsyenlerde çok pahalı kendi cabamla veriyorum ama biraktim
0 oy
(6,967 puan) tarafından
Once kilonu ver sonra ust bas sac bas bi duzenle . Aynaya baktiginda girdugun kisiden tatmin olunca zaten otomatik olarak ruhun da duzelecek ccklarinada evine de  esinede faydali olacaksin
tarafından
Haklısın ama bı turlu.motive olamiyorum
(6,967 puan) tarafından
Kac kilosun boyun kac bilmem de 160 boy   56 .5 kiloyum canla basla ugrasip didiniyorum. Neden daha iyisi olmasin. Digum yapali 14 ay oldu alt karnim var bacaklarim sevdigim kadar ince degil. Neden daha fit gozukmiyim. Cocugu uyutup spor yapiyorum mesela .
tarafından
Maşallah ya bende 7 ay oldu doğum yapalı ilk 3 ay çabaladım güzel ilerledim şuan 80 im ama biraktim cabalamayi tekrar başlamam lazim
0 oy
(36 puan) tarafından
Yaşımız dan tut çocuk sayımıza kadar aynıyız bende aynı durumdayım huzurum yok eşimle de mutsuzum bence bundan da kaynaklı olabilir gıden gençliğime çok üzülüyorum. Boyum 162 kılom 73 bnde ugrasıyorum zayıflamk ıcın ama hırsım yok 
tarafından
Sen yine iyisin kilo yönünden valla ben daha fazlaym
(36 puan) tarafından
Huzurum yok  Rabbım herkesin evine huzur versin inşallah eşim bu kıloma bıle ne zaman zayıflıycn dıye sorup duruyo
tarafından
Banada diyor hep

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 209 göst.
0 oy
11 cevap 967 göst.
30 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Prensesannesi (591 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.

Kategoriler

1,441,421 soru