0 oy
1,416 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Dün anlatmıştım üniversite kürtaj için ileri tarih verdi bende Kızıp özel kliniğe gittim diye doktor direk sağlıklı bir gebeligin varsa yinede sonlardirmak istiyormusun dedi nasıl yani böyle bir ihtimal var mı dedim 

Direk bana bebeğin kalp atışlarını dinletti ama dedim bebek oluşsa bile 8 9 haftada kalbi durur gelisemez sağlıklı bir gebelik değil hatta mol gebelik şüphen var demişlerdi doktor sana bu saçmalıkları kim nasıl söyledi gayet sağlıklı durumda dedi ağlamaya başladım günlerdir neler çekiyorum kızımı emziriyorum ya bişey olur onuda riske atarsam ya beklerken sorun olursa diye bebeğimi gördüm kese gayet iyi hiçbir sorun yok dedi doktor sok oldum resmen bana neler söylediler özel hastanede olsun üniversitede olsun 5 doktor baktı herşeyde bir hayır varmış Allah canını korumuş yavrumun nerdeyse doktorların yanlış teşhisi yüzünden kiyacaktim hiç bilmeden ..

31 Cevaplar

0 oy
(13,845 puan) tarafından
Görüyorum postlarıni....

Çok sevindim canım hayırlısı olmuş ♥️ Allah büyük 
tarafından
Sağol canım benim ❤️ bende hamislere katıldım :) kızım daha 13 aylık ama evde huniyle gezmem heralde
(13,845 puan) tarafından
Yok canım benim kızda 14 aylık oğlan 20 haftalık oldu
Sağlıcakla kavuşun inşallah ♥️
tarafından
Ortalama aynı yaş gurubu inşallah ikimiz içinde herşey güzel olur canım ya ❤️
(13,845 puan) tarafından
İnşallah ♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(8,040 puan) tarafından
İnşallah doktorun dediği doğrudur canım ama arkadaşların dediği gibi başka bir doktora da görünsen daha iyi olur gibi.
tarafından
Cumartesi gidicem canım
0 oy
tarafından
Valla bende e kez uzman doktora gittim hic anlamadi üniversiteye gittim dış gebelik gecirdim ic kanama olmus allah kurtardi her doktor bir değil yinede görün baska bir doktora.
tarafından
Cumartesi gidicem canım ama gözümle kanlı canlı görünce çok sasirdim
tarafından
Oyle gorunebilir ins bisey yoktur ama yinede bikac  doktora görün
tarafından
Cumartesi gidicem canim
0 oy
(2,305 puan) tarafından
Sizin adınıza çok sevindim. Sağlıkla gelsin inşAllah
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Ya çok tuhaf ne çektirdiler sana kiz
tarafından
Bir ben Bir Allah biliyor herseyim zehir oldu çok acil diye tatil yapmayı bırak annemi babamı bile birgün görüp yoka ciktim kaç haftadır nasıl stres yaşattılar
0 oy
(301 puan) tarafından
Ben üniversite hastanesinde 1 ay yattım. Hastalığımi bulamadılar. En son ilik alırsak kesin teşhis koyarız dediler. İlik verdim sırf hastalığımi bulsunlar diye. Yaşım daha o zamanlar 20 doktorlar ailemi dışarı çıkartıp bana senin hastalığını bulamadık ya karaciğerinden biyopsi yapicaz yada dalağıni masaya yatiricaz. Bize sorarsan dalağıni masaya yatiralim hastaligini bulalım dediler. Bende o zaman cahil oldugum icin sandim ki dalagimi masaya yatirip bakip tekrar geri koyacaklar. Annemle konusmak istiyorum deyince doktor afra tafra yaptı. Aileme söyledim apar topar hastaneden kacarcasina çıktık. Cikarkende verdigin ilik icin pataloji sonucu kagidini aldik. Meger hastaligimi bulmuslarda dalagimla oyun oynayacaklarmis. Baska bir doktora gittik tekrar ilik verdim. 15 20 dakikada teshis koydu ve 11 senedir tedavi görüyorum. Doktor dediki eger dalagini alsalardi bütün hastalik karacigerine toplancakti ve siroz olurdun karacigerin iflas ederdi iyiki dalagini aldirmamissin dedi. Yine bir baska zaman kadın dogum doktoruna gittim bana sende cok büyük kist var acil ameliyata almamiz lazim hemen ameliyat icin girişini yaptır dedi. Bende umursamadim. Aradan bir ay sonra baska doktora gittim sende kist mist yok kim soyledi sana bunu dedi. Dedimki hemen yan odanizdaki doktor söyledi. Başka bir doktorda sol yumurtaliginin tüpünde enfeksiyon var gecmesse sol yumurtaligini alicaz dedi. Kac kere ilac kullandim gittim. Enfeksiyon gecmiyor sol yumurtaligini alalım su gün gel dedi. Ben yine gitmedim ameliyata. Aradan zaman geçti baska bir sürü doktora gittim sol tüpümde iltihap var mi diye baktirdim sana kim soyledi yok öyle birşey dediler. Uzun lafın kısası eğer doktorlarin dediklerini yapsaydim. Şuan dalaksiz yumurtaliksiz ameliyat üstüne ameliyat geçirmiş belkide hayatta bile olmayacaktim. Yaşadıklarım yüzünden her doktorun dediğine asla inanmam muhakkak baska doktorlarada sorarım. Çocuğun olmaz olsa bile enfeksiyondan tutunamaz dedi doktor şuan hamileyim ve çarşamba günü doğum yapicam. 
tarafından
Ne okudum ben böyle ya bunlar nasıl insanların hayatıyla böylesine oynayabilirler çok geçmiş olsun
0 oy
(1,025 puan) tarafından

Ay yaaa Rabbim sen ne mucizelerle dolusun ne güzel bak devlet hastanesinde ileri bir tarih vermeseler belki de kürtaj oluncaktı ama her şer de bir hayır vardır diye boşuna dememişler rızkı olan ne olursa olsun geliyor dünyaya hayırlısıyla güzel geçer hamileliğiniz :)

tarafından
Aynen öyle canım benim rabbim yavrumun canını korumuş resmen
0 oy
(309 puan) tarafından
Ayy Allah bildiği gibi yapsın madem anlamiyosun başka doktora yönlendir yazık değil mi o cana, mol gebelikte bebek bile oluşmaz mi o nasıl teşhis konmak anlamadım. Benimde mol gebelikti bebek zaten hiç olusmamisdi kesenin de bı sure sonra şekli bozulmaya başladı öyle kürtaj oldum. Gerçekten böyle konularda birden fazla dr.a görünmek lazım. Yine de çok şükür ki kürtaj için uzun süreye gün vermiştir başka doktora gorunmussun çok geçmiş olsun 
tarafından
Sağol canim ya doktor senin hiçbir problemin yokki niye mol şüphesi var dediler anlamıyorum dedi o kalan küçük parçalar bebek büyüdükçe yok olurmuş zaten yinede yakından takip edicem dedi
(309 puan) tarafından
Şuan kaç haftaliksin canım ? Ben 7 haftalıkken boş gebelik denildi, 11. Haftada  kürtaj oldum mol gebelikten
tarafından
Canım benimki de şuan ortalama 7 8 dir
0 oy
tarafından
Ya ben ne okudum Allah im gözün aydın olsun 
tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Allahin isi iste ya erken zamana randevu verselerdi de sen de hic farkinda olmadan aldirsaydin bak beklemen hayrli oldu kiziyodun ama onlara sinirlenip de ozel e gttin 
0 oy
(18,099 puan) tarafından
Iyiki başka doktora gitmişsin canm sağlıcakla gelsin yavrucak

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 486 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 627 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde geberikgelin01 (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,572 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cocukannesi (2,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 430 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (857 puan) tarafından soruldu

410,660 soru

12,354,595 cevap

40,832 kullanıcı

Kategoriler

...