0 oy
862 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (234 puan) tarafından
Eşimle köye geldik .Harman işleri sebebiyle.7 aylık bebeğim var.Sıkıntı değil benim için.Ama yemek yiyemiyorum.Belki de onlara göre normaldir.Sofra başında gegirmeleri artık midemi bulandiriyo ve yemek istemiyorum. Tamam bazı kişisel ihtiyaçlarımız olabilir boğaz temizlemek , Geğirmek gibi ama bunu yaparken hani insan belli etmeden yapar .Aynı şişeden ağızları değecek şekilde 4ü de su içmiş eşim bana da getirdi.Normalde ne yaparlarsa yapsınlar ama sofra başında yapıldığında midem filan kaldirmiyo.Sonra da bu gelin bişey yemiyo oluyorum.Sadece su içiyorum.Amacım kınamak kusur bulmak değil asla

27 Cevaplar

0 oy
(1,795 puan) tarafından
Ee bunu buraya yazarak zaten kinamis oldugunu bize gösterdin 

Eskiler nasıl 40 50 yıl evli kalıyormuş diye merak edenlere karşındaki insanı olduğu gibi kabul ederek evet doğru kimsenin aynı şeyi kullanması hoş değil tiksindirici de olabilr lakin şu var ki onların yapabildiği ancak bu farklı birşey bekleme senin için değişmezler çok rahatsız olursan eşinle konuş 
-Reklam-
0 oy
(852 puan) tarafından
Koye gittigimde bende 3gun ac gexmistim ekmek yiyodum yemklerdende yemis gibi yaoiyodum cunku gercekten dikkat etmiyolar bazilari bnimde midem kaldirmiyo hep kil.filn goruyodum bulasiklari temiz yikamiyolardi camasir suyu yok kokuyodu esimin amacasina gitmistik dahada gitmedim koye 
0 oy
(795 puan) tarafından
Valla böyle durumda eğer ortak koyuluyorsa örnek pilav ortada ana yemek sende gibi . Ben tek tabak istiyorum deyip kimse dokunmadan tabagima alıyorum yiyorum oyle
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Ayrı ye sende cok utandğını dile getir ayrı rahat rahat ye bacım bıde aynı tabaktan yemek nedir hangi devırdeyz
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Canım benim annemde eskiden aynı tabakta iyorlarmis yeni gelin olunca herkezin önüme tabakla koymuş ve herkezin onune su bardağı kahvaltı aynı çekilde sen sofraya böyle koyarsan hiç kimse birsey demez yer sofrasında olsa bile öyle yapmis¹
0 oy
tarafından
Eşine söyle tiksiniyorum diye bir de yemekte yeme midem bulaniyor diye sonradan acıktım de kendine bir şeyler yap ye 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Eşine belirt rahatsiz olduğunu o uyarsın 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 866 göst.
1 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 3,723 göst.
2 Aralık 2020 Diğer kategorisinde 123melek (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 326 göst.