0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (1,699 puan) tarafından
Kızlar gerçekten artık tahammülum kalmadı kızım 28 aylık ve doğduğundan beri zaten çok aglak huysuz bir bebekti büyür düzelir dedikçe asla düzelmiyor gittikçe artıyor kızlar ya çok çaresiz hissediyorum herşeye itiraz ediyor herşeye ağlıyor (lütfen her dediğini yapmışsın diyenler yorum yapmasın öyle bişey yok) nolur bı akıl verin çocuğu böyle olup çözüm bulan var mı yada ilki böyle olup ikinci çocuk olunca çocuğu sakinleyen var mı fikir verin nolur 

9 Cevaplar

0 oy
(1,026 puan) tarafından
Acaba gebeliğinizi çok stresli, sinirli felan mı geçirdiniz?
(1,699 puan) tarafından
Yok canım öyle bı sorunum da olmadı hatta çok özlüyorum ne rahattım diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde kızım ilk ve her dediğini yapmiyorum ama gene baya şımarık alllah yardımcımız olsun valla zor bilemiyorum 2.olunca sakinler mi
(1,699 puan) tarafından
İkinci olunca sakinelr diyorlar ama bende bilemiyorum ya daha fena olursa diye
0 oy
(14,267 puan) tarafından
Canim yolda benden öndesin benim 1 tane kız 15 aylık ve dediğin gibi 

Aslında bence karşısındakini deniyor sabrını ve artık birey olma yolundadır o yüzden inatlasip diretme çabasındalar
(1,699 puan) tarafından
Canım ama artık heryerde rezil oluyorum o kadar çok kriz geçiriyor ki kendini yerlere atıyor susup bekliyorum ama yok hep ayn
(14,267 puan) tarafından
Peki dikkatini dağıtmaya çalışsan canım o an başka alternatif sunsan onada mi kanmiyor
(1,699 puan) tarafından
Yok canım imkanı yok ikna olmuyof
(14,267 puan) tarafından
Cok zor gerçekten canım yani bilemedim benimki şuan küçük olduğu için mi bilmiyorum kandırıyorum dikkati dağılsın diye ama
0 oy
tarafından
Valla eltim 9 yıldır çözüm bulamadı malesef dehşet ötesi yaramaz bir oğlu var evlerden ırak
0 oy
(1,972 puan) tarafından
Benim ilk değil ikinci oturup hıçkıra hıçkıra ağlıyorum çözüm bulamıyorum tükendim resmen . Biz 3 yaş olduk kreşe de gonderemeiyecem yank ve. Çözüm bulamadım 
(1,699 puan) tarafından
Allah yardım etsin hepimize ya
(1,972 puan) tarafından
Bu arada ben psikiyatriye bile gittim normal çocuğu yapısı bu dedi .
0 oy
(6,887 puan) tarafından
Benim ilk ki cok hiysuz bebekti aglak zirlak omur yorpusu kizama 3 bucuk yastan sonra baya baya normal insan oldu sakin buyumuste kuculmus arkadasim gbi bana ayak uydurur her isini kendi gorur uslu akilli titiz.. 

Kiİm bebekken Ayni seyleri asla yasamayi goze alamazdim ikinci cck asla dusunmedim ölmek daha iyi benim icin olumu secerim ikinciyi yapmam derdim .  Kizim 6 yasiana gelince kaz akursinu hamile kaldim digurdum. Suan 14 aylik oglum. Bebekligi sakindi kizimin tam tersiydi ama bu da buyuyunce insanliktan cikti koltuk tepelerinde her an biseyler dokuyor. Heryere tirmanio. Daha bunun iki yasi var 3 yasi var 4 yasi var. Kizimda 4 yasta super rahattim. Diye gun sayiyordum 4 yas edip kurtulim rahatlim diye ama sanirim oglanda rahata erme zamani 4 yastan cok daha uzun surecek
0 oy
(2,145 puan) tarafından
Pedagog yardımına başladım ben. Fazlası var eksiği yok
(1,699 puan) tarafından
Nerde yaşıyorsunuz canım bende gitmek istiyorum ücretli mi
(2,145 puan) tarafından
Ücretli canım Balıkesir'de 700 tl. Ilk seansa anne baba yalnız gidiyor.  Sonra çocuk ile birlikte
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Hamileliğim aşırı stresli geçti ben bunu ağliyorum kızımı tabi biraz da yapı meselesi. 

22 aylık. Aşırı inatçı sinirli. Bazen bayılmak hatta camdan falan atlamak istiyorum. Çare bulamıyorum. Babasının karşısında mum gibi biz yüz göz olduk beni iplemiyor. Kafasını vuruyor yerlere kendini atiyor. Eşyaları çarpıyor beni böyle tehdit ediyor. Ilımlı yaklaştığımda bunu kullanmak istiyor kızınca o daha cok sinirleniyor. Hele son 3 aydır yıldım. 
(1,699 puan) tarafından
Aynı biz canım aynı ama eşime de öyle fark etmiyor kim olduğu ama hamileliğim rahat geçti bilmiyorum ya
(2,941 puan) tarafından
Babası yüz göz olmuyor. Kızıyor böyle sinirli bakiyor o an kaliyor. Ama beni asla dinlemiyor. Evi başıma yikiyor. Daha 15 aylıktı çekmecenin icine girmiş zıplaya zıplaya suntasını kırmış. Geçen kornişi indirdi, fırının camını çökertti. Zaten mutfak masamın sandalyeleri hep masamın üstünde kapalı. Yoksa tepesinden asla inmiyor. Peteklerin üstüne çikiyor orda yürüyor. Ben şaşirdim artik gözümü açamıyorum. Birkaç ay önce merdivenden patates almaya çıktım çelik kapıyı kapattı arkamdan anahtarsız kaldım dışarda. Aklım almıyor neler yapabileceğini.
0 oy
(1,638 puan) tarafından
Çoğu çocukta mevsim geçişleri de çok etkili oluyor. Agrasiflik memnuniyetsizlik özellikle bu yaz aylarında çoğu çocukta gördüğüm bir durum.

Henüz konuşamıyor kendini ifade edemiyor ise  de ağlama sebepsiz ağlama krizleri inatlaşma çok görülüyor. 

Anane babanne yakındaysa birinin hayır dediğini diğeri yapıyor ise de olabiliyor 

Önce bu ağlama ve inatcilığın neden kaynaklandığını bulup ona göre bir çözüm üretmek gerek canım 
(1,699 puan) tarafından
Canım maalesef güzel konuşuyor bunun sebep olduğunu sanmıyorum anneanne var bı yakında oda bana sormadan bı adım atmaz başka da bişey bilemedim
(1,638 puan) tarafından
O zaman kısaca şımartılmamış şımarıklardan prensesimiz. Anne ne kadar otarite kurmuş olsa dahi kimi çocuk kendi istekleri dışında olan durumları kabullenmiyor bu da gelecekte üstünlük kuran ben ci bir kişilik ile tuttuğunu koparan bireyler oluyor diyor çoğu uzman pisikologlar küçükken kızdığımız durumlar ileride işe yarıyor bir yandan :) 2 yaş sendromu 3 yaşa kadar uzuyor genelde 3 yaşından sonra durulmasını diliyorum :)
(1,699 puan) tarafından
Yorumun için teşekkür ederim canım inşaallah öyle olur:))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 223 göst.
24 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Az (445 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
27 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
+2 oy
4 cevap 104 göst.

Kategoriler