0 oy
119 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (47 puan) tarafından
Eğer yapıyorsanız me diyeti yapıyorsunuz ve kaç kilo verdiniz 

5 Cevaplar

0 oy
(16,574 puan) tarafından

Konunla alakasız nickini okuyunca Terzi dizisindeki esvet geldi aklıma :ermm:

Diyete gelince kilo almak isteyenlerden ama alamayanlardanim :(

(47 puan) tarafından
Hahhah:))

En özendiğim insan tipi yiyip kilo almayan
-Reklam-
0 oy
(1,280 puan) tarafından

Yani hedef kılom 70 65 suan 86 yım:'(92başladım dyetteym 

(47 puan) tarafından
Maşallah vizeler vermişsiniz ne kadar zamanda gitti 6 kg birde ne diyeti yapıyorsunuz kendiniz mi diyetisyen ile mi bu ara aralikli oruç çok yaygın bu tarz bisey mj yaptınız sizde
(1,280 puan) tarafından
Cnm dyetisyene gttjm kurban bayramından once basladım ama bozdugum zmanlar oldu dyete alışmak cok zor suan kendımı dizginleyebilyorum oda eve lezzetli bsy almasam gözüm görmese iyi oluyor kendımı tutuyorum ekmegı hayatımdan cıkartalı cok oldu seker vs yemiyorum hıc bı sekılde 5 6 dan sonra yemk yemiyorum ama arada mevye fln olursa yiyorum detoks suyu içiyorum doğum kılolarım gtsin dye ugrasıyorum artık valahi bezdim hiç bi kıyafet olmuyor bna
0 oy
tarafından
79 ile başladım üç haftadır yapıyorum 75e indim hedefim 55-60 
(47 puan) tarafından
Çok güzel gitmiş maşallah 3 haftada 4 kg kendiniz mi yapıyorsunuz diyetisyen ile mi birde nasıl bir yok izlediniz kısaca bahseder misiniz bende 1 hafta olacak başlayalı
tarafından
Kendim yapıyorum elhamdülillâh, sabah bir yumurta biraz peynir üç beş zeytin ve bol yeşillik. Gün içinde yeşil çay ve tarçınlı kahve. Akşam yemeği 3-5de yiyorum sebze yemekleri yiyorum ekmek yemiyorum, şekerli şeyler kesinlikle yemiyorum. Eşim spora yazil diyor da o kadar enerjim yok birde günde bazen ev işi haricinda 6bin adım atıyorum. Bu ara çok çok sıcak o sebepten çocukla akşamları çıkıyoruz dışarıya maksimum bu hafta 2bin adim attim.
tarafından
Sabah aç karnına sıcak limonlu su içiyorum bir limonun sıkıp
(47 puan) tarafından
Maşallah canım.diyetisyene gitsen de benzer şeyler yaptırıyor kebdin kurduysa düzenini ulaşırsın inşallah hedef kilonu hemencecik iş zaman insanın kendi nefsinde bitiyor evvela boğazını tutmak lazım biraz da spor ile gider zaten
0 oy
(854 puan) tarafından
4 kilo versem yeticek bana ekmek çok yemiyorim bir de genel olarak günde tek öğün yiyorum kahvaltı yaptıysam akşam yemek akşam sevdiğim yemeklerden yaparsam da akşama kadar Bi şey yemem 
0 oy
tarafından
97 ile başladım arda arda iki doğumdan sonra 86ya kadar inmiştüm hedef kilo 70. Gel gelelim rahatsızlığımdan dolayı kortizon iğne kullanmak zorunda kaldım bir hafta olmadan 94 kilo oldum kilo aldırıyor malum. Bilmiyorum bir ay sonra tekrar başlıycam ama kortizon kiloları verilmiyor hemen. Hayırlısı Allahtan.
(47 puan) tarafından
Allahim sifani versin sağlıkla zayifla inşallah canım
tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
5 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 196 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Efrahiminannesi (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 463 göst.
4 Kasım 2020 Diğer kategorisinde SeL!n (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asabii (561 puan) tarafından soruldu

411,718 soru

12,394,432 cevap

44,060 kullanıcı