Kızlar 12 ağustosta arkadaşımızın düğümü var bana eşim düğünden sonra gidersin dedi bende anneme 14 15 GİBİ gelebilirim dedim
Dün eşimle gece yatmadan konuşuyoduk bebeğim çocuk cerrahisinde bu ay takibi var dedim bu ara gider miyiz yoksa ben kuşadasında mı gideyim bana diyor düğünden sonra gideriz dedim hayatım zaten düğünden sonra gidicem adada giderim o zaman dedim bir anda bana dönüp düğünden hemen sonra nereye gidiyorsun bu evden kaçar gibi gidiyorsun her seferinde kaçmak gitmek mi istiyorsun sen 1 kere gittim kızlar bu da 2. Olacak
Dedim ne alaka bana diyor durumum sıkışık bir çeyrek olmuş 3500 tl ben onu nadıl yapıcam diyorum sen ne diyorsun sen çocuk değilsin senin bir çocuğun var annesin ya evlisin ya biraz büyü
Diyorum nr alaka konu ile benim anne olmam evli olmam sa*****ısın sen dedim
Sen ruh hastasısın dedi döndü uyudu sabah işe giderken de öperek gitti ben bu adamın akıl sağlığından şüphe etmeye başladım artık
Ondan bişey de istemek istemiyorum mümkünse 1 suyu bile geçsin istemiyorum babamdan 500 600 tl borç alsam evin ihtiyacını alsam olur mu sizce bilemedim önceden ekonomik özgürlüğü olan biriydim dört gözle bebeğimi 2 yaşına getirip kreşe verip çalişmak istıyorum