0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (2,300 puan) tarafından
Oğlum iç'in bana hangi duaları okumam gerek tavsiye eder misiniz. 

10 Cevaplar

0 oy
(51,016 puan) tarafından
felak nas ayetelkursi ne oldu ki
(2,300 puan) tarafından
Cnm inanılmaz sakin akıllı çocuk gitti şu 4 gündür sinir krizi geçiriyor sabah aynı şekilde ağlayarak kalkıyor ne yaparsak yapalım aynı kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor
(51,016 puan) tarafından
anladim canim oku bunlari teldende aç evde sesli
(2,300 puan) tarafından
Tamam cnm teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
youtubede nazar dualari var ac gece uyurken dinlet
(2,300 puan) tarafından
Tamam cnm teşekkürler
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Felak,nas, Ayetel Kürsi, nazar duası ve inşirah okuyorum 7 defa. Sonra "Allah'ım evladımı, kötü gözden, kötü ruhlardan, kötü enerjiden, kötü ve karanlık olan herşeyden sana emanet ederim. Sen evladımı, bu masum kulunu sakın, koru, kolla. Sana itimat ederim" derim. 
(2,300 puan) tarafından
Tamam cnm vallahi sendrom falan diye kendimizi kandırıyorum çocuğu görsen sebepsiz kıpkırmızı oluyor bağırıyor yerlere düşüyor saldırıyor şu 4 gündür tuhaf oldu em son bugün dua acınca kendine geldi biraz biraz uyudu
(5,471 puan) tarafından
Birilerinden şüphelenirsem de çocuğu eve gelince mutlaka komple soyar suyun içine bir iki damla sirke atar yıkarım canım. Ne kadar doğru bilmiyorum ama babaannem öyle yapardı.
(2,300 puan) tarafından
Mantıklı cnm bende yapim bi
0 oy
(1,476 puan) tarafından
Canım sabah akşam 3 kere "bismillahillezi lâ yedurru ma asmihi şeyun fil ardı ve la fissemai ve hüvessemiulalim" duasını ezberle oku. Anlamına internetten bakabilirsin Allah manevi olarak iki yanında aslan belirtilmiş her türlü kötülükten korurmus nazardanda tabi.. "vein yekadullezine kefaru la yuzlikuneke bu ebsarihim lemma semiuz zikrun ve yekuline innehu le Mecnun vema huve illa zikrun lilalemin." Bu direk nazar duası ben harekelerine göre yazmadim internetten doğru yazılışına bakabilirsin canim
(2,300 puan) tarafından
Tmm cnm teşekkürler
0 oy
(2,497 puan) tarafından
Ben de nazara Çok inanırım Benim oğlum da bir haftadır öyle parka götürdüm Eve getirdim o gitti Başkası geldi sanki
0 oy
(13,409 puan) tarafından
Canim bunu hem dinlet hem o ara kendin oku düzenli hale getir hatta 

(2,300 puan) tarafından
Dün böyle uyudu cnmm teşekkürler
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Nazar olduğunu düşündüğün an suyun içine oturtuver canım o kötü enerjileri su çeker alır Allahın izniyle bide Nas Felak Ayet el Kürsi bu dualar en etkili devamlı oku çocuğuna cevşen tak öyle çıkar dışarıya 
(2,300 puan) tarafından
Tmm cnm bugün bir hocaya da götürcez inşallah ya
0 oy
(9,164 puan) tarafından

Canım Uygularsin

image

(2,300 puan) tarafından
Tmm cnm teşekkürler
0 oy
(1,985 puan) tarafından
Kalem suresi son 2 ayet. Hem yazılı olarak üstünde taşısın hem sabah uyanınca gece yatınca oku üfle.
(2,300 puan) tarafından
Tmm cnm teşekkürler
0 oy
(6,753 puan) tarafından

Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammetin)

Peygamber efendimiz (s.a.v) torunlarına bu duayı okurmuş. Ben sürekli okurum. Ek olarak Nas Felak okuyabilirsin. Youtubedan da nazar duaları açabilirsin onlarda iyi gelir.

(2,300 puan) tarafından
Tmm cnm teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 98 göst.
0 oy
8 cevap 119 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.
0 oy
8 cevap 116 göst.