0 oy
700 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Doğum yaptım halam aradı nasılsın falan eh işte neyse biraz zorlanıyorum falan dedim 3 gün oldu doğursan öyle olmazdı dedi ! Bu insanlar şaka mı ya çektiğim acıları ben bilirim ayrıca normal yapıp bebeğine bakamayan çok insan var illa ordan çıkmak mu annelik 

42 Cevaplar

0 oy
(4,119 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

image

Normal doğum yaptim sadece sancisi zordu herkesin dogumu nasıl bilemem de sonuçta sezeryan da ameliyat oluyosun neden hafife aliyolar bilmiyorum ki başka Bi ameliyat olsa abarta abarta anlatırlar doğum niye bu kadar basit geliyo gözlerine bebek şeyinden çıkmadığı için mi sanci çekmediğin için mi saçmalığa bak Allah aşkına. Yapman gereken tam olarak  bu dinleme cevap verme.

tarafından
Canım kendisi 2 normal doğum yaptı çocuğuna bakamiyor başkası bakıyor keşke annelik ordan çocuk çıkarmakla olsa bu ne saçmalık
(4,119 puan) tarafından
Gerçekten öyle annelik doğurmak değil bebeğim doğduktan sonra sancıyı da unuttum doğumu da bebek büyütmek hepsinden daha zor bebek şeyden çıkınca kendilerini kadın saniyolar
-Reklam-
+1 oy
(11 puan) tarafından
Ay ne gereksiz insanlar var ya... Ben ikisinide yaşamış birisi olarak söylüyorum ki sejeryan net daha zor. Ki benim normal doğumum dkolay olmadı ,sejeryanım çok güzel geçti doktorlar hemşireler çok güzel topladın kendini çok iyisin dediler kna rağmen sejeryan daha zor diyorum. O ilk anki ağrılar hala akılmda üç yıl geçti. 
+1 oy
(8,590 puan) tarafından
Sezeryan dahada riskli ve ağrılı doğum sürecidir ..2 tane yapan biri olarak oyle cahillerle hicte muhattap olmamanı tavsiye ederim. Çünkü sinirini zıplatırlar
+1 oy
(55 puan) tarafından
Normal doğum ağrısı o dakka çekiyorsun sezeryanin kini olduktan sonra çekiyorsun ne yatabiliyin ne kalkabiliyon çok zor yaşayanlar anladı beni normal doğum da zor ben normal doğum sancısını çektim 3 santim açılma peşine çok fazla kanamam oldu ölümden döndüm acil sezeryana alındım ben şimdi anne değilim o zman o nasıl bir laf gotlerinden laf çıkartmayı çok seviyorlar nefret ediyorum böyle insanlardan eltimde bana demişti yarım oldun doktor seni sezeryan yapsaydı yarimmi tam mi görürdün demiştim sonra mesafemi koydum 
0 oy
(11,699 puan) tarafından
Başa cikamazsin cahile de laf anlatamazsin bacım.sezeryana laf atanlar acaba o ilk andaki acıyı 5 dk verseler ona dayanabilir mi
tarafından
Kendileri doğurup doğurup bakamiyor bile böylesi keşke ordan çıkmakla olsa herşey
(11,699 puan) tarafından
Ben üç tane doğum yaptım iki sezeryan bir normal.ki normal olan karnimda ölüydu vallahi daha kolay atlattım .kuzen ameliyatlara giriyor sezeryan kalp ameliyatı ile bir diyor
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Nefret ediyorum böyle insanlardan bende sezeryan doğum yaptım 

Kimseyi umursama öyle insanlarla da çok muhattap olma boşver 

Sen kendi sağlığına bak

dilin kemiği yok işte cahil cahil konuşuyor canım 
0 oy
tarafından
Şimdi bende normal doğum yaptım bebeğime de gayet iyi bakıyorum ayrıca sezeryan normal ikide ağrısı acısı çok zor Allah ikisinide ağrısız acısız doğurmayi nasıp etsin annelik sezeryan normal doğum ile karşılaştırılması gereksiz  yanlış böyle gereksiz insanlarla muhabbetini kes 
(3,563 puan) tarafından
Sezaryen daha zor kim ne derse desin 2 sezaryen doğumum var bir de tek başına kalıp bakanın olmayınca daha da zor normalde o sancı çekip doğurunca atlatıyosun ama sezaryen öyle değil normal ve sezaryen doğumu bir tutmayın sezaryen sıkıntısı doğum sonrası başlıyor
tarafından
Canım elbette zordur normal doğumun da zorlukları var normal doğum yapıp kalkamayan bir sürü bayan var o ağrı o acı canindan bir et parçası kesiliyor sanki normal doğumunda dikişi var bebek çıkmassa kesiliyor normal doğumda hafife alınmamalı mesela ben normal doğurdum ama şunu söyleyebilirim ki ben doğumdan sonra karnımda purc denir o dolandı okadar canım yandiki normal hir doğum daha yapsam böyle acı ağrı çekmezdim bir hafta gezdi karnımda sıcak yiyemedim bebeği karnıma yasliyamadim
(3,563 puan) tarafından
Olabiliyor normal doğumda da evet Sezaryen doğum sonrası da belli süre çocuğu emzirirken birinin yardım etmesi gerekiyor kendi başına emzirmeye kalkıyorsun ya ameliyat yerine bastırıyor doğurunca oh kurtuldum diyemiyor insan anlatmak istediğim sezaryen doğumda bir sürü sıkıntı kalıyor insanda aradan aylarda geçse yıllarda geçse o sızlama devam ediyor üşüttüğünde ağrı oluyor ayakların suya değdiği an başlıyor ağrı sızı kurtuluş yok iyileşme yok sezaryen sonrası 2. Sezaryene 10 buçuk ay oldu toplanabilmiş değilim adet sancısı bile oraya vuruyor oğlumu kucağıma aldığımda bile ağrı saplanıyor kesilen dikiş üstü karın bölgesine dokunmak bile mümkün değil acısını anlatamam
tarafından
Ya Allah yardımcın olsun bacım vallahi ben de logusa iken. Hem diş ağrısı hemde purc ağrısı çektim ama çok şükür şuan iyiyim ikincime hamileyim inslalah oda normal olur
0 oy
tarafından
Cahil insan görünce koşarak uzaklas
0 oy
(239 puan) tarafından
Deseydin he ben doğurmadim bebeği de leylekler getirdi ya ben 2 doğumu da normal yaptım ama insanların bu sezeryana karşı olan saçma sapan düşünceleri beni sinir ediyo
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Ben hiç dogurmadim o zaman 3 tane çocuğum var biz marketten yumurta aldık bir baktım çıktılar ama bize benziyorlar jssjjs ya hâlâ bu lafı düşünüp konuşanlar var inanamiyorum
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Cahillik diz boyu....oy kimseye laf anlatma bosver 
0 oy
(243 puan) tarafından
Dogursan böyle olmazdi mı dedi ee nerden gelmis bu bebek trenyol siparişimiymiş hey yarabbim. Ben 2.bebegimi 5ay önce kucagima aldim normal dogum yaptim ilkinde dikisim azcikti epizyo yapimadi ama 2.cide acimadi kesti doktorum yemin ederim 1ay gotümün ustüne oturamadim ayakta durmaktan dikislerim patladi ayakta duramadim herkes cok biliuor konusuyor keyfi sezeryane bende karsiyim ama biri cikiuor aayy iyiki seseryan olmusum coook rahatti biri cikiyor aayyy ben normal yaptim cok rahatti dogumun rahati yok arkadaşim zor zor zor kimse maval okumasin 
tarafından
Zor tabi ikisi de zor
0 oy
(3,307 puan) tarafından
Allah Allah doğurmadıysan bebeği leylekler mi indirdi aşağıya 

Ayrıca ben her iki doğum şeklini yasadim ikisinin de farklı zorlukları var hele bitane kadın gelmişti yanıma normal doğurmuş ama bildiğin cenaze gibi girdi içeriye bebeği de aldılar hemşireler bakti ayağa kalkamıyordu herkes bir değil 
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Oyyy bunları elime verin biraz tokatliyim belki akillari başlarına gelir 
0 oy
(106 puan) tarafından
Çıkmayan şeyi nasıl çıkartırım deseydin napcan canim bosver dogum anında yaşadıklarını bir sen birde Allah bilir bende normal denedim olmayınca olmuyor acilmam oldu bebeğim gelmek istemedi sezeryana aldılar belime kac defa iğneyi batırıp batırıp çıkardılar artık yeterin deyince komple bayiltip sezeryan yaptılar napalm gelmeyeni zorla getircek halimiz yok 
0 oy
(359 puan) tarafından
Bence ikiside çok zor doğum zor bı kere o halama söyle çok b.k yemesin sezaryen kolayda madem kendi öyle dogursaydi 
0 oy
(544 puan) tarafından
Millet keyfinden sezaryan oluyo sanki ya bu insanların geri kafalığı ne böyle 
(544 puan) tarafından
Sanki hoşumuza gidiyo bıçak altına yatmak
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Banada cok diyen oldu ben herkese mesafemj belirledim.

Demek ki halaniza karsj mesafe koymanin zamani gelmis. Belki.mesafeden sonra her istediginu soyleyemez
0 oy
tarafından
Çoğu zaman cidden kadının düşmanı yine kadın. 
0 oy
(14,488 puan) tarafından
2 normal doğum yaptım kızımda hemen toparlandım ama yemin olsun oğlumda 2 ay sürdü..

Dikisim tutmadan düşmüş,iltihap toplamış eeeeeh ne çektim..

Hemen toparlanirdin olayı yalan yani o insanına göre değişiyor.

Diğer  türlü normal doğum sezaryen doğum kıyaslaması da milattan kaldı anam milattan..

Annem biri için demişti ne var ki karnını kesip pırt diye aliyolar onlar doğum mu yapıyo sanki diye,bu konuda annemi bozmustm.

Her doğum kendine özeldir.

Sezaryeni,normali..

Hiç takma kafaya hic

İlgili sorular

+1 oy
48 cevap 1,282 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (10,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 52 göst.
0 oy
2 cevap 73 göst.
21 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Expertmom (860 puan) tarafından soruldu

406,230 soru

12,179,828 cevap

36,674 kullanıcı

...