0 oy
761 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Doğum yaptım halam aradı nasılsın falan eh işte neyse biraz zorlanıyorum falan dedim 3 gün oldu doğursan öyle olmazdı dedi ! Bu insanlar şaka mı ya çektiğim acıları ben bilirim ayrıca normal yapıp bebeğine bakamayan çok insan var illa ordan çıkmak mu annelik 

42 Cevaplar

0 oy
(3,515 puan) tarafından
Yemin ederim bi bitmediler he sezaryenle doğum yapan ana değil aynen aynen deyip geçeceksin cahille sohbete gerek yok çünkü ya
-Reklam-
0 oy
(87 puan) tarafından
Ben normal dogum yaptim 25 gun dikislerim iyilesmedi benim cocuguma bakamadim benkayinvalidem bakti sagolsun 
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Dogurmamissinda o çocuğu yoldanmi bulmuşsun ağzı olan konusuyo ülkede insanlara matamatik Türkçe fen bilgisi derslerinden önce  konuşma adap edep ahlak dersi verilmeli başka çıkar yol göremiyorum 
0 oy
(5,311 puan) tarafından
Normal  doğum  yaptım hala oturup  kalkamıyorum  dikişlerim ağrıyor  cnm
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Turkiyenin yarısi anne degil o zaman 
0 oy
(3,096 puan) tarafından
Dediğin şey aynı çocuk aç sütun yetmiyor sakın haaa mama verme diyenlerin lafı gbi yav çocuk açmi.kalsin mama zehir mı ki ,,,bende buna gıcık oluyorm ama bitmez bacı laf laf laf
0 oy
tarafından
Ben artık böyle şeyler duymaktan ve okumaktan biktim....
0 oy
(18,059 puan) tarafından
Cahil insanla muhatap olursan onunla aynı yerde kalırsın sen cahil insanı kenara al yoluna devam et 
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Iyi de sezeryan da olsa normal de olsa kalıcı değil ki geçip gidiyor . O bebek kalıyor bir ömür ve sen anneliği orda yapıyorsun doğum anında değil 
0 oy
(1,383 puan) tarafından
Boşver bacım he haklısın de geç . AN LA TA MAZ SIN
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Eski kafa cahil adama laf anlatamzsin o yüzden hiççc takma kafana 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Kız sen ne takiyon bu gereksiz şeyleri boşver bebeğimle ilgilen kendinle ilgilen önemli olan sağlık nasıl doğduğu değil Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım boşver ağzı olan konuşuyor 
0 oy
(4,390 puan) tarafından
Evet ben doğurmadim s.çtım deseydin te Allahım ya 
0 oy
tarafından
Normal doğumu birsey sanıyorlar bazı beyinsizler 
0 oy
(51,615 puan) tarafından
bebegin çıkış yönü farklı sezeryani bulandan Allah razi olsun aksi olsaydı cikaramiyodum bebegi normal dogumda denendi ama çıkmadı boşver takma kimseyi boş konusuyorlar
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Yil 2023 ya hala dogum seklime mi takilan var 

Normal duz insan sami olsa bir insan lohisa kadina ihtiyacn var mi? Gulerek buyut iyi dileklerini diler kapatir teli 

Sen nasil kadinsin sen hic mi lohisa olmadin sirf can skmak icin konusmak bu nedir ya dogum seklinim ne onemi var 

Kafaniza takmayin gulerek yavrunuzu buyutun onun yumuk yumhk minnos ellerine sevin anin tadini cikarin gereksiz kendini bilmezlerin laflarina kulaginizi tikayin

Egri dogrusunu bilse yanlis konjsmaz iste  
0 oy
tarafından
Normal olsa dogururdun tabi sezarya olunca ne yapmış oluyoruz acaba, aynı şeyi kaynanam demişti bana gülerek doğurmadın kestirdin sen diye. 

Allah akıl fikir versin nerde nasıl konuşulması gerektiğini bilmeyen insanlara 
0 oy
tarafından
Ben sezeryan doğum yapmasaydım ki kendi kararim olmasina ragmen domtor iyi ki geldin de sezeryan oldun yoksa bebek 1 saat sonra kakası tutabilir miş demişti napim çevre mutlu olsun normal doğum beklim diye  kızıma zarar gelsin Allah korusun
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Bebeğin dogma olayı değil mi sonuç bu neyin kafası anlamıyorum.Bunu dengesiz bı doktor söylemişti bana yıllar önce hastanede sen doğuma değil ameliyata geldin diye cantamla doğuma gittiğim halde hastaneden çıkıp gittim başka özel.bi hastanede yaptım doğumumu.Dengesizlere asla taviz verilmemeli boş boş konuşmanin marifet olmadığıni öğrenmeleri lazım.
0 oy
(174 puan) tarafından
İki dogumuda yaşadım ikiside çok zor doğum kolay bişey değil kırk gün bakım istiyor. Vücuttan bir canlı çıkması hiç kolay değil. Sezeryan da on beş gün iki büklüm gezdim. Kırkım ciktiktan sonra bile dikiş yerim ağrıyordu. Normal doğumda bel ağrısından neler çektim.

Senin yerinde olsam engellerim küsen kussun böyle insanlar ruhunu emer sana bir faydası olmaz

İlgili sorular

+1 oy
48 cevap 1,349 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde -.-MickeyMouse-.- (12,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 136 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Yenianne_tugce (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
21 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Expertmom (921 puan) tarafından soruldu

410,113 soru

12,331,245 cevap

39,212 kullanıcı

Kategoriler

...