0 oy
1,436 göst.
Diğer kategorisinde (300 puan) tarafından

2 gündür rahatsızım dün akşamda daha da kötüleştim eşimde yanıma gelip sinirli bir şekilde aptallık ettin yemedin birşey ondan oldu dedi. Oysa midem rahatsızdı ve su bile içsem kusuyordum. Bende ağladım ben sana böyle mi yapıyorum böyle mi ilgileniyorsun benimle dedim. Ve bu sabahta kalkmış seninle ilgileniyormuşum ya o yüzden sabaha kadar başında bekledim dedi. Bende sana ilgilenmiyorsun demedi hakaret ederek mi ilgileniyorsun dedim ve sonra da işe gitti. Bende bu mesajı yazdım. Yaa bende mi sıkıntı var Allah aşkına siz olsanız ne yapardınız 

image

34 Cevaplar

0 oy
(952 puan) tarafından
Uzun yazmışsın ama iyi yazmışsın..bugün aptallık etme lafını sineye çekersen yarin daha ağır laflar duyarsın.. bence de eşler birbirine bu şekilde konuşmamalı 
(300 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ederim. Beni anladınız diğer yorumlarınızıda okudum cidden tebrik ederim sizi. Benim asıl amacım da bu şimdi normalleştirsem yarın öbürgün çocuğumun başkasının önünde daha fazlasını yapıp beni küçük düşürür. Bunu engellemek için bu çabayı sarf ediyorum ama bazıları nefese çok garipsedi sanki yaptığım yanlış ve ben atıyorum gibi yazmışlar.
-Reklam-
0 oy
(870 puan) tarafından
Bu yazıyla boyle adam anlamaz ki cnm ılk once guzlce yazacktın sen boyle soguk konusan mesafe katsan ondan. Da ılgı bekleme cunku soguk davranınca uzak durur bir erkek diyeceksin ki hayatım dunkı laflarına alındım ve kırıldım hastayken soylerkn daha cok alındım ben senj seviyorum baskası soylese alınmam ama sen soyleyınce cok uzuluyrm bebegım yapma boyle ikimiz ıcın boyle konussn adam diyecek beni seviyor karım bnm ıcın cabalıyor diye o msjı gormedıyse sil hemn yoksa buyuk tartısma olur gene  kocama yawrum dıyınce yumusuyır bu kadınlar istese avucumuxa alırız ıkı lafımızlq onu kullan canım :)) 
(300 puan) tarafından
Emin olun bu dili de kullandım eşime karşı. Ben sana değer veriyorum benim hayat arkadaşımsın senden bunları duymak beni üzüyor vs kaç kere söyledim her yolu denedim. Ama bende insandım ve artık bu dili kullandım resmi bir şekilde yazdım ve yüzyüze de söyledim ki durumun ciddiyetliliğini anlasın artık
(870 puan) tarafından
Attıgınız msja cvp yazdım cnm huylu huyundan vazgecemeyenler var cnm
(300 puan) tarafından
Doğrudur canım umarım güzel olur herşey.
(870 puan) tarafından
Esınız cevap yazdı mı canm
(300 puan) tarafından
Hayır cenım mavi tik olmadı yani okumadı henüz
0 oy
(140 puan) tarafından
Ay ne kadar uzun okuyamadım  aynı cümleleri tekrarlamışsın diyenler şakamısınız???? 
(300 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Beni cidden anladığınızı biliyorum yani bende şaşkınım neyini uzun bulup tekrar etmişsin yazdılar yani daha kibar ve açıkça nasıl yazabilirdim.
0 oy
(4,859 puan) tarafından
Uzatılacak bısey yok bence hastasn dıye slınganlık yapmıssın. ***** dememıs aptallıl yaptın ddmiş bilmiyorum ilişkınıx nasıl ama ufsk tefek seylerı sprun ettıgınıze göre mükemmel. Bence dsrlama kocanı bı de ilgılenıyormus bak uzatma derim 
(300 puan) tarafından
Uzatmıyorum emin olun eşim birşey olsa hemen ahmk sın aptallık ettim diyor ve bende deliyorum. Bu artık canımı sıkıyor.
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Erkekler bu kadr uzun msj dan anlayacak kadar akıllı değiller ancak karşısında konuşursan analr anlamak isterse oda 
(300 puan) tarafından
Karşında da konuştum canım her yoldan denedim yok anlamak istemiyor. Benim huyum bu diyor bende senin huyun bu diye bunu normalleştiremem dedim ama yok. Yani ne yapayım bilmiyorum artık
0 oy
tarafından
Kız kocaya merhaba diye başlamakta ne direk yaz gitsin 
(300 puan) tarafından
İşte direkt yazmak istemedim yine de merhaba yazdım selam verdim :))
0 oy
(2,747 puan) tarafından

Asla merhaba diye giriş yapmayan ben değilim dimi ? Lütfen söyleyin :D direk sazan gibi atlayan dalan benn

(300 puan) tarafından
Çoğu kişi bu merhaba girişine odaklandı :))
(2,747 puan) tarafından
Evet yaaa
0 oy
tarafından
Hepimiz bazen dolup taşıyoruz kendini ne hissettifij ifade etmen doğal hakkın umarım ne demek istediğini anlar
(300 puan) tarafından
Teşekkür ederim beni anladığınız için. Umarım anlar.
tarafından
Rica ederim
0 oy
(625 puan) tarafından
Çok absürt olmuş bu mesaj. Ne demiş ki sanki
(300 puan) tarafından
Peki. :))
0 oy
(14,454 puan) tarafından
Eski postlara baktım da sürekli seni dövmekten bahsetmiş aranız da pek de saygı ypk gibi 

Sen sürekli onu alttan alan tarafsın 
(300 puan) tarafından
Evet idare eden ben ama her zaman haksız yanlış mantıksız olan da ben eşime göre:) yani eşim bunu fark etmiyor bile her zaman doğru mantıklı haklı eşimdir bizde:)
0 oy
tarafından
Haklisin yazdiklarina sonuna kadae katiliyorum.  Umarim anlar ve duzelir
(300 puan) tarafından
Umarım inşallah. Ama ihtimal vermiyorum çünkü yine beni suçlayacak
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Saçma sapan yorum yapanlara aldırma canım boşver ne derlerse desinler sonuçta sen içini dokmussun rahatlamissin. Kocana gelince de bence üzerine gitme bazen kendi hallerine bırakmak daha iyi. Hatasını anlar inşallah Allah ağız tadı huzur versin de gerisi kolay. Birde mesajı buraya atma özel diyenleri de anlamıyorum konu cinsellik olunca özel kalkiyo her şey konusuluyo şu mesajı atmanın nesi özel gelmiş millete hayret...
(300 puan) tarafından
Teşekkür ederim beni anladığın için canım. Evet bir an yorumları okuyunca hüsrana uğradım ama neyse ki sen ve senin gibi arkadaşların yorumunu da okuyunca içime su serpilmedi değil. Teşekkür ederim tekrardan❤️
(1,471 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek ♥️☺️
0 oy
(1,566 puan) tarafından
Ben anlamıyorum bu wp mesajlari özel konuşmalar neden paylasiliyor 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 856 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Cansu. Murat (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 235 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (645 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 187 göst.
31 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzenurrr (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,557 soru

12,194,657 cevap

36,729 kullanıcı

...