Yarın solunum desteğini kesip kendi nefes alabiliyor mu diye deneyecekler inşallah her şey yolunda gider çok dua çok şifa inşallah. Doktor muhtemelen olmayacak ama umut vaadediyor hareketleri filan dedi eger olursa artık burnundan oksijen verilecek galiba. Olmazsa sizden imza alıp onayınızla bir ilac verecegiz solunum destegini daha hızlı birakabilmesi icin dedi.
Dün ve bugün 704 gramda yavrucuğum. Antibiyotik tedavisi bitti. Sarılığı ara ara bitip ara ara çıkıyor.
Günde 12 kez 7 şer ml anne sütüyle besleyecekler bir süre kilo almasını sağlamaya çalışacaklar. Ilk başladıklarında 1 günde toplam 4 ml veriliyordu her gun biraz biraz artırdılar simdi hamdolsun 84 ml. Artık artirmayacaklar miktarını. Bu miktar onun vücudu icin yeterliymis şu anda. Serumla beslenmesini de kestiler artık sadece anne sütü çok şükür.
Hayata tutunma şansını artırabilmek için kafein veriliyormus ama tek bizim bebeğimize degil bütün prematüre bebeklere veriliyormus.
Poposunda pişik var o nedenle yüz üstü yatırılıyor ve genellikle uyuyor. Bugun tam hareket edecegine dair umudumu kesip çıkacaktım ki 40 fatiha okumaya baslayayim yetisirse okurum yetismezse evde devam ederim dedim. 3 4 fatihadan sonra sol gözünü araladı dünyalar benim oldu. Duanın gücü çok çok büyük. Müsait olanlar Çınar Ege için şifa niyetine 40 fatiha okuyabilirse çok mutlu olurum. Rabbim sizlerin de her ne sıkıntısı varsa tez vakitte gidersin. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.