0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (1,055 puan) tarafından
Kızlar kızım 18 aylık görümcem çocuklar gelmiş onlarla oynamak istiyor sürekli kaynanamlar saat 6 da uyaniyorlar hayvanlar var  kızımda yukarı cikacam diye tutturdu  ne kadr yok dedim  ağladı bende terliklerini geydirdim yukarı çıktı ardan 5  dk sonra bende çıktım bir baktım kaynanam dediki aslı sen bilmiyor musun biz uyumuşuz kızını yukarı gönderiyon  kızımı alıp aşağı inecektim kayinbabam dediki birşey olmaz burda kalsın  dedi birşey demedim aşağı geldim  siz olsanız ne yaparsiniz insanlar işine yaradigin kadar iyisindir bu hayata ಥ⁠‿⁠ಥ sinirden geldim aşağı ağladım  

3 Cevaplar

+1 oy
(2,836 puan) tarafından
Kolay değil ****** işi öncesi sonrası. Birde haliyle onların da belki bir kahve içip 2 çift laf edecek şeyleri vardır. Yorgundur halsizdir insanin her ani bir olmaz.Kaynanalarin gelinlerine habersiz gitmesi kadar yanlış bisey bence 
(1,055 puan) tarafından
Tamam ama torunlar agliordu ilaki gidecem gidecem diye ben kendim göndermedim dün 4 kere kaynanamı aradım bana cvp vermedi
(2,836 puan) tarafından
Ee demek ki müsait değil canım.  Bazen insanların kafası kaldırmaz yani. Özellikle belli yaştan sonra Rabbim bile vermiyor evlat
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimle çıktı kızın yukarıya bakan olmamışmı
(1,055 puan) tarafından
Tek çıktı yukarı neden bu saate yukarı gönderdin dedi bana kızdı kaynanamla alt üst oturuyuruz ztn
0 oy
(18,183 puan) tarafından
Torunum gelmiş diye sevinmeliydi:) kızın kaç gibi gitti oraya canm
(1,055 puan) tarafından
Onlar saat 1 de uyyorlar saat 16:00 di canım

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 110 göst.
+1 oy
10 cevap 319 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Bencee (337 puan) tarafından soruldu
+3 oy