Amin cnm
Ama çoğu kişinin istediği hayat olduğunu da sanmıyorum çünkü çoğu kişi burda gördüğüme göre eşinden ev işi de istiyo bulaşık yemek de istiyo çocuğa da baksın istiyo bi gün kadınla ilgilenmese boşanmak da istiyo bizimde kavgalarımız oldu kaynana ile felan sıkıntılarımız oldu bizde geldik bi aralar boşanacak durumlara ama Allaha şükürler olsun yine beraberiz yine barıştık herkes çok farklı bakıyor hayata evliliği oyun yerine koyuyorlar aslında öyle deil ve çocuk varsa hayatında kesinlikle en ufak şeyde boşanmak en ufak şeyde yatak ayırmak vs gibi şeyler olmamalı belki karışık yazdım biraz ama kusura bakma cnm
Ben önceden de bir evlilik geçirdim aşırı derecede şiddet vardı ve sevdiğim biri deildi 15 yaşında ailemin zoru ile evlendim istemedim diye ailem dövdü evlendim bişey beceremiyorum yaşım küçük diye evlendiğim kişi dövdü
Ayrıldım yıllar sonra eşimi gördüm çok sevdik evlendik şiddet yok hakaret yok sevgi var arada bir bağımız var ben bu keratayı neden kötüleyeyim şimdi doğru deil mi efendimiz bile diyo eşinizin kötü bir huyu varsa iyi olan bir huyunu bulunuz ve o huyu ile seviniz diyo