0 oy
259 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (15 puan) tarafından

Kızlar lütfen fikirlerinizi almak istiyorum ben kaynanamla yaşıyorum kaynanamla yukardaki lerin arası iyi fakat yukardaki nin çocuğu çok gürültü yapıyor 10 yaşında erkek zıplıyor koşuyor güm güm komşular kaynanama kusura bakmayın gürültü yapıyor vs demiş ama ben cidden sinir oluyorum elimde değil delircem ya benimde bebek var oda ağlıyor biz bağırıorz gürültü yağıorzdur ama bebekle çocuk birmi kaynanamın evi elim kolum bağlandı çok sinirime dokunuyor bu sesler aşağıya çok geliyor !! Sizin fikirleriniz nedir bu arada bir kere yukarı çıktm uyardım kaynanam yoktu kadının kızı bu çocuğun anası saldırmaya kalktı bayağı tatsızlık oldu

3 Cevaplar

0 oy
önce (140 puan) tarafından

Gece geç saatlerde yapmıyorlarsa normal ama uyunacak saatte çok normal değil 🙂

Kendi evinize çıksanız? Bende kayınvalidemin evinde oturuyordum bugün Allah'a şükür kiralık ev tuttuk

On buçukta normal değil ama yine de tatlı dil ile söyleseniz daha güzel olur  

önce (156 puan) tarafından

Aaaa seni hiç görmedim tanımıyorum da ama ben çok sevindiiim senin adına çok mutlu olursun yeni evinde inşallah ❤

Amınn inşallah çok teşekkür ederim. İsteyen herkese en güzeli kirada değil nasib olsun inşallah 😍

önce (156 puan) tarafından

Amin inşallah❤

önce (325 puan) tarafından

Benim üstteki de gece temizlik yapıyo bam güm sesler küçük çocuğu var naıl gece 3 te o kadar ses yapıyo anlamıyorum ev küçük çocuk rahatsız olur yani benim çocuğum kaç kere sıçradı seslerinden grce kavga ediyolar bağıra bağıra  bi kaç kere yukarı vurdum o da geri vuruyo kafayı yemelik😬

-Reklam-
0 oy
önce (3,480 puan) tarafından

Çocuğu köşeye sıkıştır😂😂🫣 bizim üst komşu da aynen öyle maalesef geçen anneleriyle çay içmeye geldiler dedim siz yukarıda at yarışı mı yapıyorsunuz kız gece özellikle çok ses oluyor da ne yapcan işte benim de yigenlerim ki gündüz gelir çok ses yaparlar çünkü dur derim durmazlar 

0 oy
önce (9,602 puan) tarafından

bunun artık para cezası var. şikayet et

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,313 göst.
22 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sedadz (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 846 göst.
9 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aleynaylmz (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 228 göst.
22 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzzzzzzumra (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,655 soru

24,448,693 cevap

353,844 kullanıcı

...