0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (2,386 puan) tarafından
Anneler gününde anneme üç kardeş tost makinesi almıştık. Düşündük evde bi bu eksikti. Neyse 10 gündür annemdeyim. Geçen tost makinesi nasıl güzel mi diye sordum. Hiç güzel yapmıyo ısınmıyo pek dedi ben istemiyorum al git dedi. Yahu evlatlarım düşünmüş almış demiyo da istemiyorum diyo. Bi ben düşünüyorum anneler günü doğum günü vs.

O kadar çok böyle patavatsız lafları düşünmeden konuşmaları var ki. Bişey de denmiyo. Anlamadan dinlemeden surat asıyo 

14 Cevaplar

0 oy
(8,321 puan) tarafından
Ben olsam kirilirim ya alinanida beğenmiyorlar ne yapcaz bunlara bilmiyorum memnun etmek zor
(2,386 puan) tarafından
Sorma ya bide o kadar kafa patlatıyorum ki ne alayım diye iki üç gün düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Belki evladı olduğunuz için rahatça söylüyor. Ama yine de incelik yapıp almışsınız memnunum sağolun diyebilirdi tabi ki 
(2,386 puan) tarafından
Yok asla demez hiç ince düşünmez o kadar
0 oy
(8,623 puan) tarafından
Ben annem kücük bişey alsam beğenir alır hemen
(2,386 puan) tarafından
Almasak almadı olur alırız beğendiremeyiz
tarafından
Anam bu benim annem anneler günü gelir hediye alan evlat nerde başlar doğum günü gelir alan nerde kim alırsa beğenmez aman birde evlat ayrımı yapar ablqmq görgüsüz pis diyor aç gözlü cingan gösteriş budalası diyor
Yüzüne kızımda kızım
(2,386 puan) tarafından
Aa annen evladına mı diyo
tarafından
Bunda ne varki babamı yelledi beni sildirdi evlatlıktan
(2,386 puan) tarafından
Değişikmiş senin annen baya
0 oy
(298 puan) tarafından
Al benim annemi vur senin annene :) bazen bende çok sinir ediyor böyle şeylerde ya 
(2,386 puan) tarafından
Hiç ince düşünemez hiç
(298 puan) tarafından
Aynen kuzum yaranamıyoruz bir rürlü
(2,386 puan) tarafından
Ne alacağımı şaşırdım artık
0 oy
(7,752 puan) tarafından
Benimkide hiçbir şeyi gözüme göstermez azımsar alınanı memnuniyetsizdir çok .
(2,386 puan) tarafından
Kıymet bilseler ne olur sanki
0 oy
tarafından

Benınkı her aldıgıma bunu der, evıne kahve makınesı aldım ınadıma sankı kahveyo cezvede yapar cok kotu yapıyor der, dıkey supurge aldım ınadına buyuk olanı açar o cekmıyo der yanı her hedıyeye bunu der :D parfum alırım ıgeenc kokuyo der

(2,386 puan) tarafından
Ya deme üzmek mi istiyorsun karşındakini demesen ne olur sanki kullanma dursun bi kenarda ama onu da deme
tarafından
Yani valla herseyınde ıyısını alırım tek basıma tek cocugum bır ozel gunu atlamadım, karacadan fıncan alırım begenmez, gozluk alırım aksesuarcıdan mı aldın der gecen anneler gununde derımoddan canta aldım ucuzluktan mı aldı dedı en ucuz canta 600-700 orda :D yanı bunları duyup yıne alıyprum hadı uzulmesın tem cocugum dıyorum ama dogum gununde almıcam mesela sızde almayıb
(2,386 puan) tarafından
Almasak almadınız bişey der. Aman ne bileyim valla o kadar da düşünüyorum ne alayım diye he
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Qyanlis anlama da üç kardeş birleşip kötü bir tost makinesi neden aldınız durumunuz yoksa bjr buket çiçek alsaydiniz iyi yapmıyorsa kadın ne yapsın annen yabancı değilsin söylemekle iyj yapmış sen kirilmakta haksizsin
(2,386 puan) tarafından
Sinbo diyorum kötü sinbo
(1,760 puan) tarafından
Sinbo marka değil çakma yani  annen korkmaz karaca arzum falan bekledi galiba
(2,386 puan) tarafından
Yok aslında öyle takıntıları yoktur bişey alırken bakmaz markasına falan. Isıtmıyo dedi güzel. Olabilir güzel çıkmamıştır. Bunu söyleyebilir. Ben istemiyorum al git demesine takıldım.
(1,760 puan) tarafından
E garantisi yok mu
(2,386 puan) tarafından
Valla atmışlardır ki kutusunu zamanında söyleselerdi iade ederdim
0 oy
tarafından
Bende olsam kırılırdım 
(2,386 puan) tarafından
Dimi ama
tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından
Ben olsam birdaha almam ne ki ya ısınmıyor ne o en kötü bir çorap bile olsa evladın aldı 
(2,386 puan) tarafından
İstemiyorum demesine takıldım ben çok
0 oy
(9,753 puan) tarafından
Bende bir ara anneme 2 üst aldım bir gömlek bir tişört beğenmedi sürekli söylendi yok kalitelisiz yok çirkin çileden çıkardı beni bir dahada ona giysi almadım 6 yıl oluyo bu seneki anneler günündr kız kardeşimle kıyafet aldık ben seçmedim dedim sen seç 
(2,386 puan) tarafından
Kıyafet de almıştık bi kere görmedim üstünde nr alacağımı şaşırdım artık
0 oy
(14,559 puan) tarafından

Annen sürekli böyle biridir zaten sen bilirsin anne deyip alayım deseydin :)

(2,386 puan) tarafından
Yok ya var bende hiç istemem evde kalabalık
0 oy
(1,230 puan) tarafından

Nazı sze geçiyordur  :ermm:

(2,386 puan) tarafından
Herkese karşı öyle ya
0 oy
(51,186 puan) tarafından
alaydin sende o zaman kiymete binerdi
(2,386 puan) tarafından
İstemem var benim ne alcm
(51,186 puan) tarafından
ihtiyacin var demedim ki annem bana al götür dese tamam ver ihtiyaci olan birine veririm derdim
(2,386 puan) tarafından
Aklıma gelmedi hiç öyle
0 oy
(11,803 puan) tarafından
Tamam iyi çıkmayabilir . elektronik alet şans işi.iyi çıkmadı kızım ısıtmıyor ama yavrularım almış isterse bozuk olsun demesi gerekirdi
(2,386 puan) tarafından
Keşke at çöpe gitsin deseydim
(11,803 puan) tarafından
Ama senin elinde olan birşey değil canım bu karakter ve vicdan meselesi nolur kendini fazla üzme.
(2,386 puan) tarafından
Tabi ki öyle ama koskoca kadın neden düşünemiyo böyle şeyleri sanki
(11,803 puan) tarafından
Canım insan eşini seçer arkadasini seçer ,ha secemedi eşini bosar arkadaşını bırakır ama annemizi ne secebiliriz ne de bırakabiliriz.cok haklısın bende olsam kirilirim ve muhtemelen senden çok daha fazla tepki veririm o an ama yapacağın birşey yok.
(2,386 puan) tarafından
Aynen öyle çok haklısın

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 393 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 710 göst.
11 Mart 2022 Aile kategorisinde Bugrakagan (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 830 göst.
2 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu